Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No hlavně to ti jako neudělal krevní testy ??? Mi přijde padlej na hlavu.
ahoj, kasli na doktora, o tejto dobe mohol vidiet maximalne zvysenu sliznicu, skus ist tak ked budes v 6tt, resp. o dva tyzdne, to uz by mal vidiet minimalne dutinku, ak chces ist na istotu pockaj mesiac, to uz by si mohla dostat aj tehu knizku. ak nie je ziadny problem, nie je dovod ist za dokym skor.
nee, jenom se me zeptal jestli mi neotykaji nohy a nemam vetry … fakt byl mimo. Ani posledni termin MS ho nezajimal
aha, ano, alebo mozes ist na krvne testy hocikde do labaku, za cca 200 czk a do hodiny dvoch by mali byt vysledky.
Hm, dobrej frajer…Pokud chceš mít jistotu, že jsi těhu ( a to předpokládám chceš), zajdi si na krevní testy.A doporučuji vyměnit doktora. ![]()
no doktora zmenit chci
a taky to udelam. Puvodne jsem na krev chtela jit skoro hned jak se objevili //, ale pak me zacalo bavit sledovat ty silici carky… ted uz teda nema kam silit, tak tam teda zajdu
diky
k novymu doktorovi chci ale jit az bude neco videt.. blby je, ze kdy k tomu doslo budu tezko odhadovat, jediny co muzu dolozit jsou ty testy ![]()
Ahojík-. Tak jsme na tom stejně. Mě vyšel test // a dr taky nic neviděla. Ale teda řekla mi aspoň, že mámv ysokou sliznici. A že ať příjdu 16, že to už bude něco vidět, tak počkej tak dva, tři týdny a jdi, hodně štěstíčka ![]()
skus o dva tyzdne, to by mala byt minimalne dutinka. neskor sa stanovi podla velkosti aj pravdepodobny datum pocatia.
a ozaj, gratulujem ![]()
To víš že jo, prostě je to brzo na to aby to viděl, takže bych tam šla tak za ty dva, tři týdny. Mě řekla, že dřív jak v 6-7 týdnu nemá ani cenu chodit
podla tych testov tipujem ovulku niekedy okolo 17.7. ![]()
to su mamatesty?
Ahoj holky, tak uz nejakou dobu sleduju silici druhou carku, uz je mam krasne stejne barevne, mozna je i ta druha silnejsi nez kontrolni, na foto je to blbe videt
ale dneska u doktora mi bylo receno, ze tam nic nevidi… prvni slabe pozivni test jsem mela 26.7., to jsem cekala fakt ty 3 minuty… Ted mi najede pozitivni driv nez kontrolni a hned krasne zesili… Doktor byl dneska uplne mimo a nejaky neprijemny (plna cekarna a to nas objednavaji! nejak to nezvladli) takze se s nim nedalo mluvit. Jeho „chcete jeste neco??“ po vnitrnim UZ me odradilo… Za jak dlouho mam zkusit jit na UZ znova? MYslite, ze za tyden uz bude neco videt? Mam odjet do Nemecka na par mesicu tak premyslim jak to udelam
, Chtela bych vas poprosit - podle vasich zkusenosti a podle prubehu mych testu- kolikaty tyden muzu tak byt? Mam po vysazeni HAK asi uz dva mesice a vubec jsem to nedostala… Diky