Udělala jsem antikoncepční pauzu později, hrozí mi těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
21.3.12 21:12

dakujem moc krad :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.3.12 11:26

deniska - pokud na ovulačním testu nemáš testovací čárku silnější nebo stejně silnou jako kontrolní, je negativní! čekat, že po vysazení prášků hned otěhotníš - no nevím, jsou to spíše výjimky než pravidlo a možnost, že ovuluješ uprostřed cyklu, pokud si neměříš bazální teplotu nemusí být pravdivá! já jsem po vysazení antikoncepce měla těhotenské příznaky jak vyšité - zvracení, smrdělo mi všechno, nechutenství, bolavá prsa, bolesti v bříšku, vynechání menstuace a byla to pouze reakce na vysazení prášků … neber to zle, ale jen tě připravuji na možnost, že procento úspěchu otěhotnění hned po vyysazení antikoncepce zas tak velké není!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
22.3.12 14:55
lilia81 píše:
deniska - pokud na ovulačním testu nemáš testovací čárku silnější nebo stejně silnou jako kontrolní, je negativní! čekat, že po vysazení prášků hned otěhotníš - no nevím, jsou to spíše výjimky než pravidlo a možnost, že ovuluješ uprostřed cyklu, pokud si neměříš bazální teplotu nemusí být pravdivá! já jsem po vysazení antikoncepce měla těhotenské příznaky jak vyšité - zvracení, smrdělo mi všechno, nechutenství, bolavá prsa, bolesti v bříšku, vynechání menstuace a byla to pouze reakce na vysazení prášků … neber to zle, ale jen tě připravuji na možnost, že procento úspěchu otěhotnění hned po vyysazení antikoncepce zas tak velké není!

ahoj :lol: ale jáááá :oops: antikoncepce sem nikdy nebrala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nipetka123
30.4.12 14:29

Ahojky, chtěla jsem se zeptat. S přítelem jsme měly nechráněný sex 1,2,4,5 dubna a dostala jsem to 19. dubna. První hodinu jsem to měla, jako bych špinila a pak se mi to rozjelo a dva dny jsem to měla normálně. Pak poslední 3 dny jen málo. A hlavně ještě před menstruací mi zčervenaly bradavky a mám to pořád. V prvním těhotenství jsem podle bradavek poznala, že jsem těhotná. To jsem dva dny špinila a jinak žádná menstruace. Můžu být těhotná? Test jsem si nedělala. Děkuji moc za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
30.4.12 14:45

Být tebou bych si udělala test.Pokud bys byla tak vše nejlepší k miminku :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1.5.12 17:24

ahoj holky potrebovala bych prosim poradit,spala sem s jednim klukem bylo to zacatkem ledna nekdy 4,pak v lednu jsem to normalne dostala i v unoru az v breznu jsem mela zpozdeni o 10 dni,a ted v dubnu jsem to vubec nedostala…prijde mi to nejaky divny.prasky neberu…!A nic na sobe nepocituji..zadne nevolnosti…proste nic..nevite cim to můze byt??dekuji moc za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
1.5.12 17:37

tak prvně bych zkusila test a pak bych navštívila svého gyn. dr. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nipetka123
10.5.12 07:39
@nipetka123 píše:
Ahojky, chtěla jsem se zeptat. S přítelem jsme měly nechráněný sex 1,2,4,5 dubna a dostala jsem to 19. dubna. První hodinu jsem to měla, jako bych špinila a pak se mi to rozjelo a dva dny jsem to měla normálně. Pak poslední 3 dny jen málo. A hlavně ještě před menstruací mi zčervenaly bradavky a mám to pořád. V prvním těhotenství jsem podle bradavek poznala, že jsem těhotná. To jsem dva dny špinila a jinak žádná menstruace. Můžu být těhotná? Test jsem si nedělala. Děkuji moc za odpověď
  • Citovat
  • Upravit
KAjisa
7.6.12 09:30

kdy jsem měla ovulaci

Ahoj holky prosím vás když jsem poslední MS měla 16.05.2012 tak ovulace mi začala kdy? Ms mám pravidelnou po 27 dnech. sex z přítelem jsem měla 26.27.05 2012 a 2.06.2012 není pravděbonobnost že bych byla těhotná? děkuji za odpovědí a jak má vypadat děložní čípek před MS?

• Citovat
  • Upravit
27
8.6.12 13:41
@KAjisa píše:
Ahoj holky prosím vás když jsem poslední MS měla 16.05.2012 tak ovulace mi začala kdy? Ms mám pravidelnou po 27 dnech. sex z přítelem jsem měla 26.27.05 2012 a 2.06.2012 není pravděbonobnost že bych byla těhotná? děkuji za odpovědí a jak má vypadat děložní čípek před MS?

Ovulaci jsi mohla mít kolem 29.5. +/- 5dní, každá to máme jinak, jsem toho důkazem, otěhotněla jsem téměř těsně pře MS. Jestli jste se nechránili nebo neměli přerušovaný styk, může se stát, že jsi otěhotněla. Co se týče čípku, těsně před MS jsem ho mívala uzavřený, hodně tvrdý a byl úplně dole. Ale pozor, když jsem otěhotněla, taky byl tvrdý a uzavřený, jen nebyl až tak dole. Teď jen nevím, jestli ti mám přát ať ti těhu vyjde nebo ne, plánuješ miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KAjisa
8.6.12 18:00

Marinela: právě že moc chceme miminko :) ale něják se nám nedaří no já právě čípek až dole nemám a když si ho nahmatám,tak mám na prstě trošku bílého hlenu MS mám dostat 12 nebo 13 06.2012 je mi tak něják divně návali vedra do obličeje a bal.tep. nad 37 stále tak nevím ale prsa mi nebolejí zas tak.

• Citovat
  • Upravit
KAjisa
11.6.12 13:11

TAk holky dneska jsem měla dostat MS a nic teplota stále 37.2 kdy si mám asi tak udělat těh.test

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.14 10:36

Ahoj holky, omlouvám že anonymně ale je to citlivé. Oživuji diskusi s dotazem zda myslíte, že bych mohla otěhotnět po nechráněném sexu s manželem, kdy se on udělal do mě a já mám 3. den menstruaci :nevim: nějak nám to ujelo ve vaně :( bojím se abych neotěhotněla ale 3.den menstruace už je vajíčko nejspíš pryč ne? Uklidněte mě prosím :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6
18.10.14 11:45

Ahoj holky, potrebovala bych poradit. Beru antikoncepci teprve nejake tri mesice. Druhy mesic jsem ji brala nepravidelne a v tom tretim jsem si zapomela vzit tabletku a vzala jsem ji az po 24hodinach. Mezitim spolu s pritelem stale spime a stale to „pousti“ do me. Den po posledni menstruaci me zacali bolet prsa jako obcas pri ovulaci. Jenze do toho se po par dnech pridalo boleni podbrisku uplne jako v prvni den menstruace a bolelo to hlavne pri pohybu. Pri delsi chuzi, pri ohybani k pracce atd.. Pak se k tomu pridalo: vzdy kdyz jsem mela hlad, mela jsem zaludek na vode jak po propite noci. Delala jsem test a byl tam slabouckej duch. A ted jsem mela sice po trech dnech spozdeni ale mela tridenni menstruaci. Jeden den silnou a pak uz jen spineni. Jsem stale strasne nafoukla :-( a prsa boli stale.. Poradte prosim, co by mi mohlo byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.10.14 11:51

Mohla bych byt tehotna nebo nemuzu byt nejak nemocna? Kezbych uz vedela, co by mi mohlo byt. Po tom co se mi deje bych byla rada aby tam byl mrnousek.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí