Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojik
Mamatest 10 je ten tenoučký proužek bývají tam 2 v balení. A mamamtest 25 ten je už lepší pozná už opravdové tehotenství a ten je v kazetě.Říká se že u mamatestu 10 je to v časném stádiu těhotenství poznat ale taky se často mílí i když u mě se nějak nenílil ted jsem na začátku 4 měsíce ale doporučuji si koupit ty co maj 25.
PAK DEJ VĚDĚT JAK TI TO DOPADLO ![]()
Ahaa..díky, tak já myslela, že je to naopak
MYslím, že to nevýjde, protože se snažíme druhý měsíc od vysazení HA. ALe jsem 26Dc a ani nevím jak bude dlouhý cyklus po práškách, ten první byl 36DC. Když to nevýjde tento měsíc, tak doufám, že na potřetí to výjde. ![]()
Gratuluji ![]()
Ahoj, omlouvám se, jestli to nesouvisí,
ale mám mamatest 10 a chci co nejdříve testovat. Myslíte, že se 12 dní po styku můžu spolehnout na výsledek?
@Anonymní píše:
ale mám mamatest 10 a chci co nejdříve testovat. Myslíte, že se 12 dní po styku můžu spolehnout na výsledek?
Ne. Spolehlivé to bude az po vynechane ms
Tak pokud tam naskoci dalnice, tak to jiste je. 2 carky jsou 2 carky. Ostatne, na vynechani menstruace neni spoleh, nekdy se jeste stava, ze mesic nebo 2 zeny jako by menstruuji a pritom jsou v tom.
Problem s dvemi carkami je ten, ze to jeste nic neznamena. Muzou tam jeden dn byt, na druhy uz zacnes krvacet, protoze to odeslo. Nicmene, tohle se ti muze stat klidne i po terminu, takze asi tak…
12 dní po styku ne. 12 dní po ovulaci už ano. Tam by to mělo být vidět.
Mně na gynekologii říkali, že nejlepší je tak týden po zpoždění MS. Samozřwejmě podle obvyklé délky cyklu.
@Tichošlápek píše:
Ne. Spolehlivé to bude az po vynechane ms
Po vynechání menstruace už je to celkem dlouho, když byl styk 8. DC a cyklus je 27-35 dni
@Anonymní píše:
Po vynechání menstruace už je to celkem dlouho, když byl styk 8. DC a cyklus je 27-35 dni
A víš ovulaci? 14 od ovulace uz by to mohlo byt jasné, ale pokud ji nevíš, tak těžko říci
@Anonymní píše:
Já bych to neřešila, pokud testovat chceš, kup TT a testni. Mně osobně tohle hrocení a stres přijdou zbytečné. A zybtečné vyhazování peněz. A jestli se můžeš spolehnout, tak ti to tady někdo těžko řekne. Na testu je napsáno první den po vynechané MS, tak nevím, co víc k tomu lze napsat.
Ahoj. Myslíte, že už je výsledek spolehlivý mamatestem 10 a Pepino 10 z ranní moci 20. den po styku? (Cca 17.DPO)
@Anonymní píše:
Ahoj. Myslíte, že už je výsledek spolehlivý mamatestem 10 a Pepino 10 z ranní moci 20. den po styku? (Cca 17.DPO)
V příbalovém letáku je, že se může testovat v den vynechání MS. Tak bych se řídila tím.
@Anonymní píše:
17 dpo uz by měl ukázat spolehlivě