Mamatest 10

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1690
10.8.10 22:06

Tak já beru mamavit a vyhovuje mi hlavně proto že se bere jen 1× denně! :palec: Jinak co se týče složení tak na tom asi budou všechny vitamíny podobně..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
10.8.10 22:10

Já jsem brala Femibion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
11.8.10 09:09

mela jsem carku na mamatestu10 mnohem tenci a jem 13+4tt :dance: :dance: :dance: :dance: ja osobne si myslim ze spolehlivy je!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
11.8.10 09:13

Abi, já patřím k těm, co jim ukázal mamatest 10 falešného ducha - prý je to rozpitá barva nebo co, moc se v tom nevyznám :-) Každopádně ty tvoje dálnice nejsou žádný duch. Rozpitá barva vypadá fakt jinak :mrgreen: Gratuluju !!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
11.8.10 11:19

Děkuji

TAk tojsem rada dnes rano jsem si delala Mamatest comford a ten mi visel taky pozitivne,sice byla carka trosku svetlejsi ale byla viditelna i pro manzela a ten je skoro slepi :lol: . TAk jsem moc rada a dekuji za prispěvky. :-) Snad to dopadne dobre i na gynde.Jinak chtela jsem se jeste zeptat v kolikátém týdnu, nebo prikolikátém vyšetření jste dostali prukazku? A jakpak se pocitaji týdny vzdy se do toho nejak zapletu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
11.8.10 12:14

Dotaz

A jeste jsem se chtelazeptat mam mirne bolesti v podbrisku je to jen sem tam je vse v poradku?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
11.8.10 13:39

Ahojky Abi k těm vitamínům já beru Femibion 800 pro první trimest stojí 300,– na 30 dní a doporučila mi ho dr. jinak s průkajdou nemám zkušenosti ale yslím že od 9 to 12 týdne jak kde a mírné bolesti v podbřišku mám taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
11.8.10 14:52

Diky jsi moc hodna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
11.8.10 17:51

ja mam bolesti v podbrisku do ted a to jem uz ve 14tt ,to bude dobre zacatky jsou nejtezsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
11.8.10 20:09
Abi2 píše:
TAk tojsem rada dnes rano jsem si delala Mamatest comford a ten mi visel taky pozitivne,sice byla carka trosku svetlejsi ale byla viditelna i pro manzela a ten je skoro slepi :lol: . TAk jsem moc rada a dekuji za prispěvky. :-) Snad to dopadne dobre i na gynde.Jinak chtela jsem se jeste zeptat v kolikátém týdnu, nebo prikolikátém vyšetření jste dostali prukazku? A jakpak se pocitaji týdny vzdy se do toho nejak zapletu. :-)

Já jsem dostala průkazku asi v 9 týdnu,když jsem byla na kontrolním ultrazvuku,někde jí dávají hned,jak vidí srdíčko,někde až po 12 tt.To si nevybereš :-)
A bolesti v podbřišku,pokud nejsou nějaké,co by nešly vydržet jsou na začátku těhu normální.Je to tím,jak se tam fazolka uhnizďuje.Ono celé těhotenství tě bude někde píchat a bolet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
12.8.10 10:42

Ahojky,tak já jsem dostala průkazku až po prvotrimestrálním screeningu ve 12tt. Jinak týdny se počítají od 1.dne poslední menstruace…Můžeš se mrknout tady http://tehotenstvi.academy.sk/index.php :wink: Jo a ty bolesti v podbřišku jsou na začátku úplně normální…Pokud teda nejsou nějak vyjímečně silné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
12.8.10 11:20

ahojky, také jsem měla falešně pozitivní mamatest 10, čárka sice byla růžová, ale tenká jako nitka, Tvoje fotky jsou jasné těhu!!!! gratuluji!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
12.8.10 18:08

TAk dneska jsem byla u gynekologa a potvrdil mi tehotenstvi :srdce: .Ale napsal mi tyto leky Utrogestan máte s tim nejaká zkusenosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
12.8.10 18:10

Jo a diky ta stranka je skvělá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
12.8.10 18:13

Ahojky Abi super moc moc gratuluju jjo já jsem po IVF (umělé oplodnění) a beru utrogestan je to na podporu těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí