Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Abi2 píše:
TAk dneska jsem byla u gynekologa a potvrdil mi tehotenstvi.Ale napsal mi tyto leky Utrogestan máte s tim nejaká zkusenosti??
Abi, tak ještě jednou strašně moc gratuluju
![]()
Díky jste moc hodné holky.
Chtela jsem se zeptat jak vám rychle narosto bříško??
Chtěla jsem se ješte zeptat doporucili jste mi tu stránku na výpočet týdnů,opravdu je přesná??A v kolikátém týdnu jde vidět na UZ srdeční akci drobečka??
Náhodou jsem našla vaši diskuzi a omlouvám se, že vám sem lezu. Ale chtěla jsem odpovědět Abi. Utrogestan se dává na udržení těhotenství. Takže jelikož máš za sebou potrat, tak proto ti jej asi dr. předepsal ![]()
Moc gratuluju, je to krásná zpráva ![]()
Abi,
uvidíš bít na UTZ v 8.-9.tt. U každého je to trošku jinak… Pokud je miminko mladší než podle MS,tak to někdy trvá dýl… ![]()
Jinak já jsem ve 20tt a bříško je jen malinko vystouplé,lidi na ulici na mě ještě nic nepoznají…
Ale mám kamarádku s termínem porodu stejně jako já a má už krásně velké bříško…,takže tohle je taky individuální.
Držím palečky ať ti všechno vyjde!! ![]()
Ahojik Lucy_VM chtěla jsem se tě zeptat jestli můžu, dnes jsem si byla pro vysledky z krve a mám nízký těhotenský hormon! Nevíš na které stránce bych se o tom mohla něco dočíst?
Dobrý den holky
Nevím zda sem ještě mohu psát děkuji vám za vaše milé odpovědi.Jen jsem se chtěla zeptat dostala jsem horečky nad 38°C tak jsem jela na pohotovost tam mi rekly že mam brát paralen.Ale mam hrozný kašel a nevím co za sirupy mohu a co ne jsem přece v 1 trimestru a už o to nechci přijít ![]()
Ahoj Abi,
ten paralen ber, není dobré pro miminko, když bys měla teplotu vyšší jak 38 a na kašel je dobrý v těhotenství Hedelix. Víc jich nevím, to už bys musela řešit s doktorkou.
Tak se brzy uzdrav… ![]()
Ahoj má zkušenosti s mamatest 10
Dopadl na jedničku.Malému už budou 2 roky. ![]()
Ahoj Holky
Dostala jsem tady radu od jedné z vás na těhoteskou kalkulačku na internetu (http://tehotenstvi.academy.sk/index.php) a chtěla jsem se zeptat jestli opravdu počítá přesně?? ![]()
Mě to tam ukazuje že jsem v 7 týdnu a 6 dni a dole pod tabulkou mi to ukazuje první trimestr to chápu ale osmí týden to mi nejak nedavá souvislost,tak snad mi jedna zvás poradí, moc jse v tomto neorijentuji tak snad jse to brzy naučím.
Díky předem ![]()
Abi, od sedmého týdne a prvního dne tj. 7+1 se počítá už osmý týden…Dál to bude 8+1 a více, to už se počítá devátý týden, prostě se počítá každý načatý týden…
Jinak se brzy uzdrav a hodně štěstíčka!
![]()
Ahojte holky
Chtěla bych se vás zeptat někde jsem viděla že existuje přístroj kterým si těhulka může doma poslouchat srdíčko svého drobečka, víte některá o tom něco??
Chtěla bych si ho pořídit jsem v 11 týdnu a zrovna v tomto týdnu při minulém těhulkování jsem o mimi přišla, pripadá mi to jako bezva vynález byla bych moc ráda za odpovědi.Měj tě se krásně a užívejte si těhulkování nebo popřípadě už dědiček ![]()
Holky..mamatest 10 je ten v té tyčince? A v krabičce, kde jsou 2 kusy, to je mamatest 25 že? Ten 25 mám. Který je citlivější?