Mamatest 10

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2972
12.8.10 20:40
Abi2 píše:
TAk dneska jsem byla u gynekologa a potvrdil mi tehotenstvi :srdce: .Ale napsal mi tyto leky Utrogestan máte s tim nejaká zkusenosti??

Abi, tak ještě jednou strašně moc gratuluju :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
13.8.10 11:23

Taky moc gratuluju a přeju pohodové těhotenství!!! :palec: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Abi3
17.8.10 14:49

Díky jste moc hodné holky. :srdce: Chtela jsem se zeptat jak vám rychle narosto bříško??

• Citovat
  • Upravit
258
17.8.10 14:54

Chtěla jsem se ješte zeptat doporucili jste mi tu stránku na výpočet týdnů,opravdu je přesná??A v kolikátém týdnu jde vidět na UZ srdeční akci drobečka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
17.8.10 16:47

Náhodou jsem našla vaši diskuzi a omlouvám se, že vám sem lezu. Ale chtěla jsem odpovědět Abi. Utrogestan se dává na udržení těhotenství. Takže jelikož máš za sebou potrat, tak proto ti jej asi dr. předepsal :lol:
Moc gratuluju, je to krásná zpráva :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
17.8.10 18:17

Díky nemám moc zkuseností tak jse my vše hodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
17.8.10 18:54

Abi, :srdce: uvidíš bít na UTZ v 8.-9.tt. U každého je to trošku jinak… Pokud je miminko mladší než podle MS,tak to někdy trvá dýl… :wink:
Jinak já jsem ve 20tt a bříško je jen malinko vystouplé,lidi na ulici na mě ještě nic nepoznají… :roll: Ale mám kamarádku s termínem porodu stejně jako já a má už krásně velké bříško…,takže tohle je taky individuální. :wink: Držím palečky ať ti všechno vyjde!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
19.8.10 15:30

Ahojik Lucy_VM chtěla jsem se tě zeptat jestli můžu, dnes jsem si byla pro vysledky z krve a mám nízký těhotenský hormon! Nevíš na které stránce bych se o tom mohla něco dočíst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
29.8.10 18:15

Dobrý den holky

Nevím zda sem ještě mohu psát děkuji vám za vaše milé odpovědi.Jen jsem se chtěla zeptat dostala jsem horečky nad 38°C tak jsem jela na pohotovost tam mi rekly že mam brát paralen.Ale mam hrozný kašel a nevím co za sirupy mohu a co ne jsem přece v 1 trimestru a už o to nechci přijít :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
29.8.10 21:26

Ahoj Abi,

ten paralen ber, není dobré pro miminko, když bys měla teplotu vyšší jak 38 a na kašel je dobrý v těhotenství Hedelix. Víc jich nevím, to už bys musela řešit s doktorkou.

Tak se brzy uzdrav… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monnika
31.8.10 12:39

mimi

Ahoj má zkušenosti s mamatest 10 :potlesk: Dopadl na jedničku.Malému už budou 2 roky. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
258
3.9.10 08:23

díky za odpovědi

Ahoj Holky
Dostala jsem tady radu od jedné z vás na těhoteskou kalkulačku na internetu (http://tehotenstvi.academy.sk/index.php) a chtěla jsem se zeptat jestli opravdu počítá přesně?? 8-o
Mě to tam ukazuje že jsem v 7 týdnu a 6 dni a dole pod tabulkou mi to ukazuje první trimestr to chápu ale osmí týden to mi nejak nedavá souvislost,tak snad mi jedna zvás poradí, moc jse v tomto neorijentuji tak snad jse to brzy naučím.

Díky předem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
3.9.10 10:03

Abi, od sedmého týdne a prvního dne tj. 7+1 se počítá už osmý týden…Dál to bude 8+1 a více, to už se počítá devátý týden, prostě se počítá každý načatý týden…
Jinak se brzy uzdrav a hodně štěstíčka! :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
22.9.10 11:05

Ahojik

Ahojte holky
Chtěla bych se vás zeptat někde jsem viděla že existuje přístroj kterým si těhulka může doma poslouchat srdíčko svého drobečka, víte některá o tom něco?? 8-o Chtěla bych si ho pořídit jsem v 11 týdnu a zrovna v tomto týdnu při minulém těhulkování jsem o mimi přišla, pripadá mi to jako bezva vynález byla bych moc ráda za odpovědi.Měj tě se krásně a užívejte si těhulkování nebo popřípadě už dědiček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
13.10.10 16:51

Holky..mamatest 10 je ten v té tyčince? A v krabičce, kde jsou 2 kusy, to je mamatest 25 že? Ten 25 mám. Který je citlivější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí