Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja mela mamatest10 pozitivni 3den vynechani, cca 13-17 DPO. Driv jsem to nezkousela, radeji jsem pockala. Posledni test delany sesty den po vynechani a carka uz byla jasna ![]()
@Sabisn píše:
Ja mela mamatest10 pozitivni 3den vynechani, cca 13-17 DPO. Driv jsem to nezkousela, radeji jsem pockala. Posledni test delany sesty den po vynechani a carka uz byla jasna
Ahoj, můžu se zeptat jestli máš potvrzené těhotenství. Mě dnes ráno vyšlo něco podobného jako tobě ten první z leva. Cca po 2min. tak jsem si myslela, že to nic není, jen falešné. Protože na testu píšou že čárky musí být stejně silné. Večer si závadni utrogestan, tak jestli to nemůže test ovlivnit. Fakt nevím ![]()
@janickaIII A nepleteš si to s ovu testem? Tam musí být čárky stejně silné. Já vždycky měla TT, kde psali, že stačí, když se test zabarví v limitu. Mamatest myslím byl taky takový.
@janickaIII na utz jsem sla brzy, byla videt jen zvysena sliznice. 23. Jdu znovu. Kazdopadne nekolik priznaku stale mam, tak doufam, ze mi mudr tehotenstvi potvrdi a vse bude v poradku. Ja delala jeste jiny test a ten vysel jasnej hned,. Rekla bych ze kazda carka se pocita. Zkus to obden znovu, me i na mamatestu carka zesilila.
@P4ja píše:
@janickaIII A nepleteš si to s ovu testem? Tam musí být čárky stejně silné. Já vždycky měla TT, kde psali, že stačí, když se test zabarví v limitu. Mamatest myslím byl taky takový.
Fakt? No po pravdě nevím přesně co tam psali. Mám ten mamma test 10. ono se to zbarcilo trošku cca po 2 min. Tak teď jsi mě dobře zmatla
zítra ho udělám znova.
@Sabisn píše:
@janickaIII na utz jsem sla brzy, byla videt jen zvysena sliznice. 23. Jdu znovu. Kazdopadne nekolik priznaku stale mam, tak doufam, ze mi mudr tehotenstvi potvrdi a vse bude v poradku. Ja delala jeste jiny test a ten vysel jasnej hned,. Rekla bych ze kazda carka se pocita. Zkus to obden znovu, me i na mamatestu carka zesilila.
@janickaIII Jasně, test je pozitivní, pokud se objeví proužek v testovací části. Na síle barvy nezáleží, protože test reaguje na přítomnost HCG v moči a na začátku ji nemusí být tolik
Zkus zítra a nebo nejlépe v pondělí ráno. Čárka by měla sílit. ![]()
@janickaIII píše:
Ahoj, můžu se zeptat jestli máš potvrzené těhotenství. Mě dnes ráno vyšlo něco podobného jako tobě ten první z leva. Cca po 2min. tak jsem si myslela, že to nic není, jen falešné. Protože na testu píšou že čárky musí být stejně silné. Večer si závadni utrogestan, tak jestli to nemůže test ovlivnit. Fakt nevím
Na testu se NIC takoveho samozrejme nepise. Pise se tam presne toto: intenzita carky zavisi od koncentrace HCG, ktera se behem tehotenstvi meni. V prekladu, carka bude postupne silit.
Zdravim, jsem tu nova, ale chtela bych Vas pozadat o radu. Jsem objednana k dr. 31.5., ale uz to nemuzu vydrzet. MS byla naposledy 23.3. MS mam velmi nepravidelnou. Tyden po vynechani MS jsem si delala test Clearblue a vysel negativni..dalsi tyden Mamatest 10 a opet negatnivni. Dnes je vice jak 3 tydny zpozdena MS a opet jsem si delala Mamatest a vychazi dve carky v limitu. Docetla jsem se, ze Mamatest je nespolehlivy, zadne priznaky tehotenstvi nepocituji, jenom ta vynechana MS. Zasilam fotku testu. Myslite ze je test opravdu pozitivni? Dekuji
Pokud je v limitu tak by měl být v pohodě. Je tam pěkná slabá čárky ![]()
A u většiny žen tady je většina testů nepolehlivých hlavně proto, že nedodržují pokyny v příbalovém letáku a odečítají pozdě a nebo za pozitivní test vydávají i ten, kde je vidět ryska.
Dekuji za odpoved
snad mi to dr. taky potvrdi
jen mi prijde divne, ze ostatnim zenam vychazi testy pozitivni i pred MS a mne takhle pozde. Tak uvidim koncem mesice ![]()
@Anonymní píše:
Dekuji za odpovedsnad mi to dr. taky potvrdi
jen mi prijde divne, ze ostatnim zenam vychazi testy pozitivni i pred MS a mne takhle pozde. Tak uvidim koncem mesice
Záleží na tom, kdy otěhotníš ne?
Samozřejmě ???? jen nevím jestli testu věřit, asi koupím jiný pro jistotu. Snad není falešne pozitivní. ![]()
Tak dnes mi to nedalo a koupila si Clearblue test a myslim ze se mi to nezda, ale je tam +.
mobil mi nechtel moc zostrit. Vysledek opet v limitu. Co myslite? ![]()