Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dobry den mam po menzes ale porad a neustale me boli prsa a test mi ukazal malinko slabou carku mam vytok a bolelo me pod briskem asi 2 dny muzu byt tehotna poradte prosimm ![]()
Těhotná být můžeš i přesto, že jsi měla MS. Zkus si udělat test za dva dny a uvidíš jestli bude čárka silnější.
Jo, jo, je to možný, první měsíce těhotenství nejsou neobvyklé s menstruací… fakt zkus testovat za den, dva a pokud budou čárky dvě a ještě k tomu silnější…je to jasný.
Já jsem při prvním těhotenství první tři měsíce v termínu krvácela, takže můžeš být těhotná.
holky mám podobný problém měla jsem podezreni ze jsem tehotná mela jsem i příznaky a tak jsem si udelala v utery test ten byl negativ příznaky neprestavali a tak jsem si udelala dalsi test ve stredu ráno a byly tam dve ale jedna byla duch sla velmi slabounce videt v ten den jsem sla k lekari a ten rekl že tehu mohu být a zaroven mi nasel cystu na pravém vaječníku. v pátek jsem si delala znovu test a byl negativ a večer jsem to dostala porád mi není nejlépe prsa uz me nebolí ale za to nevydržím sedet v aute zacnou mi brnet nohy a bolí me v kříži nevolno je mi pořád já ty testy nechápu ted nevim jestli mohu byt tehu máte stím nekdo zkušenost ? prosím poradte nevim si rady ![]()
ja jsem taky hodne zmatena,,gs mamatest mi vysel pozitvni (slaba carka ale byla videt), za 3 dny na to jsem dostala menstruaci a tentyz den jsem si udelala g-test premium a ukazal mi slabulinkou skoro az neviditelnou čarku…takze pravdepodobne je to uz pryc
.ale skusim jeste za par dni dalsi testik abych si byla jista.
Ahojky,Karin urcite testik zkus…
ale jestli jsi mela slabsi ms tak bych treba jeste doufala..
me se to stalo,je to par mesicu.. testy pozitivni a pak prisla ms a hrozne bolestiva a vse to odeslo..
ale ted resim neco obdobneho co ty.. tak drzim palce a treba nam to vyjde ![]()
Pajo, nechci te strasit, ale take se muze stat, ze jsi v ramci menstruace potratila (stava se to u vestiny tehotenstvi - zeny o tom ani nevedi), tzv. samovolny - zamkly potrat. Po nem mohou zustat v tele zeny jeste neaky cas zvysene hladiny hcg a tim padem muze vyjit falesne pozitivni test. Ja na jare potratila v 7+1t.t. a jeste temer 2 mesice jsem mela zvysenou hladinu hcg, tot moje zkusenost. Ovsem nechci ti brat nadeji, existuje take velka moznost, ze jsi odmenstruovala a presto jsi tehotna, vyckej, jak radi ostatni a udelej si test za par dni znovu, at vis na cem jsi. Drzim palce ![]()
Ahoj jsem po Ms jeden den a dnes mi vyšlo tohle. Prsasa meme boli pri doteku ![]()
@Janicka198 když si natáčím monitor, tak tam náznak ducha vidím. Zkus jedině za 2-3 dny znova. Můžeš mít hodně naředěnou moč. Jistotu bys měla jedině z krve, test HCG jako samoplátce stojí okolo 200kč
@Janicka198 mohlo by to být biochemické těhotenství, které odešlo zároveň s MS, ale přitom v krvi a moci ještě zůstalo zbytkové HCG. Vidím tam fakt téměř neviditelného ducha, řekla bych, že to bylo neprosperující. Nebo cysta. Udělej si raději test vždy ob dva dny - když bude sílit, je to těhotenství a objednej se k doktorce. Pokud ne, nejspíše to samo odešlo s menstruací.
Ja měla takového ducha z ranní moči, když jsem udělala test s další moči asi nebyla tak neředěná a čárka byla krásně vidět. Tak to taky zkus