Test se slabou čárkou po menstruaci

11.8.10 19:23

test

dobry den mam po menzes ale porad a neustale me boli prsa a test mi ukazal malinko slabou carku mam vytok a bolelo me pod briskem asi 2 dny muzu byt tehotna poradte prosimm :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
476
11.8.10 19:42

Těhotná být můžeš i přesto, že jsi měla MS. Zkus si udělat test za dva dny a uvidíš jestli bude čárka silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
11.8.10 19:45

Jo, jo, je to možný, první měsíce těhotenství nejsou neobvyklé s menstruací… fakt zkus testovat za den, dva a pokud budou čárky dvě a ještě k tomu silnější…je to jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
11.8.10 20:27

Já jsem při prvním těhotenství první tři měsíce v termínu krvácela, takže můžeš být těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivullka
15.8.10 22:25

holky mám podobný problém měla jsem podezreni ze jsem tehotná mela jsem i příznaky a tak jsem si udelala v utery test ten byl negativ příznaky neprestavali a tak jsem si udelala dalsi test ve stredu ráno a byly tam dve ale jedna byla duch sla velmi slabounce videt v ten den jsem sla k lekari a ten rekl že tehu mohu být a zaroven mi nasel cystu na pravém vaječníku. v pátek jsem si delala znovu test a byl negativ a večer jsem to dostala porád mi není nejlépe prsa uz me nebolí ale za to nevydržím sedet v aute zacnou mi brnet nohy a bolí me v kříži nevolno je mi pořád já ty testy nechápu ted nevim jestli mohu byt tehu máte stím nekdo zkušenost ? prosím poradte nevim si rady :-(

• Citovat
  • Upravit
1
21.8.10 13:45

ja jsem taky hodne zmatena,,gs mamatest mi vysel pozitvni (slaba carka ale byla videt), za 3 dny na to jsem dostala menstruaci a tentyz den jsem si udelala g-test premium a ukazal mi slabulinkou skoro az neviditelnou čarku…takze pravdepodobne je to uz pryc :roll: .ale skusim jeste za par dni dalsi testik abych si byla jista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
21.8.10 15:02

Ahojky,Karin urcite testik zkus…
ale jestli jsi mela slabsi ms tak bych treba jeste doufala..
me se to stalo,je to par mesicu.. testy pozitivni a pak prisla ms a hrozne bolestiva a vse to odeslo..
ale ted resim neco obdobneho co ty.. tak drzim palce a treba nam to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mimi.lili
7.9.10 16:06

Potrat

Pajo, nechci te strasit, ale take se muze stat, ze jsi v ramci menstruace potratila (stava se to u vestiny tehotenstvi - zeny o tom ani nevedi), tzv. samovolny - zamkly potrat. Po nem mohou zustat v tele zeny jeste neaky cas zvysene hladiny hcg a tim padem muze vyjit falesne pozitivni test. Ja na jare potratila v 7+1t.t. a jeste temer 2 mesice jsem mela zvysenou hladinu hcg, tot moje zkusenost. Ovsem nechci ti brat nadeji, existuje take velka moznost, ze jsi odmenstruovala a presto jsi tehotna, vyckej, jak radi ostatni a udelej si test za par dni znovu, at vis na cem jsi. Drzim palce :-)

• Citovat
  • Upravit
23
16.12.16 14:31

Ahoj jsem po Ms jeden den a dnes mi vyšlo tohle. Prsasa meme boli pri doteku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
16.12.16 14:43

Já tam teda nic nevidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
16.12.16 14:47

Taky tam nic nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
16.12.16 14:57

@Janicka198 když si natáčím monitor, tak tam náznak ducha vidím. Zkus jedině za 2-3 dny znova. Můžeš mít hodně naředěnou moč. Jistotu bys měla jedině z krve, test HCG jako samoplátce stojí okolo 200kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
16.12.16 15:22

@Janicka198 mohlo by to být biochemické těhotenství, které odešlo zároveň s MS, ale přitom v krvi a moci ještě zůstalo zbytkové HCG. Vidím tam fakt téměř neviditelného ducha, řekla bych, že to bylo neprosperující. Nebo cysta. Udělej si raději test vždy ob dva dny - když bude sílit, je to těhotenství a objednej se k doktorce. Pokud ne, nejspíše to samo odešlo s menstruací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.16 16:57

Ja měla takového ducha z ranní moči, když jsem udělala test s další moči asi nebyla tak neředěná a čárka byla krásně vidět. Tak to taky zkus

• Citovat
  • Upravit
137
16.12.16 23:36

@Janicka198 taky tam nic nevidim :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat