Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Barry1997 zkusila jsem pepino 10 foto po 3 minutach je tam něco nebo mi hrabe.uz další test nemám tejuna ale měla jsem ms já nevím co teď dělat. jsem nepříjemná akorát na manžela bože
Neco tam je, tak si zitra nekam skoc na krev a budes mit jasno hned. ![]()
@DandátkoPna krev se mi teď moc nechce skrz covid. a MS jsem měla krvacela jsem. A zkousela jsem pár testu před terminem ms a nic tam nebylo ach jo já nevím co teď.
@Anonymní píše: @DandátkoPna krev se mi teď moc nechce skrz covid. a MS jsem měla krvacela jsem. A zkousela jsem pár testu před terminem ms a nic tam nebylo ach jo já nevím co teď.
A co chces tedy slyset od nas? My nevime, zda jsi tehotna nebo ne
… v tom pripade udelen test za par dni a bud zesili nebo ne a budes mit jasno.
Já asi nevím co by si chtěla dělat?? Ono většinou ani kdyby si měla jasně pozitivní výsledek, do 6tt nelze dělat nic, než čekat na verdikt lékaře ![]()
@Markéta188 nó myslela jsem si že ms byla a test před MS negativní tak tehu být nemůžu a teď když je něco na testu tak se to nebere za tehu nebo jak to říct
@Anonymní píše:
@Markéta188 nó myslela jsem si že ms byla a test před MS negativní tak tehu být nemůžu a teď když je něco na testu tak se to nebere za tehu nebo jak to říct
Mohlo jít o nidacni krvácení… Uvidíš jestli bude test sílit. Zkus sehnat další Pepino test
@Anonymní píše:
@Barry1997 zkusila jsem pepino 10 foto po 3 minutach je tam něco nebo mi hrabe.uz další test nemám tejuna ale měla jsem ms já nevím co teď dělat. jsem nepříjemná akorát na manžela bože
I já tam něco vidím ![]()
@Bobby píše:
Mohlo jít o nidacni krvácení… Uvidíš jestli bude test sílit. Zkus sehnat další Pepino test
Ovu ale byla myslím cca 21.1 poznala jsem ji asi teda bolest a vytok hlenovy.tak fakt nevím pepino papirek mám ještě jeden ale ten plast už nemám.
@Anonymní píše:
Ovu ale byla myslím cca 21.1 poznala jsem ji asi teda bolest a vytok hlenovy.tak fakt nevím pepino papirek mám ještě jeden ale ten plast už nemám.
Tak to zkuste třeba za dva tři dny. Ráno. A berte za bernou minci jen to, co se ukáže v limitu. Pokud ta skoro neexistující čárečka zesílí, tak asi těhotná budete. Pokud ne, těhotná nejste. Ale já osobně bych asi moc nedoufala. Jestli MS měla být 8.2. a 10.2. není prakticky nic vidět a musí se to takhle složitě lovit…
@Anonymní píše: @DandátkoPna krev se mi teď moc nechce skrz covid. a MS jsem měla krvacela jsem. A zkousela jsem pár testu před terminem ms a nic tam nebylo ach jo já nevím co teď.
A co budeš dělat když budeš těhotná, nebudeš chodit na kontroly protože Covid? ![]()
@alena1995 píše:
A co budeš dělat když budeš těhotná, nebudeš chodit na kontroly protože Covid?
já pocitam že těhotná nebudu. kdybych byla tak samozřejmě chodit budu
@Anonymní píše:
já pocitam že těhotná nebudu. kdybych byla tak samozřejmě chodit budu
Tak co řešíš. Jdi na krev…
@alena1995 píše:
Tak co řešíš. Jdi na krev…
nechci jít na krev počkám ještě pár dni a udělám ještě asi test pokud seženu. dnes možná ještě zkusím mamatest nebo dr max podle toho co je lepší.
@Anonymní píše:
nechci jít na krev počkám ještě pár dni a udělám ještě asi test pokud seženu. dnes možná ještě zkusím mamatest nebo dr max podle toho co je lepší.
To spíš ten mamatest papírkovy, ale lepší by bylo sehnat opět Pepino
Sežeň si papírové Mamatesty, udělají hezčí čárku než Pepino, a testuj obden z ranní moči.