Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mikaellia píše:
10 mi nic zatím neukazujeale ptala jsem se v lékárně a tam mi řekla ze každá čárka se počítá a že tohle mám taky počítat
tak nevím
To je blbost, to první i to druhé. Pokud by si byla těhotná tak na 10 se to ukáže jasněji. Navic tohle nemusí být duch, ale spis ryska
Paneboze, jednou pro vzdy, ty testy se nerozdelavaj 🤦🏼♀️ 🤦🏼♀️ 🤦🏼♀️
@Mikaellia Mě nikdy test s citlivostí 25 neukázal lepší čárku než s citlivostí 10, takže pokud na desítkovém nic není, tak se buď o těhotenství nejedná nebo testuješ ještě moc brzo. A navíc na tom rozebraném testu to vypadá jako ryska a pokud paní v lékárně tvrdí, že rysky a duchy testy nedělají, tak je asi slepá, nebo nikdy netestovala. Já jich za těch 10 měsíců snažení měla až až
Počkej dva dny, udělej další, doporučuji mamatest, ukazuje jako jeden z prvních a hned budeš mít jasno
Ale nikdo ti tady z negativního testu bohužel těhotenství nevykouká ani nevyvěští ![]()
@Mikaellia přečti si odpovědi a uvidíš že slovo ryska se tu objevuje často. Stejně tak jako ze test 10 to ukáže líp. Tak se neptej kdyz se ti odpovědi nelíbí
@lachtanice86 Mne prijde, ze si slecna prisla udelat akorat srandu, uz jen podle toho rozpitvanyho testu. Takhle ho rozpitva jen blazen 🤦🏼♀️
No za cenu toho plasťáku mohlo být několik papírových a bez kuchání.
To jen tak pro příště…
Ahoj všem prosím 8.2 jsem měla dostat svou ms přišla už 5 byla slaba ale krvacela jsem ale jen chvíli asi 5 hodin a pak jsem zacala asi 2 dny růžově špinit. tak jsem zkusila test viz foto nevím zda mi hrabe nebo chci jen aby tam něco bylo. zkusila jsem test pac v noci mi bylo zle na dnešek. A prsa mě bolí. prvni a druha fotka cca do 5 minut a poslední po limitu.vim asi se to neodecita po limitu.co myslíte?
@Anonymní píše:
Ahoj všem prosím 8.2 jsem měla dostat svou ms přišla už 5 byla slaba ale krvacela jsem ale jen chvíli asi 5 hodin a pak jsem zacala asi 2 dny růžově špinit. tak jsem zkusila test viz foto nevím zda mi hrabe nebo chci jen aby tam něco bylo. zkusila jsem test pac v noci mi bylo zle na dnešek. A prsa mě bolí. prvni a druha fotka cca do 5 minut a poslední po limitu.vim asi se to neodecita po limitu.co myslíte?
Vypadá to spíš jen jako ryska. Zkus obyčejný papírkovy.
@Anonymní píše:
Nic tam nevidím. Zkus paprikovy test s citlivosti 10.
Na tohle ti nikdo odpoved neda. Neco tam je, muze to byt ryska a nemusi, stejne tak muzes byt v tom a nemusis.
Jestli nehlidas ovulaci, mohla byt dyl, nemuselo by to byt videt, cokoliv. Zkus jiny test, za me jen tenhle taky spatnej.
@Anonymní píše:
Zkusila jsem ještě fotku na světle. co myslíte?
Tady už něco vidím ![]()
@Barry1997 zkusila jsem pepino 10 foto po 3 minutach je tam něco nebo mi hrabe.uz další test nemám tejuna ale měla jsem ms já nevím co teď dělat. jsem nepříjemná akorát na manžela bože