Opožděná menstruace o 5 dní, o miminko se nesnažíme

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.8.10 10:49

Opozdena menstruace-problem

Ahoj,
vim, ze se tu s vami radi asi dost holek a mozna vam to uz leze krkem, tak budu doufat ze me vyslechnete, protoze opravdu potrebuju vasi radu.
Jsem v zahranici,nedostala jsem menstruaci teprve 5 dni u me je max 4 dny.
Ale o miminko se nesnazime, je mi teprve 20 let a kdyby se potvrdilo tehotenstvi tak by mi pritel asi radil potrat, ale rekla jsem si, ze tohle buch nikdy nepodstoupila.
Porad si rikam,ze treba to tu budu mit jine nez normalne, ale uz nejaky ten tyden tady jsem (3 mesice),
tak nevim jestli zmena…
Ale delam docela narocnou praci, porad taham tezke veci, ale v podbrisku uz me boli, nekolik dni , dokonce v den ocekavane ms nejvic a nic…
Anonymne kvuli osobnim duvodum, nedelam si z vas srandu, ale opravdu potrebuji pomoct.
Prosim o odpoved, vim , ze nejste lekari, ale aspon je to jedine co muzu vyslechnout, protoze k lekari pockam jeste tak 10 dni a pak pujdu.
Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6230
11.8.10 10:52

Anonymní - možné je všechno a nechceš zkusit aspoň nějaký test abys byla o něco chytřejší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
11.8.10 10:53

No já nevím možná si těhulka .Někdy se o miminko snažit nemusíš..My sme se snažily skoro dva roky a konečně!!!Běž k dr ale předtím si udělej testík já to takhle udělala.V podbříšku mě taky bolelo ..Kdyžtak pak písni co a jak měj se krásně :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
11.8.10 10:59

udělej si testík, je to jediná skorojistota :palec: mi ti nemůžem říct jestli jsi nebo nejsi těhu - jen můžem tipovat, já u prvního dítka otěhotněla hned, a taky nevím jak a kdy :nevim: a na druhý jsem čekala skoro 2 roky.
Podle mě pokud jsi doposud měla MS pravidelnou, těhu být samozřejmě můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.10 11:00

dekuji za odpovedi.
Test si koupim urcite, zitra jdu do prace, ale pokusim se tam vyslat pritele…
Tak uvidime, treba to do zitrka pride…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.10 11:01

Menstruaci mam pravidelnou, prave proto :(

• Citovat
  • Upravit
7267
11.8.10 11:19

Ahoj, tez mam pravidelnou MS , ted po druhem porodu opravdu na den presne, ale minuly cyklus jsem mela zpozdeni 2tydny. Doktorka mi rekla do telefonu ze jednou za rok to tak muze byt a je to normalni. Muze to byt zpusobene proste jen cyklem bez ovulace, coz se obcas stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymniii
11.8.10 13:27

Tak treba to opravdu bude opozdena menstruace,jsem moc rada za zkusenosti.:)) mockrat dekuji za reakce moc si jich vazim :)

• Citovat
  • Upravit
12
11.8.10 14:50

dDLOUHE SPOZDENI

Ahojky vsem
Trochu vice se tu rozepisu, aby clovicek ktery bude ochotny mi poradit vedel presne o co jde…Budu vdecna za kazdou odpoved..
Tedy muj pribeh zacina:): Mam dnes presne 18 dni spozdeni od posledni menstruace maximalne to bylo vzdy tak 5 dni…delala jsem si tri testy posledni pred tydnem a byly negativni. Coz me zarazi nikdy jsem takovy problem nemela. Asi prvni co pri tom cteni napada zajid si ke svemu gynekologovi. Problem je v tom, ze pred 2 tydny jsme se s pritelem pristehovali do jineho mesta a zadneho gynekologa tu nemam. I kdyz je ten muj odsud daleko klidne bych k nemu jela, ale problem je v tom, ze jsem si tu nasla praci a aby me nepropustili nemuzu po nich chtit hned volno urcite by mi ho ani nedali mam uz rozpocitane smeny a nema tam kdo za me byt.Pracuji tu teprve 10 dni, takze celkem pochopitelne…Jinak ani nevim kdy bych tak mohla otehotnet, pac jsme se s pritelem od 3.7. milovali kazdy den, az do dnes. Akorad me napada jeste jedna varianta jestli to nemuze byt spusobenu to me spozdeni tim, ze jsem behem mesice zhubla 9 kg, dalsi ale co me zarazi, ze u mi vaha nejde dolu pribrala jsem pul kila a nic skoro nejim… Jinak mi prijde jako bych kazdou chvilicku mela dostat ms mam bolesti v podbrisku, chvilema v levem vajecniku. a zvysenou teplotu 37,3 uz ted cim to prosim muze byt?? poradte mi nekdo co mam delat.., nebo co si o tom myslite dekuji Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
11.8.10 15:15

Běz do nemocnice na ambulanci ta je všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
11.8.10 15:21

no to kdybysme věděli :-) zkus se podívat na ordinační hodiny doktorů v novém městě, já před 2 rokama po přestěhování taky hledala dr. podle ordinační doby kvůli práci a našla jsem jednu, co má některý dny v týdnu ordinačku od šesti ráno a v jiný den naopak do sedmi večer..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
11.8.10 15:23

a zpoždění může být váhou, stresem z nového místa, z nové práce… a ze spousty dalších důvodů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.8.10 15:29

odpoved

no jo kdyz to budu muset, az tak ve ctvrtek pristi tyden, pac do te doby mam same 12…jinak stres odsud nemam chtela jsem tu bydlet uz dlouho, takze to nebude tim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymniii
11.8.10 15:48

Ja jsem taky zhubla,ale jeste nikdy se mi s toho nestalo,ze bych to nedostala.
Kazdopadne Luci,tobe drzim pesti at to dopadne tak jak si prejes.

• Citovat
  • Upravit
12
11.8.10 16:58

PRO ANONIM

Dekuju alespon za za tyto radky:) ted muzu to zhubnuti na 60 rpocent vyloucit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí