Opožděná menstruace o 5 dní, o miminko se nesnažíme

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7267
11.8.10 21:04

Luci, myslim ze to bude zmenou prostredi (navic i nove a zrejme narocne zamestani) a po ubytku vahy 9kg za mesic bych rekla ze stopro i tim … proste takova silena kombinace a zaprah pro telo :-) . Ale jestli se snazite o mimco je mozny ze jsi i tehotna. Byt tebou udelam si jeste jeden test a doktora hledam az vynecha MS i podruhe - tak mi to tedy rekla moje doktorka.Pripadne si zkus svemu byvalemu doktorovi jen zavolat a poradit se , pokud mu veris, tak myslim ze ti urcite dobre poradi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.13 15:08

Opožděná menstruace - co si o tom myslíte?

Dobrý den, měla jsem menstruaci od 10.7.-16.7. podle předpokládání, pak tři dny po pohlavním styku (29.7.) sem dostala další menstruaci neočekávanou. Průběh byl v pořádku trval do 4.8..ale je to teď skoro měsíc a pořád sem další menstruaci nedostala. Chtěla bych se zeptat co by to mohlo znamenat? Bojím se toho že bych mohla být těhotná i když tomu nic moc nenasvědčuje..žádný příznaky nemám, nebo jen planý poplach v mojí hlavě..mám teď před zkouškama na školu tak jsem byla dost ve stresu. Děkuji za brzkou odpověď!

• Citovat
  • Upravit
3780
30.8.13 15:13

A co zkusit test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.13 00:18

Opožděná menstruace - co si o tom myslíte?

Právě že chci prvně vědět nějaký vaše názory..Ale stejně si pro něj co nejdříve zajdu.

• Citovat
  • Upravit
31.8.13 16:37

Ahoj chtěla bich se zeptat mela sem dostat 24.8ms a pořad nic uz to bude 9dni mohu bit tehotna jsem porad unavena dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.11.13 14:05

Ahoj holky mam dotaz. mam 9 dni spozdenou ms a několikrát za den mě picha v levém vaječníku taky mam už 4dny belavi vytok a mam změnu chutí (nikdy jsem nepila čaj opravdu tak 1 za měsíc teď se bez nej neobejdu a každý den vypiju tak 4 šálky caje. nebo jsem úplně nesnášela houby mela sem na ne úplnou averzi a teď Nemám problém sníst jakékoli jídlo kde sou houby, a ještě nejlepší je ze hrozně míchám jídlo např: piza nato maslovej dort a potom parky s chlebem ) mela ste některá z vás takové příznaky je možné ze jsem těhotná (měly sme s přítelem v době ovu nechraneny vztyk a bylo to do mě ) nechci ke gynekologovi přijde mi ze je brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
21.11.13 14:12

Co těhotenský test ale na 99% jsi těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
21.11.13 14:13

@tekyna17 Udělej si test a v případě pozitivity se objednej… Někde i řeknou aby maminky došly až tak okolo 8tt, jak kde, aby se rovnou potvrdila srdeční akce..
Držím palce a vypadá to nadějně :kytka: dej vědět

• Citovat
  • Upravit
4
21.11.13 16:26

Děkuji udělám si testik a uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.11.13 00:56

Tak holky MS dorazila jako na koni v den kdy sem koupila test. Takže nemá ani cenu testování. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
28.11.13 13:23

@tekyna17 Neboj, jednou se zadaří ;)

• Citovat
  • Upravit
3
28.7.14 18:22

Dobrý den, dělá mi starost nepřítomnost menstruace. Začala jsem brát antikoncepci, ve třetím týdnu se mi stala nehoda a po užití prášku v obvyklou dobu jsem asi do dvou hodin zvracela. Z obavy vyzvracení léku jsem jsem podle informací z příbalového letáku vyčetla, že se mám zachovat, jako kdybych prášek zapomněla užít. Tak jsem také udělala a ihned ukončila užívání léků a začala 7 denní pauzu (v platíčku mi dva prášky zbyly). Teď je to čtvrtý den a menstruace se stále nedostavila. Prosím, nemáte s tím někdo zkušenost? Je v tomto případě možnost otěhotnění? Nepřítomnost menstruace mě trošku stresuje. Díky za odpověď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.16 22:22

Ahojky
Naposledy jsem s mým přítelem spala když jsem měla MS 4 den, takže už to nebylo tak hrozné. Byli si jistý že se do mě neudělal a já také… Týden po tom se se mnou rozešel, takže jsem měla celkem stres a smutek. Za celý měsíc jsem neměla ani jeden klasický příznak těhotenství nebo něco podobného, ale menstruace se mi opozdila o pět dnů a je celkem slabá, nikdy jsem jí takhle neměla. ráno jsem sice měla celkem dost tmavé krve s v které byly takové ty kousky ( omlouvám se za popis) ale je to druhý den a k večeru to vypadá jako by mi menstruace měla končit jelikož žádná krev není.. Chtěla bych se tedy zeptat jestli je nějaká možnost těhotenství a jestli s tím má někdo z vás zkušenost. Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.17 18:55

Ahoj holky. Takze, cyklus mam 28 dni na den presne, jenze tenhle cyklus jsem zacala spinit 18ty den cyklu (nahnedly vytok) bez zapachu. Spineni trvalo asi 2 a pul dne. Mela jsem i slabe pichani v podbrisku, ktere take odeznelo. Jenze dnes jsem jiz 34 den cyklu a menstruace nikde, dokonce me ani neboli prsa ja je to u me bezne par dni pred menstruaci, jen me tak „nastridacku“sem tam pichne jako by ve vajecnicih, ale zadna jako bolest. :nevim: Test jsem si delala dnes rano a je negativni. O mimi se nesnazime ( prerusujem).Tak me zajima jestli si myslite, ze bych mela zajit k dr. a nebo cekat? Dekuji moc

• Citovat
  • Upravit
23
25.4.18 09:53

Dobrý den chci se zeptat kdy v průběhu dne může přijít menstruace vždy mi chodila brzo ráno a nebo přes noc a dnes ještě nic snažíme se o miminko a tak jsem se chtěla zeptat? :) Děkují za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí