Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Luci, myslim ze to bude zmenou prostredi (navic i nove a zrejme narocne zamestani) a po ubytku vahy 9kg za mesic bych rekla ze stopro i tim … proste takova silena kombinace a zaprah pro telo
. Ale jestli se snazite o mimco je mozny ze jsi i tehotna. Byt tebou udelam si jeste jeden test a doktora hledam az vynecha MS i podruhe - tak mi to tedy rekla moje doktorka.Pripadne si zkus svemu byvalemu doktorovi jen zavolat a poradit se , pokud mu veris, tak myslim ze ti urcite dobre poradi
Dobrý den, měla jsem menstruaci od 10.7.-16.7. podle předpokládání, pak tři dny po pohlavním styku (29.7.) sem dostala další menstruaci neočekávanou. Průběh byl v pořádku trval do 4.8..ale je to teď skoro měsíc a pořád sem další menstruaci nedostala. Chtěla bych se zeptat co by to mohlo znamenat? Bojím se toho že bych mohla být těhotná i když tomu nic moc nenasvědčuje..žádný příznaky nemám, nebo jen planý poplach v mojí hlavě..mám teď před zkouškama na školu tak jsem byla dost ve stresu. Děkuji za brzkou odpověď!
Právě že chci prvně vědět nějaký vaše názory..Ale stejně si pro něj co nejdříve zajdu.
Ahoj chtěla bich se zeptat mela sem dostat 24.8ms a pořad nic uz to bude 9dni mohu bit tehotna jsem porad unavena dekuji
Ahoj holky mam dotaz. mam 9 dni spozdenou ms a několikrát za den mě picha v levém vaječníku taky mam už 4dny belavi vytok a mam změnu chutí (nikdy jsem nepila čaj opravdu tak 1 za měsíc teď se bez nej neobejdu a každý den vypiju tak 4 šálky caje. nebo jsem úplně nesnášela houby mela sem na ne úplnou averzi a teď Nemám problém sníst jakékoli jídlo kde sou houby, a ještě nejlepší je ze hrozně míchám jídlo např: piza nato maslovej dort a potom parky s chlebem ) mela ste některá z vás takové příznaky je možné ze jsem těhotná (měly sme s přítelem v době ovu nechraneny vztyk a bylo to do mě ) nechci ke gynekologovi přijde mi ze je brzo.
@tekyna17 Udělej si test a v případě pozitivity se objednej… Někde i řeknou aby maminky došly až tak okolo 8tt, jak kde, aby se rovnou potvrdila srdeční akce..
Držím palce a vypadá to nadějně
dej vědět
Tak holky MS dorazila jako na koni v den kdy sem koupila test. Takže nemá ani cenu testování. ![]()
Dobrý den, dělá mi starost nepřítomnost menstruace. Začala jsem brát antikoncepci, ve třetím týdnu se mi stala nehoda a po užití prášku v obvyklou dobu jsem asi do dvou hodin zvracela. Z obavy vyzvracení léku jsem jsem podle informací z příbalového letáku vyčetla, že se mám zachovat, jako kdybych prášek zapomněla užít. Tak jsem také udělala a ihned ukončila užívání léků a začala 7 denní pauzu (v platíčku mi dva prášky zbyly). Teď je to čtvrtý den a menstruace se stále nedostavila. Prosím, nemáte s tím někdo zkušenost? Je v tomto případě možnost otěhotnění? Nepřítomnost menstruace mě trošku stresuje. Díky za odpověď!
Ahojky
Naposledy jsem s mým přítelem spala když jsem měla MS 4 den, takže už to nebylo tak hrozné. Byli si jistý že se do mě neudělal a já také… Týden po tom se se mnou rozešel, takže jsem měla celkem stres a smutek. Za celý měsíc jsem neměla ani jeden klasický příznak těhotenství nebo něco podobného, ale menstruace se mi opozdila o pět dnů a je celkem slabá, nikdy jsem jí takhle neměla. ráno jsem sice měla celkem dost tmavé krve s v které byly takové ty kousky ( omlouvám se za popis) ale je to druhý den a k večeru to vypadá jako by mi menstruace měla končit jelikož žádná krev není.. Chtěla bych se tedy zeptat jestli je nějaká možnost těhotenství a jestli s tím má někdo z vás zkušenost. Děkuju ![]()
Ahoj holky. Takze, cyklus mam 28 dni na den presne, jenze tenhle cyklus jsem zacala spinit 18ty den cyklu (nahnedly vytok) bez zapachu. Spineni trvalo asi 2 a pul dne. Mela jsem i slabe pichani v podbrisku, ktere take odeznelo. Jenze dnes jsem jiz 34 den cyklu a menstruace nikde, dokonce me ani neboli prsa ja je to u me bezne par dni pred menstruaci, jen me tak „nastridacku“sem tam pichne jako by ve vajecnicih, ale zadna jako bolest.
Test jsem si delala dnes rano a je negativni. O mimi se nesnazime ( prerusujem).Tak me zajima jestli si myslite, ze bych mela zajit k dr. a nebo cekat? Dekuji moc
Dobrý den chci se zeptat kdy v průběhu dne může přijít menstruace vždy mi chodila brzo ráno a nebo přes noc a dnes ještě nic snažíme se o miminko a tak jsem se chtěla zeptat?
Děkují za odpovědi