Test se slabou čárkou po menstruaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31.1.22 16:06

Raďa

Holky mate někdo skušenost. Mám po ms- a druhy den jsem jsi dělala test a měla jsem tam slabou čárku mužů být těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2779
31.1.22 16:17
@Radka petrikova píše:
Holky mate někdo skušenost. Mám po ms- a druhy den jsem jsi dělala test a měla jsem tam slabou čárku mužů být těhotná?

Nemyslím si… Test ještě reaguje na MS. Zkus za 2-3 dny, ale nemyslím si :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
8.8.22 20:49

Ahojda mohla bych se zeptat? Vůbec nevím kde hledat…mela sem zpožděnou MS o 4 dny (mám ji už rok pravidelnou). Vyšel mi 8× duch na testu ale nesílil, pak přišla MS. Trvala 4 dny a naprosto normlani tak sem si rekla ze to bude nejspíš biochemko…jenže..nedalo mi to a ted dva dny po MS sem si udělala znova test a mam tam zas ducha, delala sem test ráno i večer a stejný duch. Cestu nemám, ani nic podobného.
Mimochodem snažíme se o dítě, takže sex pravidelný ob den. Děkuji kdyby jste někdo měl podobnou zkušenost. Pokud bude test pořád duchovat, tak snad skočím na krev. Byl to pepino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.12.22 01:03

Rada

Ahojiik, muže mi někdo poradit nebo říct proč se mi den po menstruaci ukázala slabá, noboli duch na těhotenským testu? :nevim: :nevim: vidí to tam z Vás někdo? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
6.12.22 09:19

@Missell1 ahooj, vypadá to ze se tam spíš mihne ryska, a po menstruaci bych tomu naději nedávala. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
13.12.24 13:20

Ahojky holky
Měla jsem zpoždění ms 4 dny…pak mě přišla ale měla jsem to jen dva dny a k tomu slabé 3 den špinění… Před zpožděnou mě jsem si dělala Pepino test raději jsem udělala 3 a vyšli na všech druhé slabé čárky…pak když menstruace přišla tak jsem řekla kašlu na to… Ale když jsem ji měla jen dva dny tak jsem si řekla zkusím si udělat tak za 3 dny tak dnes jsem zkusila sluníčko test…a na obou též slabé… Čárky… Tak tomu vůbec nerozumím… Jináč žádné zdravotní problémy nemám…jako Cysta atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
14.12.24 18:35

@Sabca10 po tolika dnech už by čárka byla mnohem silnější…nejspíš biochemické těhotenství :( pokud se snažíte, tak ať se brzy zadaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.9.25 07:58

Ahoj holky snažíme se s přítelem o miminko ale dostala jsem normálně MS v termínu a byla silná jen netrvala 7 dni jako obvykle ale jen čtyři dny. Dnes ráno jsem si ze zvědavosti udělala TT a je tam slabá čárka myslíte si že to může být těhotenství? Mockrát děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.9.25 08:00

Možná to na téhle fotce je vidět lépe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.25 17:36

@Luciepok ahoj, ja bych řekla že to je pozitivní test.. nejspíš byla později ovu :palec:, zkusila bych ještě zítra/pozítří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.9.25 17:58

Jeeee děkuji za názor udělám si test zítra i pozítří ráno a uvidím🤩moc tomu ale nechci věřit když jsem MS normálně měla ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.9.25 09:47

Ahoj tak dnes ráno jsem znovu testovala a opět duch. Tak nevím zdali je možnost že jsem těhotná i presto že u mě MS proběhla zasílám foto z dnešního rána

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.9.25 09:51

Testováno dnes ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
15.9.25 10:31

Ahojky holky, měřím si BT, nyní jsem měla 8 dni zpoždění pak přišla MS ( teda spon si to myslím) jelikož to byla jen čirá krev bez sraženin - trvalo to pouze 2,5 dne, BT se pohybuje 36,6-36,8 nyní jsem 6DC, a jelikož mám nevolnosti, únavu, bolesti hlavy, a celkově se cítím divně tak jsem si dělal test kdy 13.9 byla slabá čárka, 14.9.mi přijde silnější a dnes 15.9. také silnější, je možné těhotenství? Nebo vidíte progres?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.25 11:01

@Luciepok ahoj, tak zatím tam duch je stále stejný což je dobrá zpráva že tedy neslábne :palec:, ještě budeš muset vydržet do zítřka 😄 a to nemusela být menstruace ale hnízdění (měla jsem stejně a jsem 37tt). Každopádně přeji ať to dopadne tak jak si přeješ :wink: 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí