Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky pripojuju se, normalne kdyz to mam dostat tak me boli bricho a zada treba hodku pred a oak tak dve hodky jak to dostanu ms byva silna 3 dny pak dva jen spinim. Ted me bolel podbrisek a zada od uterniho vecera ve stredu jsem lehounce spinila, ctvrtek jeden tampon fest oak nic a dneska zas jen spineni. Prsa uz neboli ale spodek porad.. Ovsem rano jsem si delala test a ani naznak. Jsem z toho opravdu jelen ![]()
Ahoj holky prosím ó vás názor dělala si testy před a po ms s všechny mé vyšli slabé pozitivní spíše duchy prikladam foto
Ahoj děvčata, četla jsem si už asi milion příspěvků, ale i tak se musím zeptat. Mám pravidelný cyklus (30 dní), 7 dní MS (a z toho 2 dny opravdu velmi, velmi silně krvácím) a na bolesti trpím pokaždé. S přítelem si nedáváme pozor skoro rok, ale zatím se nepovedlo nic. Nicméně poslední 3týdny mě dost bolí v podbřišku (jako před každou MS) a MS se dostavila o 2 dny dřív, byla dost slabá oproti normálu a taky trvala jen 4 dny (konec předevčírem). Nějak mi to nedalo, udělala jsem si test (po třetí v životě
) a byla tam slabá čárka. Žádné jiné příznaky nepociťuju (akorát trochu citlivé bradavky a návaly horka, ale to bude spíš počasím
). Chci se zeptat, zda je tady někdo, kdo měl třeba podobné příznaky a co z toho bylo? Děkuji.
@AnežkaNul jestli je slaba čárka, tak gratuluji
pošlete foto ![]()
Tak klidne to muže být tehotenstvi, nekdo muže krvácet nebo spinitv dobe menstruace.
Teda páni, já ani nevím, jestli jsem si koupila dobrý test
Děkuju
Sice mi bude za chviličku 30, ale jsem v tomhle totální neumětel. Nechci se k tomu nějak moc upínat, bo v rodině máme dost špatných zkušeností (sestra se snažila přes 10 let, 2krát umělko a když to pak nečekaně vyšlo přirozeně, tak potratila se silným krvácením a museli jí pak vzít celou dělohu
) Spíš mám strach, aby to nebyly právě nějaké problémy. Pořád čtu, jak mají holky hromadu příznaků a já krom toho podbřišku nic.. No, zítra zkusím ještě další test a kdyžtak v pondělí volám doktorovi ![]()
@AnežkaNul klidně to může být těhotenství
udělej si TT v neděli a uvidíš. Držím palce ![]()
@AnežkaNul za dva dny udělej další test, pokud bude sílit tak to bude asi těhotenství
@AnežkaNul slabá čárka? Uz jde hezky videt
zkus za dva udelat ještě jeden test.byla jsem 10× na umělém oplodnění. a to, ze jsem tehotna přirozeně, jsem zjistila cca v 5tt jen podle testu. nemela jsem žádné příznaky. tak se neboj.za celé těhotenství jsem zvracela asi 4×. jinak nic moc priznaky.Jsem ve 34tt. držím palce ![]()
@Ivuska88 Gratuluji
a všem děkuji za názory. Ten první test jsem si dělala předevčírem, takže dnes jsem zkusila druhý (jiná značka) a je tam furt
Já mám za to, že pokud čárky nejsou stejně barevné, tak je to slabé, ale dneska ta čárka je už z půlky tak barevná jako ta druhá, takže v pondělí volám doktora ![]()
@AnežkaNul můžu tě ubezpečit že zvracení u mě začalo až kolem 8tt.
@lachtanice86 vzhledem k tomu, že dělám v info službách na jednom z nejnavštěvovanějších míst v republice, to bude dobrá jízda, když to začne ![]()
@AnežkaNul píše:
@lachtanice86 vzhledem k tomu, že dělám v info službách na jednom z nejnavštěvovanějších míst v republice, to bude dobrá jízda, když to začne
Ono ani nemusí. Já jsem ve 30tt a za celou dobu jsem zvracela jen jednou a to ještě bylo spíš z jídla. ![]()