Test se slabou čárkou po menstruaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
86
16.12.16 23:58

Holky pripojuju se, normalne kdyz to mam dostat tak me boli bricho a zada treba hodku pred a oak tak dve hodky jak to dostanu ms byva silna 3 dny pak dva jen spinim. Ted me bolel podbrisek a zada od uterniho vecera ve stredu jsem lehounce spinila, ctvrtek jeden tampon fest oak nic a dneska zas jen spineni. Prsa uz neboli ale spodek porad.. Ovsem rano jsem si delala test a ani naznak. Jsem z toho opravdu jelen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
16.11.17 12:34

Ahoj holky prosím ó vás názor dělala si testy před a po ms s všechny mé vyšli slabé pozitivní spíše duchy prikladam foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.18 20:10

Slabá čárka po menstruaci a bolesti v podbřišku

Ahoj děvčata, četla jsem si už asi milion příspěvků, ale i tak se musím zeptat. Mám pravidelný cyklus (30 dní), 7 dní MS (a z toho 2 dny opravdu velmi, velmi silně krvácím) a na bolesti trpím pokaždé. S přítelem si nedáváme pozor skoro rok, ale zatím se nepovedlo nic. Nicméně poslední 3týdny mě dost bolí v podbřišku (jako před každou MS) a MS se dostavila o 2 dny dřív, byla dost slabá oproti normálu a taky trvala jen 4 dny (konec předevčírem). Nějak mi to nedalo, udělala jsem si test (po třetí v životě :D ) a byla tam slabá čárka. Žádné jiné příznaky nepociťuju (akorát trochu citlivé bradavky a návaly horka, ale to bude spíš počasím :D ). Chci se zeptat, zda je tady někdo, kdo měl třeba podobné příznaky a co z toho bylo? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
11.5.18 20:37

@AnežkaNul jestli je slaba čárka, tak gratuluji :palec: pošlete foto :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
11.5.18 20:38

@AnežkaNul ten smajlík a konci být neměl :lol: blbne mi mobil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
11.5.18 20:44

Tak klidne to muže být tehotenstvi, nekdo muže krvácet nebo spinitv dobe menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.18 20:56

Teda páni, já ani nevím, jestli jsem si koupila dobrý test :D Děkuju :) Sice mi bude za chviličku 30, ale jsem v tomhle totální neumětel. Nechci se k tomu nějak moc upínat, bo v rodině máme dost špatných zkušeností (sestra se snažila přes 10 let, 2krát umělko a když to pak nečekaně vyšlo přirozeně, tak potratila se silným krvácením a museli jí pak vzít celou dělohu :,( ) Spíš mám strach, aby to nebyly právě nějaké problémy. Pořád čtu, jak mají holky hromadu příznaků a já krom toho podbřišku nic.. No, zítra zkusím ještě další test a kdyžtak v pondělí volám doktorovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
11.5.18 20:57

@AnežkaNul klidně to může být těhotenství :) udělej si TT v neděli a uvidíš. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
11.5.18 21:10

@AnežkaNul Hezky pozitivní test :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
11.5.18 21:14

@AnežkaNul za dva dny udělej další test, pokud bude sílit tak to bude asi těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
11.5.18 23:10

@AnežkaNul slabá čárka? Uz jde hezky videt :-) zkus za dva udelat ještě jeden test.byla jsem 10× na umělém oplodnění. a to, ze jsem tehotna přirozeně, jsem zjistila cca v 5tt jen podle testu. nemela jsem žádné příznaky. tak se neboj.za celé těhotenství jsem zvracela asi 4×. jinak nic moc priznaky.Jsem ve 34tt. držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.18 07:04

@Ivuska88 Gratuluji :) a všem děkuji za názory. Ten první test jsem si dělala předevčírem, takže dnes jsem zkusila druhý (jiná značka) a je tam furt :) Já mám za to, že pokud čárky nejsou stejně barevné, tak je to slabé, ale dneska ta čárka je už z půlky tak barevná jako ta druhá, takže v pondělí volám doktora :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
12.5.18 07:15

@AnežkaNul můžu tě ubezpečit že zvracení u mě začalo až kolem 8tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.18 07:48

@lachtanice86 vzhledem k tomu, že dělám v info službách na jednom z nejnavštěvovanějších míst v republice, to bude dobrá jízda, když to začne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
12.5.18 08:27
@AnežkaNul píše:
@lachtanice86 vzhledem k tomu, že dělám v info službách na jednom z nejnavštěvovanějších míst v republice, to bude dobrá jízda, když to začne :lol:

Ono ani nemusí. Já jsem ve 30tt a za celou dobu jsem zvracela jen jednou a to ještě bylo spíš z jídla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí