Test se slabou čárkou po menstruaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19983
12.5.18 09:25

@AnežkaNul hele já pracuju v denním kontaktu s klienty kteří chodí za mnou a v kanclu ještě za kolegyní, ale mám štěstí a bliju až od 17hodiny do 22hodiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.18 15:32

Aktualizace - mám potvrzeno :D Muselo se to podařit těsně před tou MS, takže boban si nás vybral a statečně se drží :) Je to ještě hrozná mrňavka, takže první kontrola za měsíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
24.5.18 20:38

@AnežkaNul Moc gratuluji. Hlavně at se drzi a pusti az za 9měsíců :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
4.10.18 01:12

Ahoj holky, vim ze je to stara diskuze ale mam obdobný dotaz. Predevcirem v noci me vzbudila silena bolest v podbřišku (2 dny meskala ms), a tu noc jsem zacala krvacet mene nez pri normalni ms. Druhy den bylo krvaceni silnejsi a dnes uz opet nic.. napadlo me udelat si test a ejhle hodne slaby duch. Nevim co si mam myslet :/ tak snad nekdo poradi. Mame uz doma jednu princeznu 3 roky a druhe by jsme chtely. Snad nekdo poradi dekuji prikladam foto i kdyz to nejde jinak zachytit snad nekdo neco uvidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
6.10.18 18:11
@Neznámá1 píše:
Ahoj holky, vim ze je to stara diskuze ale mam obdobný dotaz. Predevcirem v noci me vzbudila silena bolest v podbřišku (2 dny meskala ms), a tu noc jsem zacala krvacet mene nez pri normalni ms. Druhy den bylo krvaceni silnejsi a dnes uz opet nic.. napadlo me udelat si test a ejhle hodne slaby duch. Nevim co si mam myslet :/ tak snad nekdo poradi. Mame uz doma jednu princeznu 3 roky a druhe by jsme chtely. Snad nekdo poradi dekuji prikladam foto i kdyz to nejde jinak zachytit snad nekdo neco uvidi
Čárku vidim a co ta menstruace rozjela se nebo ne?
@Neznámá1 píše:
Ahoj holky, vim ze je to stara diskuze ale mam obdobný dotaz. Predevcirem v noci me vzbudila silena bolest v podbřišku (2 dny meskala ms), a tu noc jsem zacala krvacet mene nez pri normalni ms. Druhy den bylo krvaceni silnejsi a dnes uz opet nic.. napadlo me udelat si test a ejhle hodne slaby duch. Nevim co si mam myslet :/ tak snad nekdo poradi. Mame uz doma jednu princeznu 3 roky a druhe by jsme chtely. Snad nekdo poradi dekuji prikladam foto i kdyz to nejde jinak zachytit snad nekdo neco uvidi
Čárku vidim zkusila bych třeba zítra ještě jeden test měl by být už silnější ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mikaellia
15.12.20 17:55

Tehotensky test

Dobry den chtěla jsem se zeptat mám dva dny meškanou menstruaci dělala jsem si dnes tehotensky test který měl citlivost 25 a vyšlo mi tohle muže se jednat o těhotenství s prsou když je zmačknu se mi oběví bílá tekutina a na kalhotkách mam jen bílý výtok poradí mi někdo jestli se jedna o těhotenství občas mě bolí břicho jako bych to měla dostat

Příspěvek upraven 15.12.20 v 19:13

• Citovat
  • Upravit
1053
15.12.20 18:03

@Mikaellia něco malinko tam vidím, zkusila bych za 3 dny znovu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
15.12.20 18:26

@Mikaellia připadá mi to spíš jako ryska. Zkus test s citlivosti 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
15.12.20 19:03

@Mikaellia a proc si ten test tak preparovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mikaellia
15.12.20 19:14

@lachtanice86 no tahle jsem to vyfotila

• Citovat
  • Upravit
19983
15.12.20 20:38

@Mikaellia no ale to není v celku, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mikaellia
15.12.20 20:40

@lachtanice86 no bylo to jen v tyčince kterou jsem rozebrala abych viděla poradně výsledek já už jsem s těch těhotenskych testu slepá :D

• Citovat
  • Upravit
19983
15.12.20 20:52

@Mikaellia 1) testy nerozebirej za 2) kup citlivost 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mikaellia
15.12.20 20:54

10 mi nic zatím neukazuje :D ale ptala jsem se v lékárně a tam mi řekla ze každá čárka se počítá a že tohle mám taky počítat :D tak nevím

• Citovat
  • Upravit
Mikaellia
15.12.20 20:57

@lachtanice86 žádný test prý neukazuje falešné duchy nebo čárky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení