Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vidí někdo na testech v mém albu ducha nebo si ho tam jen představuju? ![]()
Ewule, když máš profil zamčený, tak se ti tam nepodívá nikdo
Zkus vložit fotky přímo do diskuze.
Ewule, při psaní příspěvku máš pod smajlíkama PROCHÁZET, to je to můžete přidat fotku. ![]()
A co se duchů týká - já ducha taky měla a těhotenství to nebylo, ale testovala jsem mamatestem 10, o kterém víc holek potvrdilo,že bývá falešně pozitivní.
Holky, můžete mi prosím vysvětlit co je DUCH
Asi si dnes stojím na vedení, či co ![]()
ježiš, tak já jsem úplně neschopná, nemůžu najít ani odemykání profilu (ani nevím, že je zamčený
) a u psaní příspěvku nemám procházet. tak jsem teda dobrá, takhle se asi těžko podíváte, to chápu ![]()
Já jsem testovala mamatestem jak 10 tak Nějaký jiným a mám tam čárku už silnější…ale potvrzený to nemám , ale ms jsem zatím nedostala a jsem 30DC
Katrinko, pro mě je duch hooodně slabá čárka na testu, jde vidět,ale je hrozně bledá. Někde psali, že je to rozpitá barva v případě, kdy test močíš delší dobu, než doporučují - ale co já vím, tak problém je jen u těch mamatestů 10. Dřív dělali mamatest 25, ale ten už není k sehnání - třeba u nás výhradně mamatest 10 a tomu moc nevěřím…A to ten mamatest 25 byl fakt super - ten když ukázal čárku, tak to těhotenství na 99% bylo.
Ewule0712 píše:
ježiš, tak já jsem úplně neschopná, nemůžu najít ani odemykání profilu (ani nevím, že je zamčený) a u psaní příspěvku nemám procházet. tak jsem teda dobrá, takhle se asi těžko podíváte, to chápu
ewi klikni si nahore jak jsi prihlasena na nastaveni a takm se ti ukaze zda chces profil nechat odemknuty jen pratelum,a dej ne..............je to asi v puli stranky!!