Vidí někdo na testu ducha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3011
12.8.10 13:37
abbee píše:
Ewule, na tohle je nejlepší se zeptat manžela :mrgreen: Ten popravdě řekne, zda vidí nebo nevidí. Chlapi jsou v tomhle dobrý. :-)

Jj, svatá pravda :lol:
Já jsem si kdysi čárku taky úplně vyhleděla, až práve manžel mě „uzemnil“, že tam fakt nic není :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
12.8.10 13:38

No jsem ráda, že se na test koukne někdo jiný, nezávisle a realisticky :lol: děkuju.
Paraďte, vyšel vám někdy nějaký test negativní a ve stejný den jiný test pozitivní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2573
12.8.10 13:42

Ahojky, nevidím nic :-) a to jsem zkoušela fotku ztmavovat, zesvětlovat a nic… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.8.10 13:50
Ewule0712 píše:
No jsem ráda, že se na test koukne někdo jiný, nezávisle a realisticky :lol: děkuju.
Paraďte, vyšel vám někdy nějaký test negativní a ve stejný den jiný test pozitivní?

No ve stejný den zrovna ne. Taky jsem při posledním vynechání MS vyšilovala, udělala 2 testy
(týden po vynechání MS) jeden večer a druhý ráno a oba dva negativní. A za další týden jsem testovala znovu a pozitivní :dance: :lol: Ten první test byl v takový modrý krabičce, určitě nějaký šmejd :cert: Zkus Mamatest, ten mi vyšel napodruhé a prý jsou dost spolehlivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
12.8.10 14:04

ahoj tak já envím ale já vidím slaboučkou čárku

u obou dětí jsem testovala brzy a vždy tam byla slabá čárečka kterou jsem viděla jen já a sílila a výsledek doma 2děti

Držím palce :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

p.s. musím říci že jsem ráda že se mi už testování vyhne i když nidky neříkej nikdy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
12.8.10 14:10
katty píše:
ahoj tak já envím ale já vidím slaboučkou čárku

u obou dětí jsem testovala brzy a vždy tam byla slabá čárečka kterou jsem viděla jen já a sílila a výsledek doma 2děti

Držím palce :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

p.s. musím říci že jsem ráda že se mi už testování vyhne i když nidky neříkej nikdy :-)

Děkuju, vidíš čárky taky na 2. a 3. fotce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
12.8.10 14:18

já vidím čárku na těch posledních 2 tím samo nedávám naději prostě píšu co vidím
A kolik testů jsis dělala???? Promiň nepřečetla jsem celou diskuzi otáčím se tad ykolem dětí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
12.8.10 14:22

Já nevidím nic… :-( ale přeju ať to vyjde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
12.8.10 14:32

ja nevim nevim :nevim: :nevim: jednou se mi zda ze jo a podruhe ze ne,zkusila bych jeste mamatest,nebo mamatest 10 ja jsem diky nemu pozala taky brzo tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
12.8.10 16:40

Já vidím //na fotce č. 2 :wink: , na zbytku nic. Tak držím moc palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
12.8.10 16:40

Chtěla jsem si koupit mamatest, ale v lékárně ho vůbec neměli! (tam teda už nikdy nepůjdu :o)) ) Koupila jsem Clearblue, zdá se mi, že zase vidím slaboulinkou čárku, která nejde na 1. pohled vidět, je to jen takový vlas a hlavně jsem si test dělal odpoledne :o( Ale teď trošku špiním, taková skoro černá krev, pořád mě bolí vaječníky a spala bych, ale předpokládám, že to dostanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
12.8.10 16:59

Tak jsem ten Clearblue rozebrala, protože na něm je taková lesklá krytka, která jak se leskne, tak to zkresluje a proti světlu a na bílém podkladu je čárka jako vlas vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
12.8.10 17:00

Při otevření fotky to jde vidět. V reálu samozřejmě lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
12.8.10 17:19

bohuzel ted nevidim vubec nic no zkusila bych zitra mamatest v nejake lekarne ho jiste mit budou drzimpesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
12.8.10 17:49

mě nikdy nezklamal mamatest takové ty 2proužky za 35kč

na tom druhém obrázku vidím také slabou čárku jinak špinění nemusí nic znamenat mimi se může zahňízďovat já také špinila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí