Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
abbee píše:
Ewule, na tohle je nejlepší se zeptat manželaTen popravdě řekne, zda vidí nebo nevidí. Chlapi jsou v tomhle dobrý.
Jj, svatá pravda ![]()
Já jsem si kdysi čárku taky úplně vyhleděla, až práve manžel mě „uzemnil“, že tam fakt nic není ![]()
No jsem ráda, že se na test koukne někdo jiný, nezávisle a realisticky
děkuju.
Paraďte, vyšel vám někdy nějaký test negativní a ve stejný den jiný test pozitivní?
Ahojky, nevidím nic
a to jsem zkoušela fotku ztmavovat, zesvětlovat a nic…
![]()
Ewule0712 píše:
No jsem ráda, že se na test koukne někdo jiný, nezávisle a realistickyděkuju.
Paraďte, vyšel vám někdy nějaký test negativní a ve stejný den jiný test pozitivní?
No ve stejný den zrovna ne. Taky jsem při posledním vynechání MS vyšilovala, udělala 2 testy
(týden po vynechání MS) jeden večer a druhý ráno a oba dva negativní. A za další týden jsem testovala znovu a pozitivní
Ten první test byl v takový modrý krabičce, určitě nějaký šmejd
Zkus Mamatest, ten mi vyšel napodruhé a prý jsou dost spolehlivé.
ahoj tak já envím ale já vidím slaboučkou čárku
u obou dětí jsem testovala brzy a vždy tam byla slabá čárečka kterou jsem viděla jen já a sílila a výsledek doma 2děti
Držím palce
![]()
p.s. musím říci že jsem ráda že se mi už testování vyhne i když nidky neříkej nikdy ![]()
katty píše:
ahoj tak já envím ale já vidím slaboučkou čárkuu obou dětí jsem testovala brzy a vždy tam byla slabá čárečka kterou jsem viděla jen já a sílila a výsledek doma 2děti
Držím palce
p.s. musím říci že jsem ráda že se mi už testování vyhne i když nidky neříkej nikdy![]()
![]()
![]()
Děkuju, vidíš čárky taky na 2. a 3. fotce?
já vidím čárku na těch posledních 2 tím samo nedávám naději prostě píšu co vidím
A kolik testů jsis dělala???? Promiň nepřečetla jsem celou diskuzi otáčím se tad ykolem dětí ![]()
ja nevim nevim
jednou se mi zda ze jo a podruhe ze ne,zkusila bych jeste mamatest,nebo mamatest 10 ja jsem diky nemu pozala taky brzo tehu
Já vidím //na fotce č. 2
, na zbytku nic. Tak držím moc palce ![]()
Chtěla jsem si koupit mamatest, ale v lékárně ho vůbec neměli! (tam teda už nikdy nepůjdu
)) ) Koupila jsem Clearblue, zdá se mi, že zase vidím slaboulinkou čárku, která nejde na 1. pohled vidět, je to jen takový vlas a hlavně jsem si test dělal odpoledne
( Ale teď trošku špiním, taková skoro černá krev, pořád mě bolí vaječníky a spala bych, ale předpokládám, že to dostanu…
Tak jsem ten Clearblue rozebrala, protože na něm je taková lesklá krytka, která jak se leskne, tak to zkresluje a proti světlu a na bílém podkladu je čárka jako vlas vidět.
bohuzel ted nevidim vubec nic no zkusila bych zitra mamatest v nejake lekarne ho jiste mit budou drzimpesti!
mě nikdy nezklamal mamatest takové ty 2proužky za 35kč
na tom druhém obrázku vidím také slabou čárku jinak špinění nemusí nic znamenat mimi se může zahňízďovat já také špinila