Vidí někdo na testu ducha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
778
12.8.10 18:11

jj, já na tom clearblue + vidím, ale velice slabě…testni za dva dny a budeš mít jistotu, takhle zbytečně vyhazuješ prachy, které se hodí jinde… :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2573
13.8.10 10:56

Teď už ho tam vidím, takový nádech, ale je tam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
13.8.10 11:04

Dnes jsem si dělala Gravidtest a nic :o(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
13.8.10 12:38

To je to co jsem ti psala včera. Nemá cenu testovat každý den a když ano, tak jedině se stejným druhem testu jako den předešlý. Každý těhu test je nastaven malinko jinak a proto se v ranných těhotenství nedá dělat závěr z různých typů testů. Sežeň si mamatest, je jedno jakou citlivost a testuj každé 2-3 dny, to je i rozptyl dnů, kdy se zvedá dvojnásobně HCG hormon v moči. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
13.8.10 12:47

Hermiona: to víš no, moc dobře vím, jak to dělat/jak testovat a ostatním bych to uměla poradit, ale sama jsem neposlušná a zkouším to pořád! :oops: Další test udělám až v pondělí, vsadím se, že do té doby to dostanu, protože jsem teď maličko špinila, ale to jsem špinila i při 1. těh. a za dva dny jsem měla //. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
13.8.10 13:24

Ewule uvidíš v pondělí ono se to radí :-) já u sebe testovala také skoro každý den ale kupovala jsem si fakt ty levné mamatest a pak ještě takový svěle růžový také proužky ale na mamatestu jsem měla čárečku a na tom druhém nic. Držím palce Úplně jsem se vrátila rok zpět vlastně v tomhle obodbí jsem tak nějak myslím začala testovat a ty nervy :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
13.8.10 20:55
Držím moc palce, ať to vyjde :-D
Ewule0712 píše:
Hermiona: to víš no, moc dobře vím, jak to dělat/jak testovat a ostatním bych to uměla poradit, ale sama jsem neposlušná a zkouším to pořád! :oops: Další test udělám až v pondělí, vsadím se, že do té doby to dostanu, protože jsem teď maličko špinila, ale to jsem špinila i při 1. těh. a za dva dny jsem měla //. Tak uvidíme.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2573
16.8.10 08:38

Ewule, tak jak??? Testovala jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
17.8.10 12:40

taky by mě zajímal výsledek ;-) Doufám, že pozitivní ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
21.8.10 13:48

Holky, 38DC jsem to dostala, na jednu stranu jsem ráda, protože můj maličký je hodně živé uplakané dítko, ale na tu druhou mě to moc mrzí, už to vypadalo nadějně. Ale nevadí, stejně jsem chtěla 2. dítě až bude Mareček větší a samostatnější. Bydlíme ve 3. patře bez výtahu a nedovedu si představit, jak bych to praktikovala. Navíc jsem velmi často sama, manžel pracuje často mimo ČR a už tak mi to dává zabrat…děkuju všem za podporu.....ale duch tam vážně byl :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.16 14:57

Holky, je tam něco nebo mám už z toho halucinace???

• Citovat
  • Upravit
914
12.5.16 14:59

Ja teda nic nevidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
12.5.16 15:01

Taky nic nevidím

• načítám...