Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jj, já na tom clearblue + vidím, ale velice slabě…testni za dva dny a budeš mít jistotu, takhle zbytečně vyhazuješ prachy, které se hodí jinde…
![]()
To je to co jsem ti psala včera. Nemá cenu testovat každý den a když ano, tak jedině se stejným druhem testu jako den předešlý. Každý těhu test je nastaven malinko jinak a proto se v ranných těhotenství nedá dělat závěr z různých typů testů. Sežeň si mamatest, je jedno jakou citlivost a testuj každé 2-3 dny, to je i rozptyl dnů, kdy se zvedá dvojnásobně HCG hormon v moči. ![]()
Hermiona: to víš no, moc dobře vím, jak to dělat/jak testovat a ostatním bych to uměla poradit, ale sama jsem neposlušná a zkouším to pořád!
Další test udělám až v pondělí, vsadím se, že do té doby to dostanu, protože jsem teď maličko špinila, ale to jsem špinila i při 1. těh. a za dva dny jsem měla //. Tak uvidíme.
Ewule uvidíš v pondělí ono se to radí
já u sebe testovala také skoro každý den ale kupovala jsem si fakt ty levné mamatest a pak ještě takový svěle růžový také proužky ale na mamatestu jsem měla čárečku a na tom druhém nic. Držím palce Úplně jsem se vrátila rok zpět vlastně v tomhle obodbí jsem tak nějak myslím začala testovat a ty nervy
![]()
Ewule0712 píše:
Hermiona: to víš no, moc dobře vím, jak to dělat/jak testovat a ostatním bych to uměla poradit, ale sama jsem neposlušná a zkouším to pořád!Další test udělám až v pondělí, vsadím se, že do té doby to dostanu, protože jsem teď maličko špinila, ale to jsem špinila i při 1. těh. a za dva dny jsem měla //. Tak uvidíme.
Holky, 38DC jsem to dostala, na jednu stranu jsem ráda, protože můj maličký je hodně živé uplakané dítko, ale na tu druhou mě to moc mrzí, už to vypadalo nadějně. Ale nevadí, stejně jsem chtěla 2. dítě až bude Mareček větší a samostatnější. Bydlíme ve 3. patře bez výtahu a nedovedu si představit, jak bych to praktikovala. Navíc jsem velmi často sama, manžel pracuje často mimo ČR a už tak mi to dává zabrat…děkuju všem za podporu.....ale duch tam vážně byl
)