Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ewule a nemáš puštěné emimino přes explorer? přes něj mi někdy neukazuje ani smajlíky. Pouštím přes mozillu. Přes explorer mi to hází takovou „demoverzi“ - ale to bude tím, že máme explorer z dob Franze Josefa ![]()
Tady dole je odkaz na „VYBRAT SOUBOR“ - přikládám foto, snad Ti to pomůže k rozluštění záhady
http://www.celysvet.cz/…le/s8981.gif
Aaaaaa, už to jde, ale až teď co píšu příspěvek, při založení diskuze mi to nešlo
(
ciniminisek: a nebo jsem prostě slepá já a už si tu čárku jen předstvuju.
Jinak jsem 32DC, bohužel mám to teď takové všelijaké, jsem 9měs. od porodu, nekojím, prášky neberu, mám to jednou po 31 jindy po 34 dnesch, jednou (před 3měs.) až po 38 dnech
Dělala jsem si test Rapiclear.
Ewule, tak teda bohužel nic nevidím. Ale možná je to fotkou. Nebo testuješ moc brzo. Nezbyde ti nic jiného než zkusit další test tak za dva dny.
a taky mi to jde blbě vyfotit, ty dvě poslední fotky jsou snad nejlepší a jde to maličko vidět, ovšem fakt nevím, jestli si to jen nepředstavuju.
Jedu teď na týden na dovču a chtěla bych to už vědět, páč jinak nebudu myslet na nic jinýho, asi koupím test sebou.
Příspěvek upraven 12.08.10 v 13:34
Ewule, na tohle je nejlepší se zeptat manžela
Ten popravdě řekne, zda vidí nebo nevidí. Chlapi jsou v tomhle dobrý. ![]()
abbee píše:
Ewule, na tohle je nejlepší se zeptat manželaTen popravdě řekne, zda vidí nebo nevidí. Chlapi jsou v tomhle dobrý.
Manžel je bohužel pryč, ale vím 100%, že by nic neviděl, ale to neviděl ani poprvé a to tam ta čárka tenkrát oparvdu byla ![]()
Ewule, tak v tom případě opravdu radím testnout tak za dva za tři dny znovu, to už by mělo být něco vidět líp, pokud jsi těhotná.