Slabounké špinění 26. týden

42
17.9.19 08:15

Slabounke spineni 26 tyden

Dobry den maminky, jsem tu nova a prosim o radu a trochu uklidnit.
Prvni tehu skoncilo v 8tt ZT, nyni jsem ve 26tt, vse naprosto v pořádku, veskera vysetreni dopadla vyborne. Minuly tyden jsem pro nadmerne vodove vytoky a obcasne svedeni dostala Clotrimazol cipky, v nedeli, kdy jsem brala cca 3 čípek, jsem rano byla na wc a nasla po utreni na toaletaku svetle ruzovy flicek krve, opravdu na cca pul cm velikosti. Hrozne jsem se lekla, uplne se rozklepala (cele tehotenstvi trnu hruzou, at je vse v poradku), vyrazila jsem na pohotovost, kde mi nic nikdo nenasel, opravdu me dukladne prohlédli. Chci se zeptat, mel to někdo z vas? Mohlo to byt poranění od zavadeni čípku vecer pred tim? Od neděle zadna krev, vse v normalu, ale přesto mam hrozny strach, nemuze se 26 tt opakovat ZT, ze ne? Jeste jsem chtěla rict, ze jsem byla v pondělí na ko, ve čtvrtek v tom samem tydnu dalsi ko a pote jsem si zavadela cipky, jestli uz toho nebylo moc? Dekuji za odpovědi ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.9.19 08:29

Buď v klidu, to se občas stane aniž by to něco vážného znamenalo. Pokud tě vyšetřili a všechno je ok, není další krvácení, nejsou křeče a pohyby cítíš. Přece nebudeš trávit 40 týdnů ve strachu, to je pro to dítě daleko horší. Vždycky se může něco stát, ale takhle nejde uvažovat.. Já jsem kvůli nadměrnému stresu zbytečně předčasně porodila, teď čekám znovu a dávám si na to už pozor, protože strach a stres je nakonec největší nepřítel. Drž se a těš se na miminko ;)

• Citovat
  • Upravit
628
17.9.19 08:39

To bylo spis poranění ze zavádění. (zavadis bez aplikatoru?) Sliznice mas hodně prokrvene, tak stačí malé skrabnuti a hned se zjeví krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
17.9.19 08:46
@Anonymní píše:
Buď v klidu, to se občas stane aniž by to něco vážného znamenalo. Pokud tě vyšetřili a všechno je ok, není další krvácení, nejsou křeče a pohyby cítíš. Přece nebudeš trávit 40 týdnů ve strachu, to je pro to dítě daleko horší. Vždycky se může něco stát, ale takhle nejde uvažovat.. Já jsem kvůli nadměrnému stresu zbytečně předčasně porodila, teď čekám znovu a dávám si na to už pozor, protože strach a stres je nakonec největší nepřítel. Drž se a těš se na miminko ;)

Dekuji za odpověď, ja jsem v hroznych nervech, jak nevyslo to prvni, tak od te doby mam strach z cehokoliv jiného… Budu se snazit byt vic v klidu, utece trn zbytek uz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
17.9.19 08:48

@martina bl to me take napadlo, ty cipky jsou velke, suche a celkem ostre, me proste nesel zavest, vim, ze mi to bylo az nepříjemné, no a rano tohle a plus ten zbývající čípek byl trochu naruzovely, asi od zbytku te krve…
Tak snad to nic neni… 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
17.9.19 09:45

Muze to být tím čípkem, dole je všechno přeekrvené a snadno se poraníš nebo praskne žilka.
Já krvácela do 24tt, špinila taky. a nikdy to nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
17.9.19 10:10

@atominnka
Dekuji, na UTZ by se hned poznalo, kdyby se neco delo, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
17.9.19 10:50

@Bachorka88 nejspíš jo ;) u mě na utz nikdyx nebylo vidět nic a MALÝ JE V POŘÁDKU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
17.9.19 10:51

@Bachorka88 nejspíš jo ;) u mě na utz nikdyx nebylo vidět nic a MALÝ JE V POŘÁDKU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí