Slabší orgasmus v těhotenství

Anonymní
11.3.12 23:10

Slabší orgasmus v těhotenství

Od té doby, co jsem těhotná, neprožívám orgasmus tak intenzivně jako obvykle, i když dráždění je stejné. Pořád mám pocit, že tomu něco chybí. Stejný problém mám i při masturbaci - už ani nejsem schopná si to pořádně udělat :roll: Zmizí to po těhotenství?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4181
11.3.12 23:13

Dneska se na emimino naboural uchyl ne ?

No a pokud ne - tak Vase starosti na moji hlavu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.3.12 23:22

Podle mě to může být hormonální, někdo třeba přestane vlhčit při vzrušení, někdo má naopak větší chuť na sex a větší dráždivost, někdo to prožívá méně intenzivně. Takže já bych řekla, že se to po porodu (a možná teda až po ukončení případného kojení) vrátí do normálu.

nakukovatelka píše:
Dneska se na emimino naboural uchyl ne ?No a pokud ne - tak Vase starosti na moji hlavu :roll:

Proč úchyl proboha? Co je na prožitku z orgasmu úchylného? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
11.3.12 23:25
Gladys píše:
Podle mě to může být hormonální, někdo třeba přestane vlhčit při vzrušení, někdo má naopak větší chuť na sex a větší dráždivost, někdo to prožívá méně intenzivně. Takže já bych řekla, že se to po porodu (a možná teda až po ukončení případného kojení) vrátí do normálu.
nakukovatelka píše:
Dneska se na emimino naboural uchyl ne ?No a pokud ne - tak Vase starosti na moji hlavu :roll:
Proč úchyl proboha? Co je na prožitku z orgasmu úchylného? 8o

Na orgasmu nic, ja jen, ze tento vikend je to nekolikata diskuse na takove (ci podobne) tema. Tak uz jsem pojala podezreni. Po diskusi „piča“, kterou jsem tu odpo zahledla, se mi nedivte :mrgreen:
Jinak jestli snad nejaka emiminacka ma opravdu ten problem, tak pardon :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.3.12 23:29

Aha, tak to mi uniklo :lol:
Já si pamatuju, jak jsem ležela v nemocnici se zápalem mozkových blan a vedle mě ležela holka s podezřením na boreliozu, měla pekelné bolesti hlavy a všechno možný. Při vizitě hlásila, že je tam uvnitř úplně necitlivá :lol: Takže zkrátka tohle za úchyláctví fakt neberu, taky by mě štvalo, kdyby mi něco při prožívání orgasmu ztlumilo „volume“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.12 23:33

Bohužel to není vtip :|

Díky Gladys, to si taky myslím. Při předchozím těhu jsem tenhle problém neměla, akorát během kojení jsem na sex vůbec neměla chuť (kojila jsem rok). To se mám / máme na co těšit :roll:

• Citovat
  • Upravit
31594
11.3.12 23:35
Anonymní píše:
Bohužel to není vtip :|Díky Gladys, to si taky myslím. Při předchozím těhu jsem tenhle problém neměla, akorát během kojení jsem na sex vůbec neměla chuť (kojila jsem rok). To se mám / máme na co těšit :roll:

Každé těhotenství je jiné, to si teď ověřuju, všechny možné příznaky a neduhy mám vždycky jinak. A nemusí to znamenat, že to tak bude celé těhotenství nebo celou dobu kojení, tak nad tím nebádej, stejně to neovlivníš. Až to přijde zase jako dřív, tak to přijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.12 07:29

Každé těhotenství je jiné, jen moje obě stejné se stejnými problémy :mrgreen: tohle byl jeden z nich, taky to pořádně nešlo, takže jsem o to přestala usilovat a užívala si všeho kolem, no občas to šlo a občas ne. Těším se na porod a konec šestinedělí. Během kojení problémy nebyly (kojila jsem 13měsíců)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.12 09:19

V těhotenství jsem to měla stejně a po porodu se to zase vrátilo do normálu :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky