Četnost pohybů ve 23. týdnu těhotenství

31
11.3.12 14:37

23tt četnost pohybů

Ahoj holky,jak často cítíte pohyby v tomto týdnu?Od 21tt cítím pohyby tak 3krát denně několik kopnutí :) Ale včera jen ráno a dnes taky jen ráno a jen jednou.Je to normální?Jsem těhotná poprvé, tak nevím…Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
11.3.12 14:40

Miminko má ještě spoustu místa, takže se může otočit a kopat do míst, kde to necítíš. Pokud cítíš pohyby alespoň jednou denně, tak je to podle mě v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
11.3.12 14:51

„Už“ jsem 24tt :mrgreen: , ale já kopání necítím ani dnes. Už asi od 16tt cítím bublinky, postupem času jsem cítila vlnění, jako by se tam přetáčela, ale kopání žádné. Také už i to vlnění na břiše vidím, je to hodně výrazné. :) Buď malá vůbec nekope a je klidná, nebo to teprve přijde. (Spíš ta druhá možnost. :) ) Jinak ty pohyby cítím několikrát denně. Nejsilněji před spaním, v noci a ráno. Během dne se tak nesoustředím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.3.12 14:58

Já mám prostě jen strach,když už jsem pohyby cítila intenzivně a pravidelně a ted je najednou nějak líná,tak mě to trošku děsí… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
11.3.12 15:00

Pohyby jsem pravidelněji cítila od 25tt, do té doby jen tak nárazově, třeba jeden den silněji, pak dva dny vůbec. A doplním, že placentu jsem měla vzadu a silnější nejsem. Asi je to hodně individuální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
11.3.12 15:07

Strach mít nemusíš. Má tam ještě hodně místa a tak do nás tak nenaráží. ;) Někdo v tomto týdnu začíná pohyby teprve cítit. Jinak já také nejsem silnější. Tuková vrsta na bříšku na to vliv určitě má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
11.3.12 15:07

Ahoj,
tak ja jsem ve 24týdnu a pohyby nějak extra necítím, sem tam kopaneček, ale není to nic pravidelného. hlavní je, že člověk aspoň něco cítí :)
Zbytečně se nenervuj a užívej si těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.3.12 15:17

Dík za uklidnění :) jinak jsem taková normální.Před těhu 59kg a teď 66kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
11.3.12 15:33

Já před těhu 61kg a teď 65kg. :palec: Jsem zvědavá, kolik to bude cekově. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oukidouki
11.3.12 17:02

Já to někdy měla tak, že pár dní jsem miminko cítila víc a někdy třeba i dva dny skoro vůbec, taky mě to strašilo, ale jedna Mudr. říkala, že prý miminka reagují i na počasí, a že tak Ty jsi někdy aktivní víc a někdy méně, tak i ony :D

• Citovat
  • Upravit
betka20
19.3.12 15:45

No ja V Patek necitila pohyby vubec, bala jsem se … a sobota a nedele radilo mimi jako cerna ruka :) takze ono je to ruzne. navic cetnost pohybu se ma sledovat az od 28tt do te doby je to proste ruzne :)

• Citovat
  • Upravit
2
27.6.18 03:17

Budíček v noci

Ahoj holky - lepím se k tématu. Prcek mě už přes hodinu kope a škytá a já zaboha nemůžu spát- jsem 23+2 :D U první jsem to tak neměla- oproti bráškovi byla andilek :srdce: Máte nějaký tip, jak lépe zabrat ? :nevim: Je to takhle brzo normální? Přes den je klidnější ale v noci… :zed: Díky moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.18 06:44

@Riivattu syn byl akční hlavně večer a v noci, přes den jsem to tak nevnímala neb jsem se celkem nalítala v práci, ale doma pak buuum a u doktora vždy spal :lol: myslím že na to není nic divného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.6.18 19:53

@Kristyna.Vechtova Já právě taky přes den lítám v práci jak hadr na holi, ale pravda že mě to vyděsilo.. Ono něco jiného je když kopne do močáku a já pak jdu klidně spát :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.18 19:56

@Riivattu myslím si že pokud nejde vyloženě o zběsilé pohyby z ničeho nic tak je to normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí