Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj já jsem ve 13 týdnu a obcas mě to taky bolí, hlavně když se zvednu prudce, upne me to vrati do kreče.....myslim si, že je to svalove, jak se to vsechno roztahuje a tak, ale taky me to obcas vydesi. Zeptam se na to doktorky, ale jdu tam az 21.3
POkud ta bolest není příliš silná, bude spíš asi z toho, jak se připravuje a roztahuje děloha. Zkus si zvýšit příjem horčíku. Někdy pomůže pít Magnesii
lucierob píše:
POkud ta bolest není příliš silná, bude spíš asi z toho, jak se připravuje a roztahuje děloha. Zkus si zvýšit příjem horčíku. Někdy pomůže pít Magnesii
Myslíš tim jako tu minerálku ![]()
lucierob píše:
jj, nebo si kup šumivé tablety magnesko.
Dobře vyzkouším ty tablety, nemuže to uškodit kdyby to nebylo nedostatkem hořčíku?
nn, pokud budeš dodržovat dávkování. Já byla na magnesku od 16tt
Ahojte, jsem teď poprvé těhotná, 16+5tt, a taky mě asi už třetí den trápí bolest v podbřišku. Spíš na levé straně, ale bez krvácení a špinění… Není to bolest kdovíjak velká, ale vím o ní, a trochu mě znervozňuje… u dr jsem byla minulý pátek na kontrole, vše v pořádku, tak nevím, jestli jí zavolat nebo ne, ať zase nevypadám jako hysterka… asi před měsícem jsem byla nachlazená, doteď trochu kašlu, tak nevím, jestli to nemůže i tím (na orl dělali výtěr, negativní, takže prý kašel je již jen doznívající)… Je to naše první miminko, takže nevím, co je normální, co už ne, a vzhledem k tomu, že jsem u dr byla před týdnem, tak nechci zbytečně plašit a být za hysterku, tak se raději ptám těch, co už zkušenost mají… ![]()
Tehulky potřebovala bych poradit. Už 4 den mě bolí podbřišek, spíš na levé straně, je to taková tupá bolest jako bych dlouho nebyla na velké, ale tím to není. Bolí to jen když si sedám, chodim prostě při každém pohybu když jsem v klidu vůbec nic necítím. Nemohla byste mi některá poradit čím by to mohlo být, jestli je to normální?