Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj mam na vas dotaz.dnes jsem 11dpo coz me vzdy chodi ms.(zatim nedorazia)Rano jsem si delala test a vysel me slaby duch nemusim nijak natacet nebo hledat.(den pred tim na testu pusto prazno)lol: Proste je viditelny ale ne presvedcivy
..jde me o to ze pred 3mesicema jsem prodelala mimodelozni. a jeste pred tim nez me na to dosli jsem brala utrogestan1-0-1 a zustalo me jeste baleni. otazka tedy zni. ikdyz mam jen slabeho ducha na testu muzu si ten utros dat?.pro pripad ze tehotna jsem..kdyby se zase chtelo neco pokazit tak jen pro jistotu. a nebo mam vyckat zda z ducha bude trochu spolehlivy duch? dekuju za odpovedi ![]()
@diiss za prvé gratuluji a držím palce!
Co se týče toho utrogestanu, tak on není až tak všespásný. Pokud nebude něco v pořádku, utrogestan to nezachrání.
Asi bych počkala za 2 dny, zda bude test sílit. Bez doporučení doktora bych utrogestan sama naznačila brát.
Hodně štěstí!
@Lexa88 jj vim ze kdyz se neco ma pokazit tak bohuzel, utrogestan neni zachrana ale takova mensi podpora…to jsem chtela vedet…tak ja radsi pockam…dekuju ![]()
@diiss můžeš počkej ale zda test zesílí me. tenkrát po pev in zt zbyl utros když SME otěhotněla podruhé tak sem si ho nasadila pak sem to řekla MUDr a ta ze sem to udělala dobre