Sladké kukuřičné křupky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sladké kukuřičné křupky
Ahojky, dáváte svým dětem ochucené kukuřičné křupky? V lékárně jsem viděla jahodové, banánové a vanilkové. Snažím se moc sladké nedávat, zatím jsem vzala na milost Be-Be sušenky a piškoty (ty už moc nechce):-) a domácí bábovky ap. Synovi je 19 měsíců. Jestli jste dávaly, tak odkdy? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nevím jestli myslíme to samé, ale ve zdravé výživě, kde kupujem obyč křupky mají i takové kuličky (kukuřičné) v jogurtové polevě, tak je občas malýmu koupím.
A je mu 11m ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bych mu je dala. Hele švagr dětem nedával nikdy sladký a pak přišli k babi a snědly tam na posezení kvantu pytlíků bombónů. Podle mě je lepší, když to dítěti není vzácné. To je jako když má někdo rád cukroví a když na něj kouká měsíc, tak už na něj nemá chuť.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak tyhle sice nejsou v polevě ani vyloženě barevné, např. vanilkové mají tmavší žlutou barvu než ty obyč kukuřičné. Já jen, že je tam už i emulgátor (sojový lecitin) - fakt nevím co to je, ale křupky jsou dobrý, jen mi přijdou docela sladké malýmu samozřejmě chutnají
Nejraději by si je dal dnes na oběd místo polévky
No a pak tam je kurkuma a to je asi barvivo, nebo se pletu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dala bych mu misku a druhý den zase. V současné době se každý snaží dětem nedávat cukry, ale mozek cukr potřebuje. Mozek se vyvíjí z cukru. Takže tu a tam je to ke prospěchu. I kojenecké mléko je sladké!
Něco jiného je cca do roka. Ale máte skoro 2roky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám křupky bez příchutě za den tak tři, ale ty vanilkový jsem mu taky koupila a jednou za týden mu jich pár taky dám
myslím, že zase úplně striktně se vyhábat sladkýmu se nemusí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedávala bych je v moc velkém množství, ale trochu ano. Jinak u nás v lékárně mají jahodové. Jsou dost sladké a co mě překvapilo, že i dost tučné - výživové hodnoty srovnatelné s čokoládou. Tak asi mrkni i na tohle. Malé moc chutnaly, ale podruhé jsem jí je nekoupila, byly dle mého ovoněné aromatem a ještě mastné. Brzy by po nich byla jako koule.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám ze zdravé výživy kakaové, a z DM meduňkové, jiné zatím neměla. Občas má piškoty, nebo přímo sušenky pro děti Sunarku, Nestlé atd.
- Citovat
- Upravit
mmonica píše:
nedavam,to radsi upecu domaci buchtu nebo dam piskoty
kdo ví, jaká je v reálu kvalita piškotů, abychom se nedivily - kdyby to někdo zkontroloval
- to je jako u všeho
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osmanka píše:mmonica píše:kdo ví, jaká je v reálu kvalita piškotů, abychom se nedivily - kdyby to někdo zkontroloval
nedavam,to radsi upecu domaci buchtu nebo dam piskoty- to je jako u všeho
.
no alespon to neni extrudovane,coz neni zrovna dobra uprava podle meho nazoru
- Citovat
- Upravit
Aknyt, to mě právě taky zarazilo, že jsou dost sladké… Ve složení už je barvivo a jak jsem psala výš nějaký blivajs…Pár jich dostane to jo, takovou vědu z toho nedělám, ptám se spíš pro zajímavost a jak to chodí jinde. A převažuje spíš dávat…Až teď se ozvaly i negativní názory…dík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuju v Globusu jahodové a vanilkové (http://www.lekarna.cz/…nilkove-90g/, http://www.lekarna.cz/…ahodove-90g/), jsou moc dobré a jíme je celá rodina. Robínkovi už jsou teda skoro tři, ale kdybych o nich věděla dřív, tak bych je klidně dávala už cca od roka. Já jsem nikdy nebyla na sladký pes, jak už tu padlo, nechtěla jsem riskovat, že se mi jednou bude malý sladkým přežírat tajně jenom proto, že doma nic sladkýho nedostane. Ale to už je mimo téma. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
klidněě bych mu je dala, ale mě moc nechutnali a dětem taky ne. Takže kupuji buď obyč křupky nebo ty v tom jogurtu. Taky jsou u nás oblíbené ty polystyreny máčené v jogurtu, myslím je to od výrobce racio. Ty chutnají i mě, tak je dětem ujídám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit