Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,
jelikož večer (teda spíš v noci) když mám konečně trochu klid dostávám chuť na něco dobrého, spíše slaného nez sladkého, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte nějaké tipy na něco, co je relativně zdravé a dietní a dá se toho sníst i trochu víc a není to náročné na přípravu. Existuje vůbec něco takového?
Dneska už jdu spát,
ale zítra budu mít chutě zas ![]()
Předem díky za nápady.
Co zeleninka? Třeba pokrájet hadovku, pokapat olivovým olejem a lehce posypat grilovacím kořením?
@Martinik muze byt i zeleninka. Okurku mam nejradši nakrajenou se soli a peprem.Ale na večerní mlsani v zime je moc studena z lednice.
Ja frcim na macese. Dá sa kúpiť aj zdravsia celozrnna verzia kdekoľvek v supermarkete. Krásne to krupe a nie sú to chipsy
Celerový hranolky jsou fakt luxusní
a co třeba přikusovat proužky mrkve k humusu nebo jiné pomazánce? nebo si udělej tortilly. dělám domácí a je to razdva hotový
někdy jich jím jen tak zlehka posolený a když mám den prase tak na to kydnu trochu kečupu
@jita22 kousek kvalitního syra by snad take sel?! Zrovna včera jsem myslela ze už nebudu jist a prislo na mlsani, bastlili jsme švýcarský jeskyni sýr a byla to mňamka
@mumisek79 píše:
@jita22 kousek kvalitního syra by snad take sel?! Zrovna včera jsem myslela ze už nebudu jist a prislo na mlsani, bastlili jsme švýcarský jeskyni sýr a byla to mňamka
To ale není zrovna dietní záležitost, stejně jako křupky nebo tortily. Asi jednou za čas by to nevadilo, ale pochopila jsem z úvodního příspěvku, že zakladatelku přepadají chutě relativně často ![]()
@Martinik to zni vyborne.Jsou na to nejake figle? Treba na jakou teplotu a jak dlouho pect?
@Martinik pochopila jsi to úplně presne
takze potřebuju hodne tipu, abych to mohla střídat ![]()
@lufyyynka co to je? To je český název? Promiň, ale vůbec nic mi to nerika ![]()
@jita22 já je ještě nezkoušela, jenom jsem četla, že je to moc dobrý a z nutričního hlediska mi to přijde ještě relativně v pohodě. Nevím teda, jaký máš metabolismus, já bych přibrala i z toho
Koukni na net, tam bude recept.
Já když mám večer chuť na něco slaného, tak zobu tohle http://www.racio.cz/…as/minisnack u nás se to prodává ve zdravé výživě..třeba to mají i jinde nevím..a stojí to okolo 8kč za kelímek. Chuťově to připomíná bramborák, ale tohle není smažené ![]()