Slané dobroty na večer

11199
21.1.16 23:30

Slané dobroty na večer

Ahoj,
jelikož večer (teda spíš v noci) když mám konečně trochu klid dostávám chuť na něco dobrého, spíše slaného nez sladkého, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte nějaké tipy na něco, co je relativně zdravé a dietní a dá se toho sníst i trochu víc a není to náročné na přípravu. Existuje vůbec něco takového? :) Dneska už jdu spát,
ale zítra budu mít chutě zas :)
Předem díky za nápady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2249
21.1.16 23:49

Co zeleninka? Třeba pokrájet hadovku, pokapat olivovým olejem a lehce posypat grilovacím kořením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11199
21.1.16 23:53

@Martinik muze byt i zeleninka. Okurku mam nejradši nakrajenou se soli a peprem.Ale na večerní mlsani v zime je moc studena z lednice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
22.1.16 00:45

Tak třeba celerové hranolky pečené v troubě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.1.16 06:03

Ja frcim na macese. Dá sa kúpiť aj zdravsia celozrnna verzia kdekoľvek v supermarkete. Krásne to krupe a nie sú to chipsy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
22.1.16 06:52

Já užírám malé takové ty kukuřičné křupky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
22.1.16 07:18

Celerový hranolky jsou fakt luxusní :palec: a co třeba přikusovat proužky mrkve k humusu nebo jiné pomazánce? nebo si udělej tortilly. dělám domácí a je to razdva hotový :-) někdy jich jím jen tak zlehka posolený a když mám den prase tak na to kydnu trochu kečupu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
22.1.16 07:26

@jita22 kousek kvalitního syra by snad take sel?! Zrovna včera jsem myslela ze už nebudu jist a prislo na mlsani, bastlili jsme švýcarský jeskyni sýr a byla to mňamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
22.1.16 07:54

@Tableta Recept na tortily by jsi měla? Díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
22.1.16 08:22
@mumisek79 píše:
@jita22 kousek kvalitního syra by snad take sel?! Zrovna včera jsem myslela ze už nebudu jist a prislo na mlsani, bastlili jsme švýcarský jeskyni sýr a byla to mňamka

To ale není zrovna dietní záležitost, stejně jako křupky nebo tortily. Asi jednou za čas by to nevadilo, ale pochopila jsem z úvodního příspěvku, že zakladatelku přepadají chutě relativně často :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11199
22.1.16 08:49

@Martinik to zni vyborne.Jsou na to nejake figle? Treba na jakou teplotu a jak dlouho pect?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11199
22.1.16 08:51

@Martinik pochopila jsi to úplně presne :) takze potřebuju hodne tipu, abych to mohla střídat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11199
22.1.16 08:52

@lufyyynka co to je? To je český název? Promiň, ale vůbec nic mi to nerika :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
22.1.16 09:55

@jita22 já je ještě nezkoušela, jenom jsem četla, že je to moc dobrý a z nutričního hlediska mi to přijde ještě relativně v pohodě. Nevím teda, jaký máš metabolismus, já bych přibrala i z toho :mrgreen: Koukni na net, tam bude recept.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
22.1.16 10:10

Já když mám večer chuť na něco slaného, tak zobu tohle http://www.racio.cz/…as/minisnack u nás se to prodává ve zdravé výživě..třeba to mají i jinde nevím..a stojí to okolo 8kč za kelímek. Chuťově to připomíná bramborák, ale tohle není smažené ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí