Sražená šlehačka - zapečené maso s bramborem

549
21.1.16 19:09

Sražená šlehačka-zapečené maso s bramborem

Ahoj holky, nechápu to. když jsem poprvé dělala zapečené kotlety se šlehačkou a sýrem, tak jsem je dělala na víc stupnů a asi o 40 minut kratší dobu a bylo to perfektní. Ted jsem to dělala na méně stupnu cca 140 (nemáme to tam značené tak tipuju) a déle. Na poslendí půl h jsem to zvedla cca na 170. No ale když jsem to vyndala tak tam byla voda místo šlehačky a šlehačka zdrclá!!! :zed: :zed: :zed:
Jak to??? Kde je chyba? Brambory jsem měla od včera připravené v lednici ve studené vodě, tak třeba tím?…Ale to se mi nezdá… :(… Šlehačka je spotřebitelná do února…
Jsem fakt nas**** :( Měl to být oběd na zítřek pro mámu :(..Jo a i brambory nejsou všechny uplně dokonale měkké..po dvou hodinách…krájené na cca 1 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6594
21.1.16 19:14

Nepustily ty brambory hodně vody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
21.1.16 19:14

Já si myslela, když se mi to jednou stalo, že brambory pustily moc vody..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
21.1.16 19:19

@Marky983
Nekdy se mi to tez stalo, nevim, cim to je. Pustila jsem tam horkovzduch a aspon vysusila tu vodu. Jinak s tim nic moc uz nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
21.1.16 19:24

Bud tam bylo hodne vody a nebo taky slehacka primo z lednicky
To se ti to pak zdrcne. nejlepsi je slehacku nalit uz ohratou trosinku a nebo aspon pri pokojove teplote.
Zkus to spravit tim ze tam nastrouhas syr a polijes znovu a trochu zapeces..mohlo by se to zlepsit no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
21.1.16 19:39

Šlehačka přímo z ledničky… a studené i brambory… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
21.1.16 19:49

To je tim. Vzdycky, kdyz vim, ze budu pouzivat smetanu, za vcasu si ji vyndam, at ma pokojovou teplotu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii