Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, nechápu to. když jsem poprvé dělala zapečené kotlety se šlehačkou a sýrem, tak jsem je dělala na víc stupnů a asi o 40 minut kratší dobu a bylo to perfektní. Ted jsem to dělala na méně stupnu cca 140 (nemáme to tam značené tak tipuju) a déle. Na poslendí půl h jsem to zvedla cca na 170. No ale když jsem to vyndala tak tam byla voda místo šlehačky a šlehačka zdrclá!!!
![]()
Jak to??? Kde je chyba? Brambory jsem měla od včera připravené v lednici ve studené vodě, tak třeba tím?…Ale to se mi nezdá…
… Šlehačka je spotřebitelná do února…
Jsem fakt nas****
Měl to být oběd na zítřek pro mámu
..Jo a i brambory nejsou všechny uplně dokonale měkké..po dvou hodinách…krájené na cca 1 cm.
Já si myslela, když se mi to jednou stalo, že brambory pustily moc vody..
@Marky983
Nekdy se mi to tez stalo, nevim, cim to je. Pustila jsem tam horkovzduch a aspon vysusila tu vodu. Jinak s tim nic moc uz nejde.
Bud tam bylo hodne vody a nebo taky slehacka primo z lednicky
To se ti to pak zdrcne. nejlepsi je slehacku nalit uz ohratou trosinku a nebo aspon pri pokojove teplote.
Zkus to spravit tim ze tam nastrouhas syr a polijes znovu a trochu zapeces..mohlo by se to zlepsit no. ![]()
To je tim. Vzdycky, kdyz vim, ze budu pouzivat smetanu, za vcasu si ji vyndam, at ma pokojovou teplotu.