Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj zeny, uvazuju o zmrzlinovaci, ale v teto kategorii jsem uplne mimo a vim houby. Co mi doporucite? Rada bych zmrzlinu rovnou ze stroje, ale mrazeni nadob se taky nebranim. Cena tak do 2000 kc, pokud je to vubec realne?
Koupila jsem asi pred tyrnem v Lidlu zmrzlinovac s mrazicimi nadobami za krasnych nesezonnich 333 Kc
. Nevyzkousen, cena skvela ![]()
Koupila jsem v Lidlu v lete za petikilo s jednou nadobou, ted tam prodavaji se dvema o dost mensima a vzhledem k tomu, ze z te jedne nedam slusnou porci zmrzliny pro ctyri lidi, tak mi ta jedna velka prijde lepsi, ale bude to podobne. Je treba to namrazovat, ale za ty prachy… jen je potreba opravdu namrazit poctive 24 hodin predem, v lete jsem tam tu nadobu mela permanentne. Zmrzlina je z toho skvela, ale hlavne k prime spotrebe, kdyz se pak zamrazila v krabicce, ztuhla na kost. Jelo to cele leto, vzhledem k tomu, ze jsem mela predstavu zmrzliny bez cukru, byla vyroba vlastni jedina moznost. Ty samomrazici budou pohodlnejsi, ale zas uz bude cena nekde jinde.
Prosím poradte, dcera si přála k vánocům zmzlinový palac, přemluvila jsem jí, že za tu cenu budeme radsi místo modelínové vyrábět normální zmrzku, poradte nějaký levnější, ale dobrý strojek na zmzlinu, v lidlu (viz komenty výše) jaksi ted není…
děkuji