Slané svačiny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Slané svačiny
Ahojky,
Jaké dáváte dětem svačiny? Můj syn nemá rád sladké svačiny, nechce jogurty a nic moc mléčného. Nejraději má ovoce a zeleninu. Má rok a půl.
Co dáváte k odpolední či dopolední svačině?
Děkuji všem za inspirace ????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ty mlecne vyrobky bych mu stejne cpala, hodne dela zvyk. Asi bych mu davala housku s Lucinou, cottage sýr, presnidavky, tvaruzek s mlikem a ovocem
- Citovat
- Upravit
Dávej mu ovoce a zeleninu ![]()
Případně nějakou tvarovohou pomazánku, jestli do toho chceš nutně přidávat bílkoviny - tvaroh, nastrouhaná mrkev/ředkvičky/sýr a trošku soli a třeba trošku bazalky nebo jiných bylinek, jestli ji má rád. Pokud by to bylo moc husté, tak to nařeď troškou mlíka. Buď to může zkusit dlabat lžičkou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusila bych mu mixovat oblibene ovoce s mlikem/jogurtem/tvarohem, konzistence podle preference. Palacinky na ruzny zpusoby. Slane muffiny se syrem &zeleninou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luca654 Je super že má rád ovoce a zeleninu…to je pro plno děti problém sníst jen kousek. Pokud mléčné výrobky nechce tak bych ho tím necpala
bys mu to zprotivila ještě více. Ovoce zelenina stačí. Dceri namazu jednohubky má ráda s máslem a k tomu zeleninu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jen vidí něco tekutého v misce a už řve, že to nechce. Takže odpoledne mi sní jen toust a občas vezme na milost chleba necim namazaný. Ale přijde mi, že toho ovoce a zeleniny se nemůže najíst. Oběd má kolem 11,pak chodí spinkat a od té doby by byl nejraději na dětských krupkách a ovoci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč myslíš, že se z ovoce nenaji?
Já dávala na svačiny jogurt, tvaroh s něčím, ovoce na talířku, zeleninu na talířku, k té třeba plátek chleba a lucinou, nebo nějakou pomazánkou, výjimečně vysokoprocentní libovou šunku
Někdy měly buchtu co jsem pekla, nebo domácí sušenky s jogurtem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit