Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Ploskutáček píše:
Ahoj,tak další trapná anketa by Ploskomil. Jako dítě mám na čárodky krásný vzpomínky - na stráni oheň, chuť buřtů a mančin známý, když mi bylo pět šest, se mnou skákal přes oheň v náručí, až mi do toho vohně málem spadla riflová kšiltovka, kterou jsem měl na kebuli.
Pekna predstava natrit se opojnymi latkami, sednout na koste, letet teplou svatojakubskou noci, vnimat vitr ve vlasech, rudy mesic na obloze, a tam se vrhnout vstriic fajn sexualnim bezuzdnym orgiim se slicnimi dabliky s nekoncici vydrzi…wau to zni dobre..uz jdu hledat koste.
@lilith1 píše:
Pekna predstava natrit se opojnymi latkami, sednout na koste, letet teplou svatojakubskou noci, vnimat vitr ve vlasech, rudy mesic na obloze, a tam se vrhnout vstriic fajn sexualnim bezuzdnym orgiim se slicnimi dabliky s nekoncici vydrzi…wau to zni dobre..uz jdu hledat koste.
Jestli najdu obě svý koule, možná si pustím horor Čarodějnice, pustil jsem si ho před mnoha lety, ale nedokoukal, protože jsem byl possraný strachy z finále, kde na konci tu krasotinku ukážou, bál jsem se infarktu.
@Ploskutáček píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jestli najdu obě svý koule, možná si pustím horor Čarodějnice, pustil jsem si ho před mnoha lety, ale nedokoukal, protože jsem byl possraný strachy z finále, kde na konci tu krasotinku ukážou, bál jsem se infarktu.
Tak po tomto napadu jsem myslela ze evokuji nejakou erotiku nez horor ![]()
@lilith1 píše:
Tak po tomto napadu jsem myslela ze evokuji nejakou erotiku nez horor
Neblázni, před matkama tady musím být za slušňáka, ale možná si nějakou hambárnu (film o pečení hamburgerů) pustím ![]()
Slavila jsem v pátek v družině. Byla fúze všech oddělení. To bylo moc fajn.
Dneska se mělo jít na pálení čarodějnic. Slávu pořádají hasiči. Ale syn nemůže.
Bylo by mu to líto. Tak jsme doma a díváme se na film.
Příští rok a špekáček si uděláme na grilu.
Ale obecně ráda slavím snad vše. Proč ne? Život je krátký, aby byl člověk furt zaškňuřený a nic mu nevyhovovalo.
Ano, byli jsme na carodejnicich tady na vesnicinedaleko nasi chaty. Vsichni klobouky. Mladsi syn komplet kostym. Starsi moc nechtel se prevleknout. Spalila se carodejnice. Byla tam soutez pro deti. Opekali se burty. Posedelo a popilo se s prateli. Celkem pekny vecer. Taky jsem pro to slavit vse, co jde.
@Kelsey píše:
Slavila jsem v pátek v družině. Byla fúze všech oddělení. To bylo moc fajn.
Dneska se mělo jít na pálení čarodějnic. Slávu pořádají hasiči. Ale syn nemůže.
Bylo by mu to líto. Tak jsme doma a díváme se na film.
Příští rok a špekáček si uděláme na grilu.
Ale obecně ráda slavím snad vše. Proč ne? Život je krátký, aby byl člověk furt zaškňuřený a nic mu nevyhovovalo.
Fúze oddělení? To je moderní sousloví pro slet čarodějnic? ![]()
Jako mlaďoši sme chodívali na májku, případně ji stavěli přímo u nás na zahradě, pravidelně, spojovala jsem to s oslavou mých narozenin.
V poslednich letech jak kdy, loni jsme jeli asi ve čtyřiceti lidech na Šumavu, letos jsme to úplně zazdili..beru to spis jako příležitost setkat se s oeateli, než že bych skákala někde přes oheň
@welovefashion píše:
Fúze oddělení? To je moderní sousloví pro slet čarodějnic?
Spíš slet malých ukřičených skřítků v kostýmech a pár velkých čarodějnic. Aspoň u nás to tak v pátek vypadalo taky. Ale ty velké měly hezké maskování ![]()
@lilith1 píše:
Tak po tomto napadu jsem myslela ze evokuji nejakou erotiku nez horor
Tak já nakonec včera kapituloval a místo Čarodějnice jsem si pustil Špunty na vodě. A k tomu špunty popíjel, ty Rychlý:-)