Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,
tak další trapná anketa by Ploskomil. Jako dítě mám na čárodky krásný vzpomínky - na stráni oheň, chuť buřtů a mančin známý, když mi bylo pět šest, se mnou skákal přes oheň v náručí, až mi do toho vohně málem spadla riflová kšiltovka, kterou jsem měl na kebuli.
Jo, jo, čarodky slavím, koná se to přímo pod naší zahradou, tak to mám domů blízko
@Ploskutáček píše:
Ahoj,tak další trapná anketa by Ploskomil. Jako dítě mám na čárodky krásný vzpomínky - na stráni oheň, chuť buřtů a mančin známý, když mi bylo pět šest, se mnou skákal přes oheň v náručí, až mi do toho vohně málem spadla riflová kšiltovka, kterou jsem měl na kebuli.
Neslavila, neslavim, jen kdysi s klukem kdyz byl mrnous.
Jako dítě ano, chodili jsme na Ladronku s rodiči a měla jsem to ráda. Pak jsem chodila se spolužáky na ZŠ a SŠ. Pak zase nějakou dobu ne, nebavilo mě to. V roce 2020 jsem měla dítě, a byl Covid, v roce 21 myslím sucho a v roce 22 taky nějaká kravina typu sucho, větry apod. Letos mám 3 leté dítě a jdeme zkusit větší akci, bude mít i kostým čaroděje a celkem se těším. ![]()
Ani jedna možnost
úplně mimo to nejde, buřty nepeceme (ty byly děti pect včera s babičkou), ani se dobrovolně nenechavam upalovat
ale půjdeme s dětmi večer na akci v okolí. Loni sme nebyli nikde, nekonalo se nic zajímavého ![]()
Hned jak vypadnu z hokny, beru zaparkované koště a valím na sraz. ![]()
@Ploskutáček
Neslavím čarodky, chodíme pravidelně „na čarodějnice“. Buřty budou, bude asi i pivo.
Dřív jo, bralo se to jako důvod vidět se s jinými lidmi (kamarádi, rodina) jet už ne. Nesejdem se