Slazení jogurtů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Slazení jogurtů
Ahoj, chtěla bych se zeptat, čím sladíte jogurty anebo jestli kupujete nějaké “sladké” jogurty. Malé je 7m a bílá Hollandia jí nechutná. Zkoušela jsem přidat ovoce (jahody, banán) i piškoty a bez úspěchu. Malá sní pár lžiček a pak už nechce, ikdyž má ještě hlad. Dneska jsem jí dala Nestlé yogo malinu a taky to na ní bylo kyselé. Chudinka se u toho hrozně ksichtí a “třese”. Doporučily byste mi teda jiný jogurt nebo něco úplně jiného? Nechci malé dávat ke svačině pořád jen ovoce
Díky za tipy!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Mladamamina17 píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, čím sladíte jogurty anebo jestli kupujete nějaké “sladké” jogurty. Malé je 7m a bílá Hollandia jí nechutná. Zkoušela jsem přidat ovoce (jahody, banán) i piškoty a bez úspěchu. Malá sní pár lžiček a pak už nechce, ikdyž má ještě hlad. Dneska jsem jí dala Nestlé yogo malinu a taky to na ní bylo kyselé. Chudinka se u toho hrozně ksichtí a “třese”. Doporučily byste mi teda jiný jogurt nebo něco úplně jiného? Nechci malé dávat ke svačině pořád jen ovoceDíky za tipy!
Co med?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mam 7mesicni, kupuju aktivii nebo chocensky, pridam banan, ted treba zluty nebo oranzovy meloun a chutna moc, jestli ji vadi kysele, mozna vymen jahody za ten meloun. Nekdy jeste pridam rozmelnenou detskou susenku. A bananu davam vic jak pulku:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusila bych udelat domaci bily jogurt - neni tolik kyseli.
A nebo zkusit zaslehany tvaroh se smetanou a ovocem.
- Citovat
- Upravit
Mým dětem chutnal kilový řecký z Lidlu - má 10% tuku a není tak kyselý jako Hollandia. Pokud ti jí tu Hollandii alespoň trochu jí, tak vydrž a ona si třeba zvykne. Je zbytečné ji učit na sladké. Oni toho zas tak moc jíst nepotřebují. A nebo zkušet dávat jogurt se sladkým ovocem - banán, jablíčko, hroznové víno, datle … Maliny, jahody atd jsou celkem kyselé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
co zkusit jiný jogurt? ale jestli pije mlíko, tak bych jí jogurt nenutila za každou cenu. Doslazované jogurty bych minimálně do roka vynechala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mladamamina17 jako první bych zkusila jiný bílý jogurt. Pak bych to řešila asi tím medem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holandia je kyselá, zkus Choceňák.Dcerka jej baštila o sto šest, ale když jsem zkusila Holandii tak jednu lžičku a konec.Chuťově opravdu velký rozdíl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mladamamina17 Holandii bych dávala dál, je to prakticky nejzdravější jogurt na trhu. Kup si javorový sirup a trochu jí do toho kápni, je přírodní a dobře chutná. K tomu můžeš přidat třeba to ovoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžeš zkusit jiný bílý jogurt, ale sladký bych nedávala, ani bych ničím nedoslazovala ten bílý.. Když nebude jíst zatím jogurt, nic se nestane. Syn taky nechtěl, tak jsem akorát sem tam zamíchala malé množství do ovoce nebo do kaše, to snědl, ale jinak mu na chuť stejně nepřišel. V roce jsem začla dávat tvaroh a ten má rád.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já u starších děti dávám domácí marmeladu. U takhle malé, bych asi ještě pockala nebo změnila jogurt za jiný bílý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sladky jogurty ji nedavej. Si precti slozeni. To same nejake sirupy atd. Je to jen fruktoza a ze je to zdrave je fakt mytus. Zkus jiny bily jogurt. Treba ty recke nejsou vubec kysele. Spis je o obsah tuku. Pro deti se doporucuje cca ty 3%. Recky ma asi 10%. Zkusila bych spis bily chocensky, aktivii … Ale jestli ma mm nebo um, s jogurtem bych klidne pockala treba do 10m
- Citovat
- Upravit
@Lenca27 píše:
Co med?
Med by do roka nemela, ne? Doporucovala mi ho tchyne, ale zas je to aleren a do 1 roku by se nemel. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit