Láhev Avent sklo velká - máte někdo?

13473
3.7.18 11:50

Lahev avent sklo velka - máte někdo?

Holky mate nekdo velkou sklenenku od Aventu? Zajimala by mne vaha prazdne lahve bez savicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21593
3.7.18 12:02
@JaniceB píše:
Holky mate nekdo velkou sklenenku od Aventu? Zajimala by mne vaha prazdne lahve bez savicky.

nemam avent, mam sklenene lahve z DM znacky babylove za 129Kc a jsou to ty nejlepsi lahve, jake jsem kdy mela. Lepe se umyvaji, obsah se rychle ohreje v ohrivacce, potisk se nesmyva a lahev lecos vydrzi (prekvapive prezila uz i pad na kachlicky, ale neni si treba o to koledovat).

Mela jsem i sklenene lahve znacky NUK, ty se behem chvilky rozbily a to byly drahe lahve a jsou velmi tezko k sehnani.

Dale jsem mela/mam lahev znacky MAM, nakupni cena 400kc (to bylo predtim, nez jsem objevila babylove za 129) a tato lahev dobra, nerozbila se jeste po ani roku pouzivani, ale pomalu a jiste z ni sleza potisk a savicku jsem vymenila za babylov saviscku, protoze decko melo problem z teto savicky vysat mleko.

Tot k prednostem sklenenych lahvi a znacek, ktere jsem mela moznost otestovat. Vaha sklenicky i bez mleka je proste vyssi, co si budeme povidat. Malemu decku se spatne drzi v ruce, pokud ti jde o to, aby se krmilo samo, tak to cca do nejackych 9m bude problem. Ja teda ale cetla, ze pro utuzeni vztahu matka/dite, obzvlaste pokud matka nekoji a dite je na UM, se doporucuje dite krmit a nedavat flasku do ruky s tim, at si to vypije samo.

Ad vaha lahve babylove (obsah 240ml) bez obsahu: 220g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
3.7.18 12:35

@warita Ja mam prave sklenenku od Lovi a vazi 140 g nejak jenom. Hledam neco takoveho, zajimalo by mne, kolik vazi konkretne avent. Jinak mam baby nova lahev ze skla a ta je teda brutalni…dlouha a tezka. Mam problem s karpalnima tunelama a krmit z dohromady akoro pul kilove lahve…to je brutus… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
3.7.18 12:50
@JaniceB píše:
@warita Ja mam prave sklenenku od Lovi a vazi 140 g nejak jenom. Hledam neco takoveho, zajimalo by mne, kolik vazi konkretne avent. Jinak mam baby nova lahev ze skla a ta je teda brutalni…dlouha a tezka. Mam problem s karpalnima tunelama a krmit z dohromady akoro pul kilove lahve…to je brutus… :roll:

Rozumim, i kdyz si myslim, ze clovek nemusi nest celou vahu toho pul kila, castecne se lahev opira o pusu miminka a to ubira ne malo vahy z celkove vahy. Pak pokud dite pije 200ml a vice, tak uz je asi o neco starsi a necuca to mliko 40min jako novorozenec. Mala mi vyzahne 240ml do 5min (doslova). :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
3.7.18 12:52

@warita Je trimesicni a ji pres 20 minut. 160 ml bohate staci, abych po 10 minutach necitila ruku…ale jak rikam. Karpaly. Jo a kdyby mi nekdo poradil, at si to dam do druhe, tak ta je na tom stejne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
3.7.18 13:05
@JaniceB píše:
@warita Je trimesicni a ji pres 20 minut. 160 ml bohate staci, abych po 10 minutach necitila ruku…ale jak rikam. Karpaly. Jo a kdyby mi nekdo poradil, at si to dam do druhe, tak ta je na tom stejne. :mrgreen:

ok, a jak vytahujes dite z postylky?

Ja na karpaly netrpim normalne, ale kdyz se mala narodila, tak jsem ji vecne nosila na rukou (plakala cely den) a to byl zahul i pro mne, zapesti a palce na rukou me bolely jeste na roku jejiho zivota. Vcera jsem ji chovala pri uspavani a pak me opet bolelo rameno a palec na prave ruce. Ale ona uz vazi pres 11kg prdolka jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
3.7.18 14:26

Mám avent skleněnou velkou láhev a váha 232g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
3.7.18 15:40

@LLenule111 No…tak to moc lehka teda neni:-( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
3.7.18 15:41

@warita Takovy narazovy tlak mi zatim nevadi..ale jak mam dlouho neco drzet ve vzduchu, tak mi to proste vadi, prestavam citit prsty, brni ruce. Tak se snazim, aby to bylo aspon co nejlehci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
3.7.18 15:48

@LLenule111 Kazdopadne ti dekuji za info…Ta nase babylove ma bez savicky 201 g. Tak s aventkou bych umrela…Tu, kterou ji ted davam - resp. se o to snazim. - je lovi a vazi 130 g ta velka. A s tou je to teda o dost pohodlnejsi. Jen kdyby to neteklo vsude a dcera sebou porad nehazela. Savicka na te lahvi ji proste nesedi. A tu jeji zas nemuzu nasroubovat, je na ta uzka hrdla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
3.7.18 16:17

@LLenule111 Hele a to vazi ta flaska bez savicky a sroubeni? Fakt tolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
3.7.18 18:58

@JaniceB ano jen skleněná láhev váží tolik..voda v ní naopak ale vydrží dlouho teplá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
3.7.18 19:45

@LLenule111 ty brdo…tak ja cekala, ze to bude lehoucke..od takove znacky. V tom pripade u nas nema smysl to ani zkouset.-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
3.7.18 20:53

Já jsem zase spokojená že je láhev bytelná, než aby byla z tenkého skla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
3.7.18 22:39

@LLenule111 No ona ta Lovi flaska ale neni ta tenkostenna prave…vubec nechapu ten material. Je uplne uzasna. Bytelna, ale zaroven lehka. Bohuzel na ni nepasuji zadne jine savicky, nez ty jejich:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí