Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Moc prosím, nevíte náhodou někdo, kdy bude k dostání hylak? Popřípadě nemají někde u vás? Případně poraďte prosím něco místo něj. Upřímně je to jediné co mi okamžitě pomůže při nevolnosti… Jsem bez něj v háji. Věřím, že mi poradíte. Budu vděčná za každou radu. Moc děkuji
@Chryzanténa píše:
Moc prosím, nevíte náhodou někdo, kdy bude k dostání hylak? Popřípadě nemají někde u vás? Případně poraďte prosím něco místo něj. Upřímně je to jediné co mi okamžitě pomůže při nevolnosti… Jsem bez něj v háji. Věřím, že mi poradíte. Budu vděčná za každou radu. Moc děkuji
Taky mě štve, že Hylak není v prodeji, asi před měsícem jsem to zjistila v lékárně.
Mně na nevolnost pomáhá čaj z ostropeestřec mariánský. Musí to být čaj nebo max. kapky, ne ty tablety, ty nefungují hned. Ten čajj je k nezaplacení. Buď ostropestřec nebo jatetní čaj na nevolnost úžasný. Potom je ještě super coca cola originál.
Moc děkuji za reakce jste moc hodné. Čaj si koupím děkuji a vyzkouším. No budu to do června nějak vydržet 🙏ale Teda nevím, nevím.
Jojo, Hylak mi taky chybí, už aby zase byl. Navíc žádná alternativa k němu není. Je to hrozné ty výpadky poslední dobou ![]()
Hylak je na nevolnost? Celá naše rodina to už milion let používá proti průjmu?
@stinga píše:
Hylak je na nevolnost? Celá naše rodina to už milion let používá proti průjmu?
Jo, docela dobře pomáhá na většinu žaludečně střevních potíží.
No taky o něm uvažuji. Ale Hylak mi prostě zabírá, když mám pocit, že se po… 🤫a je mi prostě blbě. To právě nevím jestli je iberogast taky takový.
Jen se zeptám není ten Iberogast jenom na to, když se člověk třeba jenom přejí? Nebo funguje i když je vám nevolno. Nevím jestli to píšu srozumitelně.
@Chryzanténa píše:
Jen se zeptám není ten Iberogast jenom na to, když se člověk třeba jenom přejí? Nebo funguje i když je vám nevolno. Nevím jestli to píšu srozumitelně.
Já ho dávám i na nevolnost nebo bolest žaludku (třeba i při žaludeční/střevní viroze a pod.)