Kdy bude k dispozici Hylak?

23.2.23 19:52

Slečny, paní poraďte

Moc prosím, nevíte náhodou někdo, kdy bude k dostání hylak? Popřípadě nemají někde u vás? Případně poraďte prosím něco místo něj. Upřímně je to jediné co mi okamžitě pomůže při nevolnosti… Jsem bez něj v háji. Věřím, že mi poradíte. Budu vděčná za každou radu. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Klopotkova
23.2.23 19:57
@Chryzanténa píše:
Moc prosím, nevíte náhodou někdo, kdy bude k dostání hylak? Popřípadě nemají někde u vás? Případně poraďte prosím něco místo něj. Upřímně je to jediné co mi okamžitě pomůže při nevolnosti… Jsem bez něj v háji. Věřím, že mi poradíte. Budu vděčná za každou radu. Moc děkuji

Taky mě štve, že Hylak není v prodeji, asi před měsícem jsem to zjistila v lékárně.
Mně na nevolnost pomáhá čaj z ostropeestřec mariánský. Musí to být čaj nebo max. kapky, ne ty tablety, ty nefungují hned. Ten čajj je k nezaplacení. Buď ostropestřec nebo jatetní čaj na nevolnost úžasný. Potom je ještě super coca cola originál.

• Citovat
  • Upravit
20885
23.2.23 19:58

Na SÚKL najdeš, že by měl být opět v prodeji v červnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.23 20:07

Moc děkuji za reakce jste moc hodné. Čaj si koupím děkuji a vyzkouším. No budu to do června nějak vydržet 🙏ale Teda nevím, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ledová káva
23.2.23 20:17

Jojo, Hylak mi taky chybí, už aby zase byl. Navíc žádná alternativa k němu není. Je to hrozné ty výpadky poslední dobou :zed:

• Citovat
  • Upravit
23.2.23 20:23

Katastrofa 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
23.2.23 20:36

Hylak je na nevolnost? Celá naše rodina to už milion let používá proti průjmu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9722
23.2.23 20:39
@stinga píše:
Hylak je na nevolnost? Celá naše rodina to už milion let používá proti průjmu?

Jo, docela dobře pomáhá na většinu žaludečně střevních potíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9722
23.2.23 20:40

@Chryzanténa Přímo na nevolnost se mi osvědčil iberogast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.23 20:48

No taky o něm uvažuji. Ale Hylak mi prostě zabírá, když mám pocit, že se po… 🤫a je mi prostě blbě. To právě nevím jestli je iberogast taky takový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
23.2.23 20:57

Taky muzu doporucit Iberogast :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.23 21:16

Jen se zeptám není ten Iberogast jenom na to, když se člověk třeba jenom přejí? Nebo funguje i když je vám nevolno. Nevím jestli to píšu srozumitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
24.2.23 07:56

Domácí ořechovka a čaj šalvěj je nej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9722
24.2.23 08:39
@Chryzanténa píše:
Jen se zeptám není ten Iberogast jenom na to, když se člověk třeba jenom přejí? Nebo funguje i když je vám nevolno. Nevím jestli to píšu srozumitelně.

Já ho dávám i na nevolnost nebo bolest žaludku (třeba i při žaludeční/střevní viroze a pod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí