Sledování telefonu dítěte

691
3.1.23 18:52

Sledování telefonu dítěte

Ahoj, potřebovala bych poradit. Syn dostal k Ježíšku mobil. Neexistuje nějaká aplikace, kterou bych si nainstalovala a měla kontrolu, kde zrovna syn je nebo kdyby mobil někde zapomněl, tak kde? Netušíte? Pokud ano, tak jak se jmenuje? 🙏 díky ❤️ teď mě napadá, jestli to vůbec půjde, když já mám iPhone a on Android…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101656
3.1.23 18:58

@jesterka001 Na Andriod je Family Link, ale netuším, zda existuje i jeho verze pro iphone.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.23 19:05

Jako alternativa mě napadá mu pořídit AirTag na klíče, pokud už má svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101656
3.1.23 19:09

@broskvová zmrzlina Taky varianta, akorát to neřeší ten zapomenutý telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.23 19:12

@j.a.n.i1 zapomenutý dítě taky dobrý, 50% úspěšnost. :D Spíš není moc pěknej, nevím, jestli bych to chtěla jako dítě mít na klíčích. Leda v nějakém speciálním obalu, zašít do přívěšku nebo aspoň barvu klasického obalu aby si vybral sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101656
3.1.23 19:42

@broskvová zmrzlina Nebo zapomenutý klíče… to bylo nejpravděpodobnější u nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
3.1.23 19:45

My používáme Family link, ale máme všichni Android. Je to super aplikace, kde mám nastavené limity na čas a také můžu kontrolovat, co si stahují za aplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
3.1.23 19:45
@j.a.n.i1 píše:
@jesterka001 Na Andriod je Family Link, ale netuším, zda existuje i jeho verze pro iphone.

Existuje. Moje dcera má Samsung, já iPhone a Family Link mám nainstalovaný a funguje to celkem spolehlivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
3.1.23 20:12

Holky díky! Ten family link jsem našla. Vypadá to dobře. Ještě je tam Google family a rodičovská kontrola. Neznáte některá? Ale asi je to prašť jak uhoď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
3.1.23 20:12
@broskvová zmrzlina píše:
Jako alternativa mě napadá mu pořídit AirTag na klíče, pokud už má svoje.

Co to je??? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
3.1.23 20:38
@broskvová zmrzlina píše:
@j.a.n.i1 zapomenutý dítě taky dobrý, 50% úspěšnost. :D Spíš není moc pěknej, nevím, jestli bych to chtěla jako dítě mít na klíčích. Leda v nějakém speciálním obalu, zašít do přívěšku nebo aspoň barvu klasického obalu aby si vybral sám.

Dá se na to koupit přímo silikonový obal v různém designu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.23 20:53

@jesterka001 Takový čip, co vypadá jako kovový žeton, dáš si to kam potřebuješ (klíče, kabelka, deštník, dítě) a můžeš sledovat přes iphone. Případně to posílá užitečné notifikace stylu zapomněla jste si klíče, po několika desítkách metrů cesty. :mrgreen:

@Alushka.S Omg, to jsem vůbec neměla googlit. :mrgreen: Maličký avokádo s očičkama je kouzelný. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
3.1.23 21:27
@jesterka001 píše:
Holky díky! Ten family link jsem našla. Vypadá to dobře. Ještě je tam Google family a rodičovská kontrola. Neznáte některá? Ale asi je to prašť jak uhoď.

To je to samý. Rodičovskou kontrolu musíš nastavit, když zakládáš google účet dítěti a family link je vlastně ten prostředek, kterým to budeš kontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
3.1.23 21:38

@AnastazieB takže si musím nainstalovat aplikaci Google family i aplikaci family link? Nějak tomu nerozumím. Moc díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
3.1.23 23:31

@jesterka001 dej si to do Googlu a najdeš postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí