Dceru ve škole šikanují

1
31.12.22 19:45

Dceru ve škole šikanují

Hezký večer,
Dcera se mi delší dobu zdála taková smutná, neklidná, bolelo jí bříško a jednou se dokonce v noci i pocurala, ale nechtěla říct, co se děje. Dneska z ní vylezlo, že jí parta holek ve škole šikanuje a přidávají se k nim i kluci. Berou jí věci, hází je do koše, berou jí svačinu, smějí se jí že je hnusná, brejlatá, fyzicky ji napadají. Vůbec teda nechápu, že jsem nepoznala o co jde. Jsem velmi rozcilena, hned v úterý mám v plánu tam jít a pořádně to s tou třídní učitelkou vyřešit. Prý jí okrikuji i v hodinách ale vyučující vždycky ty lidi napomene a nechá to jinak bez povšimnutí, i když to je třeba opakovaně. Prý jí takhle ublizuji už od začátku roku. Ona je taková spíš introvertní, ale nikdy v této třídě problém neměla. Je v 6. třídě. Vůbec to nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76616
31.12.22 19:52
@Klara382 píše:
Hezký večer,
Dcera se mi delší dobu zdála taková smutná, neklidná, bolelo jí bříško a jednou se dokonce v noci i pocurala, ale nechtěla říct, co se děje. Dneska z ní vylezlo, že jí parta holek ve škole šikanuje a přidávají se k nim i kluci. Berou jí věci, hází je do koše, berou jí svačinu, smějí se jí že je hnusná, brejlatá, fyzicky ji napadají. Vůbec teda nechápu, že jsem nepoznala o co jde. Jsem velmi rozcilena, hned v úterý mám v plánu tam jít a pořádně to s tou třídní učitelkou vyřešit. Prý jí okrikuji i v hodinách ale vyučující vždycky ty lidi napomene a nechá to jinak bez povšimnutí, i když to je třeba opakovaně. Prý jí takhle ublizuji už od začátku roku. Ona je taková spíš introvertní, ale nikdy v této třídě problém neměla. Je v 6.c třídě. Vůbec to nechápu.

dcera v 6. třídě se počurala a bolelo ji bříško - no tak určitě,
a učitelka ty lidi napomene - lidi? šesťáky?
jsi troll a nevychytala jsi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
31.12.22 19:53

A otázka je jaká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.22 20:14

Moje sestra je ucitelka a ted se tam kvuli sikany pokusil o sebevrazdu sedmak… mam dite o neco mladsi a je to nepredstavitelne :( je třeba to fakt resit..

• Citovat
  • Upravit
577
31.12.22 20:15

Tak to hodne stesti :roll: ony ty ucitelky jsou dost omezene a pochybuji, ze prevychovaji „agresory“ ze dne na den
Dite prehlas jinam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
31.12.22 20:20

To mi je moc lito…ne, agresory za den nepredelas, ale ty potrebujes najit pomoc i pro dceru, pomoct ji vratit sebevedomi a naucit se branit, nebo minimalne si je nepoustet k telu (resp. do hlavy). Drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
31.12.22 20:21

Ahoj, drzim ti moc pesti, at se ti to podari vyresit. Sestru take na 2.stupni sikanovali a vzpominam si na tu bezmoc. V te dobe se to neresilo. Je to hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
31.12.22 20:22

Začni hledat novou školu. Soukromou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.22 20:22
@stinga píše:
dcera v 6. třídě se počurala a bolelo ji bříško - no tak určitě,
a učitelka ty lidi napomene - lidi? šesťáky?
jsi troll a nevychytala jsi to

Tak některé matky jsou schopné mluvit zdrobněle i o 15. letem dítěti… Co se pomočování týče, to je dost možné - v tomto věku jsem s tím rovněž měla problémy a gradovalo to ve stresovem období.
A co se učitelky týče, ta si toho kolikrát ani nemusí všimnout. Děti dokáží být velmi zákeřné, dle mé zkušenosti na volnočasových akcích - Čím mladší, tím je to horší…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.12.22 20:24
@ivula86 píše:
Začni hledat novou školu. Soukromou.

Proč soukromou? To, že je to soukromé, kvalitu nezaručí. Jako člověk pohybující se ve školství bych dítě do soukromé školy nedala..

• Citovat
  • Upravit
76616
31.12.22 20:26
@Anonymní píše:
Tak některé matky jsou schopné mluvit zdrobněle i o 15. letem dítěti… Co se pomočování týče, to je dost možné - v tomto věku jsem s tím rovněž měla problémy a gradovalo to ve stresovem období.
A co se učitelky týče, ta si toho kolikrát ani nemusí všimnout. Děti dokáží být velmi zákeřné, dle mé zkušenosti na volnočasových akcích - Čím mladší, tím je to horší…

jo dnes se přihlásila na emimino, a docela nešikovně popisuje šikanu dcery v 6. třídě, že si učitelka ničeho nevšimne, to věřím,
ale málokdo nazývá děti v 6. třídě - okřikla ty LIDI, tak se o šesťácích nemluví, to spíš až na střední - takže za mě - ano zakladatelka je troll a je ve věku střední školy, není to matka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.22 20:29
@stinga píše:
jo dnes se přihlásila na emimino, a docela nešikovně popisuje šikanu dcery v 6. třídě, že si učitelka ničeho nevšimne, to věřím,
ale málokdo nazývá děti v 6. třídě - okřikla ty LIDI, tak se o šesťácích nemluví, to spíš až na střední - takže za mě - ano zakladatelka je troll a je ve věku střední školy, není to matka

To asi dává smysl. Uživatelku jsem nezkoumala :kytka:

• Citovat
  • Upravit
76616
31.12.22 20:31
@Anonymní píše:
To asi dává smysl. Uživatelku jsem nezkoumala :kytka:

já jo, protože mi celý ten příspěvek neseděl dohromady,
jinak nerozporuju, že děti jsou zákeřné a že šikana existuje, to jo, a je to velký problém a dost blbě se dá řešit,
ale tahle zakladatelka se mi nejeví jako matka šesťáka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
31.12.22 20:35
@stinga píše:
já jo, protože mi celý ten příspěvek neseděl dohromady,
jinak nerozporuju, že děti jsou zákeřné a že šikana existuje, to jo, a je to velký problém a dost blbě se dá řešit,
ale tahle zakladatelka se mi nejeví jako matka šesťáka

Já nevím čím to je, ale jak má někdo Nick Klárka tak je to fake…

• Citovat
  • Upravit
1984
31.12.22 20:35
@Anonymní píše:
Proč soukromou? To, že je to soukromé, kvalitu nezaručí. Jako člověk pohybující se ve školství bych dítě do soukromé školy nedala..

Můžu vědět, proč bys nedala dítě do soukromé školy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí