Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tady ti moc neporadíme, to chce doktora. Radši bych jela, zkus sehnat kamarádku, baičku nebo někoho kdo by tě dovezl k doktorovi a zároveň pohlídal miminko. Není radno si s tím zahrávat. Přeju ať je ti brzo líp ![]()
Opravdu ti na dálku nikdo neřekne zda máš cystu nebo slepák
Zašla bych na chir. ambulanci aby tě vyšetřili ![]()
Cysta to podle mne nebude,ja jí mnela a opravdu ne to co popisuješ ty,a cysta mne bolela jen když my praskla a mala sem krvácení do bricha, ale nejsu doktor,hlavne jak ríkají holky volej si hlídaní na mimi a bež doktorovy,Snad bude vše ok
Drž se a pak napíš ![]()
Chapu co to znamena byt sama bez nikoho s ditetem a problemem.
ta teplota dobra neni, zkus nekoho zavolat, kdo by pohlidal, jestli mas a vyraz na pohotovost. Jestli ne, jela bych s ditem a resila pak na miste, treba to nic nebude.
napis jak si dopadla, hodne stesti.
jestli máš teplotu, šla bych k dr.
jinak jak popisuješ tu bolest, tak přesně tak mě teď bolí cysta na pravém vaječníku. někdy v podbřišku, někdy jakoby vzadu kyčel. mám ji velkou, tak ji fakt cítím a chodím s tím k dr. taky mám strach, aby nepraskla
tak nakonec přijel manžel,vzal si malou ,lehla jsem si a spala až do devíti do rána a už mě nic nebolí
omlouvám se,jestli tu už nějaká podobná diskuze je.
v noci jsem zvracela,bolelo mě na pravé straně břicha,teď je mi furt špatně,ale bolí to jakoby u ledviny na zádech?
bolest je nepravidelná,občas to tlačí,jindy píchne ,ale furt o ,,tom,, vím.Mám zvýšenou teplotu.
Píšu ptže mám manžela pryč a jsem sama doma s miminkem