Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím,
mam 8. Den bolesti v pravém podbřišku, na gyn. Vyloučeno, ze by to bylo gynekologické, na chirurgii mi vzali krev ta ok a prohmatali. Na utz me neposlali
ale zase z krve to taky nepoznají.. + mam endometriozu
Dožadovala bych se ultrazvuku.
Jinak mě teda podobně v minulosti bolelo od zad, kvůli nestabilnímu SI mi pak tuhne kde co a zřejmě i v břiše. Pocitově to bylo jako slepák nebo vaječník, ale slepak už nemám a vaječník vyloučil utz.
Záda tě nebolí?
Tak 8.den a negat. CRP…to asi na akutni slepak fakt nevypada.
@Katka2724 píše: Více
No a nemáš to z těch problémů spojených s vysazováním Xanaxu?
Zánět z krve poznáš. Tu endometriózu něčím léčíš? Právě ta často takové bolesti působí. Běžný ultrazvuk ji nemusí odhalit, na to je potřeba expertní UZ vyšetření a i tam se říká, že úplně drobná ložiska nelze vždy vidět, zato mohou trápit.
Zkusila bych u obvodního vyžádat, aby mě poslal na ultrazvuk. A pokud by se nic nenašlo ani tam, obrátila bych se na fyzioterapeuta. Ideálně takového, který se soustředí na problémy v oblasti pánve. Ono to taky může být jen od vazů, svalů, kostry… Jakmile se něco přetíží nesprávným používáním, tak vás může začít dost nepříjemně bolet na divných místech ![]()
Zakladatelko, u mě zánět slepého střeva nebyl zřetelně rozpoznán ani na UTZ, ani na CT, prý to nebylo jasně vidět. Ale měla jsem velké bolesti a CRP za 2 dny vystoupalo k hodnotě 300 (po operaci to bylo i přes), tak jestli ani po týdnu nemáš zvýšené CRP, slepák to spíš nebude.
@azaleila ale četla jsem, že i přesto měl někdo slepak tady v diskuzích.. ještě když to boli
a co čekáš od nás. Dobře, ty jsi četla, že to může být. Většina ti tady píše, že spíš ne. Co od toho čekáš.
Aha… já zapomněla, že na emiminu se ví všechno lépe, jak u lékaře…