Slepice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11502
23.9.10 13:51

Holky, už měkne!!! Takže budu vařit ještě čtvrt hoďky (cca)do papiňáku jsem ji nedávala (ale příště si buď slepici rozmyslim a nebo ji do toho papinu hodim). Jinak tu slepičí polívku vařim taky a už se na ni moc těšim. Takže jdu připravovat omáčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
23.9.10 13:52

Holky moc se omlouvám, že jsem vás uvedla v takový omyl. Nikoho pomlouvat nehodlám. :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
23.9.10 14:08

Ještě mi prosím poraďte co k ní? Do knedlíku se mi nechce. rýži nebo těstoviny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
23.9.10 14:16

Taky jsem si myslela,ze tu bude mela :mrgreen: :lol: ..a ona je to normalni slepice :lol: .

Se slepici bych si to nerozmyslela,neni nad jeji vyvar a i maso.Pac pry jedine slepici vyvar a maso z ni obsahuje „neco“ leciveho-takove to,kdyz jste nemocni ci slabi,dat si vyvar-ano,ale jedine slepici je ten pravy.Takze u nas je to lek.
Mne varila tchyne slepici po porodu nekolikrat.Diky ji za to.
Jinak slepici maso varit az je mekke a nedelame z nej nic,vzdy ho davame do toho vyvaru.Mnam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
23.9.10 14:17
Pettulle píše:
Ještě mi prosím poraďte co k ní? Do knedlíku se mi nechce. rýži nebo těstoviny?

Kdyz takhle na omacku,tak bych dala testoviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
23.9.10 14:28
Pettulle píše:
Holky, už měkne!!! Takže budu vařit ještě čtvrt hoďky (cca)do papiňáku jsem ji nedávala (ale příště si buď slepici rozmyslim a nebo ji do toho papinu hodim). Jinak tu slepičí polívku vařim taky a už se na ni moc těšim. Takže jdu připravovat omáčku.

Takže bude polívečka + sleička na paprice? Nebo jakou majdu k tomu uděláš? Za takové menu by mi manžel zulíbal ruce. U nás je dneska rizoto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.9.10 14:30

Je prostě tuhá:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
23.9.10 14:46

tak slepička změkla, polívka je hotová a omáčka taky, takže slepičí vývar a slepice na paprice, jen by se do všeho nemusela cpát cibule, už zase řvu jak tur a to jsem její oloupání a osmažení zvládla v poho, mam nějaký zpožděný reflex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.9.10 14:55
Pettulle píše:
tak slepička změkla, polívka je hotová a omáčka taky, takže slepičí vývar a slepice na paprice, jen by se do všeho nemusela cpát cibule, už zase řvu jak tur a to jsem její oloupání a osmažení zvládla v poho, mam nějaký zpožděný reflex

Když jí po oloupání opláchneš ve studené vodě tak pak při krájení nebrečíš :palec:
Fakt ani slza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
23.9.10 16:11

Kamčo, mam vyzkoušený všechno a nic mi nikdy nepomohlo, navíc já při loupání, krájení (v mixeru) a smažení neřvala, to se dostavilo až když jsem udělala omáčku a krájela do ní maso. Jinak omáčka i polívka se povedly a byly pochváleny (naštěstí, jinak by si musel vařit sám!) a těstoviny měl prej v práci, ach jo, člověk se chlapovi fakt nezavděčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
23.9.10 20:35

Já jsem zjistila, že pěkně pálí cibule vypěstovaná na zahrádce nebo koupená v trhu od pěstitele. Tam mi nepomůže ani studená nebo tekoucí voda, jak se doporučuje. Cibule koupená v supermarketu třeba ještě v zimě, ta moc slz nezpůsobí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
23.9.10 22:30

to máš pravdu. kupovaná se mnou nic nedělala ale od mámy nebo babičky ze zahrádky, to jsem se mohla uřvat!!! hlavně z tý babiččiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí