Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
ahojte, zvažuju koupit keramický nůž jako dárek k narozkám tchánovi, ale nemám s nimi žádnou zkušenost. Poradíte prosím, jakou značku koupit, případně jaké se vyvarovat a na co si dát pozor? Dík
Ahoj, se značkou neporadím, jen jsem se chtěla podělit o zkušenost. Brácha je dostal loni k vánocům a moc si je chválil. Bohužel mu spadly na zem a okamžitě se zlomily.:-( Já o nich taky uvažovala, jenže mi dost často padá spoustu věcí na zem, takže u nás by vydržely tak týden. ![]()
ja mam dva, jsou super taky jsem se jich nemohla nabazit ale uz maji oba dvakrat ulomenou spicku i hranu, coz je fakt velka nevyhoda, mame linku ze zuly (nebo neco takoveho
) a tak jsem lina vytahovat prkno, a jak prekrojis neco tvrdsiho tak je konec. to me fakt mrzi,uz je radsi ani nepouzivam ![]()
Ahoj,my mame celou sadu a jsem moc spokojena…je pravda,ze potrebuji jine zachazeni…krajet jen na dreve( pouzivame prevazne bambusove prkynka a nekdy teda i umelohmotne), nemely by se dotykat niceho jineho..skalduji je v takovem tom drevenem stojanku,kdyz je davam do odkapavace,tak stranou kterou nekrajim…opravdu spokojenost nejvetsi,jen si myslim,ze neni pravda,ze jsou nestupitelne- sice rezou porad suprove,ale u nekterych uz vidim,ze to neni uplne jako na zacatku. Nicmene sla bych do nich znovu…znacku mame ceratio a jsou to keramicko-zirkonove noze.
Myslim,ze jako darek je to super napad ![]()
A mame uz je pres rok, na zem mi taky obcas spadnul,ale teda nic zlomeneho nemam a nejak si nedovedu predstavit co by se melo lamat
a na tvdry povrch uz sem s nima taky narazila a nic…tak nevim,mozna jina znacka ![]()
Kamaradka si je taky koupila a nemuze si je vynachvalit…
Ahoj, ceratio nože jsou určitě super značka, já bych ještě doporučila kyoceru … ono záleží, kolik do toho člověk chce investovat, jsou i levnější varianty, ale nevěřila bych, že jsou tolik dobré. Opravdu se s nimi musí zacházet jinak. Jinak s tou neztupitelností je to hloupost, jinak by neexistovaly firmy, které nabízejí naostření keramických nožů
Ale za mě doporučuji, je to radost s nima manipulovat ![]()
mirii nozna ten zinek?
me teda ty moje spadly (jeden manzel hodil do drezu
) a jeden tukanec je o tu zulu.
ale jinak je fakt ze jako darek super, me je dal tata a mela jsem z toho velkou radost.
nože mám od loňských vánoc.Jou supr, klasické vytahuju už málokdy.
Dokonce mi i parkrát spadl jak na lino takdlažbu a nic jim není.Krájí se s nima suprově, brousit je zatím není třeba. ale jednou budou potřeba určitě
. Já když je použiju, tak je hned opláchnu, ouším a dám zpátky do obalu. ten ani nemám v šuplíku ale na digestoři. Znám i takový experty, který nůž dávali mezi ostatní, a měli zubaté ostří. A krájí se jen naprkýnku dřevo/plast. Krájím občas i na talíři (ovoce) ale opatrně.
značka je lifetech
Taťka F (-: píše:
Mirii a jakou tedy máš značkuDík za info
Ja mam ceratio…
Holky, díky moc za info, nejspíš objednám od firmy Creatio - cenově je to „zlatý střed“ a taky mají rychlé dodání ![]()