Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky prosim vas o radu. Rodice mi privezli krabici posvicenskych kolacku. Jsou to takove malinkate satecky plnene makem, oriskovou smesi a nebo tvarohem. Myslite ze to muzu dat do mrazaku? Mate s tim nekdo zkusenosti? Je to dobry, chutna to dobre z toho mrazaku? Diky moc
Já s tím moc zkušeností nemám (u nás se všechno sežere
), ale mamka mrazí kde co. Brácha si dokonce mrazil svatební dort, prý se má podle jakési tradice sníst při prvním výročí svatby
. Každopádně mamka mrazí dorty (i s máslovým krémem) normálně a jsou OK, takže bych řekla, že to půjde. Že si lidi mrazí cukroví z Vánoc, co zbyde, to vím, takže se určitě ozve někdo, kdo to dělá taky. Já mrazím jen občas rohlíky a chleba.
Ja davam do mrazaku jak pecivo tak kolacky, bohuzel se v mrazaku dlouho neohreji
Urcite to pujde.. ![]()
Letos v srpnu jsme byli na rodinne dovce a teta prinesla cukrovi z bratrankovo svatby, ktera byla.....loni v cervenci tusim ![]()
Takze bylo pres rok v mrazaku… ![]()
Byly tam jak ty svatebni kolacky s ruznou naplni tak takove ty minizakusky. ![]()
Mnaaaaaaaaaaam
Jak nam to tam prislo vhod, za den to bylo sezrany a bylo to vyborny ![]()
Je to stéjné,jako s ostatním pečivem a cukrovím.Dej to do krabičky na mražení nebo do mrazících sáčků,jsou silnější a proto potraviny „nespálí,nevysuší“Pak vyndat a nechat v pokojové teplotě rozmrznout.Pečivo rychle rozmrzává,ale s náplněmi obsahující hodně vody,což je právě tvaroh,to bude delší.V mikrovlnce nedoporučuji,je to pak takové gumové.Snad se zadaří. ![]()
Dávám do mrazáku vánoční pečivo,to co zbyde a na velikonoce je vytáhnu a je jak čerstvý.Takže se toho neboj.
Davam do mrazaku jak vanocni cukrovi,buchty,rolady,trubicky,venecky,vdolecky, pecivo(rohliky,chleba)
Ahoj, davame…a muzu ti rict, ze je jeste krehci nez normalne
a pecivo taky, to nechame po rozmrznuti na toustovaci nebo v troube rozpect a to je mnamka jak z pekarny! ![]()
Dávám do mrazáku cukroví i pečivo, i dorty s máslovými krémy apod. Po rozmrazení je to chutné.
Holky nedelejte mi tady chute kolem desaty vecer
V mrazaku mam zmrzlou petrzel a nejakou zeleninu, nic vic ![]()
Já rvu do mrazáku snad úplně všechno
a pečivo nejvíc, protože se mi nechce denně do obchodu a když to pak vytáhnu tak jsou jak čerstvé a už druhým rokem dávám i cukroví a dycky jak máme chuť tak potroškách uždibujem
a vůbec nic tomu není
Pečivo i cukroví úplně v pohodě. Rohlíky pak do trouby nebo mikrovlnky, chce to vychytat, ale můžou pak být luxusní. Vánoční pečivo vždycky kámoška vytáhne z mrazáku v dubnu a můžeme se utlouct. Koláčky bych taky klidně zamrazila.
Holky, moc dekuji. Tak uz jsem to strcila do mrazaku. Moc jste mne pomohli. Urcite to bude dobry.