Davate do mrazaku cukrovi a pecivo?

686
17.9.10 21:04

Davate do mrazaku cukrovi a pecivo?

Holky prosim vas o radu. Rodice mi privezli krabici posvicenskych kolacku. Jsou to takove malinkate satecky plnene makem, oriskovou smesi a nebo tvarohem. Myslite ze to muzu dat do mrazaku? Mate s tim nekdo zkusenosti? Je to dobry, chutna to dobre z toho mrazaku? Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
17.9.10 21:10

Já s tím moc zkušeností nemám (u nás se všechno sežere :oops: ), ale mamka mrazí kde co. Brácha si dokonce mrazil svatební dort, prý se má podle jakési tradice sníst při prvním výročí svatby :nevim: . Každopádně mamka mrazí dorty (i s máslovým krémem) normálně a jsou OK, takže bych řekla, že to půjde. Že si lidi mrazí cukroví z Vánoc, co zbyde, to vím, takže se určitě ozve někdo, kdo to dělá taky. Já mrazím jen občas rohlíky a chleba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
17.9.10 21:12

Ja davam do mrazaku jak pecivo tak kolacky, bohuzel se v mrazaku dlouho neohreji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
17.9.10 21:12

Urcite to pujde.. :lol:

Letos v srpnu jsme byli na rodinne dovce a teta prinesla cukrovi z bratrankovo svatby, ktera byla.....loni v cervenci tusim :mrgreen:
Takze bylo pres rok v mrazaku… :wink:
Byly tam jak ty svatebni kolacky s ruznou naplni tak takove ty minizakusky. :mrgreen:
Mnaaaaaaaaaaam :lol: Jak nam to tam prislo vhod, za den to bylo sezrany a bylo to vyborny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
17.9.10 21:16

Je to stéjné,jako s ostatním pečivem a cukrovím.Dej to do krabičky na mražení nebo do mrazících sáčků,jsou silnější a proto potraviny „nespálí,nevysuší“Pak vyndat a nechat v pokojové teplotě rozmrznout.Pečivo rychle rozmrzává,ale s náplněmi obsahující hodně vody,což je právě tvaroh,to bude delší.V mikrovlnce nedoporučuji,je to pak takové gumové.Snad se zadaří. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baba Jaga
17.9.10 21:18

Dávám do mrazáku vánoční pečivo,to co zbyde a na velikonoce je vytáhnu a je jak čerstvý.Takže se toho neboj.

• Citovat
  • Upravit
1277
17.9.10 21:20

Davam do mrazaku jak vanocni cukrovi,buchty,rolady,trubicky,venecky,vdolecky, pecivo(rohliky,chleba)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.9.10 21:21

Ahoj, davame…a muzu ti rict, ze je jeste krehci nez normalne :-) a pecivo taky, to nechame po rozmrznuti na toustovaci nebo v troube rozpect a to je mnamka jak z pekarny! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
17.9.10 21:21

Určitě můžeš,dávám cukroví a je chutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
17.9.10 21:35

Dávám do mrazáku cukroví i pečivo, i dorty s máslovými krémy apod. Po rozmrazení je to chutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
17.9.10 21:41

dávám a je to super, možná skoro ještě lepší než čerstvé

• Citovat
  • Upravit
4242
17.9.10 21:45

Holky nedelejte mi tady chute kolem desaty vecer :mrgreen: V mrazaku mam zmrzlou petrzel a nejakou zeleninu, nic vic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
17.9.10 22:01

Já rvu do mrazáku snad úplně všechno :-D a pečivo nejvíc, protože se mi nechce denně do obchodu a když to pak vytáhnu tak jsou jak čerstvé a už druhým rokem dávám i cukroví a dycky jak máme chuť tak potroškách uždibujem 8-) a vůbec nic tomu není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
17.9.10 22:04

Pečivo i cukroví úplně v pohodě. Rohlíky pak do trouby nebo mikrovlnky, chce to vychytat, ale můžou pak být luxusní. Vánoční pečivo vždycky kámoška vytáhne z mrazáku v dubnu a můžeme se utlouct. Koláčky bych taky klidně zamrazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
17.9.10 22:07

Holky, moc dekuji. Tak uz jsem to strcila do mrazaku. Moc jste mne pomohli. Urcite to bude dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí