Slepice

11502
23.9.10 13:33

Slepice

Ahoj, jak dloho vařit starou tuhou slepici? Nevim teda jak dlouho byla stará, ale i po dvou hodinách vaření (měla sem ji dát do papiňáku!!!) je stále tuhá! Jak dlouho ji ještě mam vařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
23.9.10 13:35

Řekla bych, že staré tuhé slepici nepomůže nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
23.9.10 13:36

Já si prve myslela, že to bude diskuze o uživatelkách tohoto fóra :lol:

No vař dál - do večera :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
23.9.10 13:36

určitě do papiňáku a stejně vařit pěkně dlouho, ale bacha ať ti nevyvaří voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
23.9.10 13:38

Slepice nevařit, zahrabat :mrgreen:

Někdy jsem je vařila i tři hodiny, je to strašný a ten smarad, takže vydrž, jsou to holky tuhé :( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.9.10 13:38

vraz to do papinaku…jinak s tim nic nezmuzes :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.9.10 13:39

ale teda necekej od toho zazraky…jako je z toho dobra polivka nebo gulas…ale to maso takhle jako samo o sobe na jidlo e e :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
23.9.10 13:41

Do papiňáku a vařit až změkne. Odměnou ale bude fantastický vývar nesrovnatelný s kuřecím (doporučuju doplnit vařenou mrkví a domácíma nudlema, u nás tradiční vítací pokrm př návratu z porodnice) a maso charakteristické chuti, já dělám zásadně na paprice se smetanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
23.9.10 13:41
rozumbrada píše:
Já si prve myslela, že to bude diskuze o uživatelkách tohoto fóra :lol:No vař dál - do večera :-P
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
11502
23.9.10 13:42

Ach jo, že já sem se vůbec do něčeho takovýho pouštěla, měla sem udělat špagety a byl by klid.

Rozumbrada: já si to taky uvědomila když jsem to tam napsala, ale je to opravdu jen o vaření slepice :mrgreen: A do večera nemůžu, potřebuju mít oběd do hodiny.

Saxana22: no já je měla perfektně očištěný a stažený z kůže, takže smrad žádný necítim, akorát vůni koření.

V papiňáku jsem zatim nevařila, nějak se ho bojim, mam novou linku tak bych ji nerada zničila, i když to se už krapet stalo :-( , ale najít ji komplet celou krásně vymalovanou by se mi fakt nechtělo. Nebo ještě hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
23.9.10 13:42
rozumbrada píše:
Já si prve myslela, že to bude diskuze o uživatelkách tohoto fóra :lol:No vař dál - do večera :-P

Taky jsem to čekala :D
Vařila bych co nejdýl nebo jí zkusila přendat do toho papiňáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
23.9.10 13:43

Já mít slepice, tak jen na snášení vajec a pak by v klidu zemřely stářím. Měla bych asi nějaký slepičí hřbitov :think:

• Citovat
  • Upravit
11502
23.9.10 13:43

Já měla v plánu slepici na paprice, ale jestli nezměkne, tak zase bude krupicová kaše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
23.9.10 13:46
lleennttiillkkaa píše:
rozumbrada píše:
Taky jsem to čekala :D
Vařila bych co nejdýl nebo jí zkusila přendat do toho papiňáku.

Máme stejné asociace :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Taky jsem s obavami otevírala diskuzi :lol:
SLepičí polévka? MŇAM!!!!!! Už změkla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.9.10 13:49

Já jsem si též říkala - buď je to o kuchyňské úpravě slepice nebo bude zase nějaká mela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí