Slepice šíleně kdákají

20662
30.6.12 11:56

Slepice šíleně kdákají

Holky prosím vás, mám otevřené balkonovky a sousedovic slepice šíleně kdákají 8o 8o Kurna, že by cítily nějaké nebezpečí? Co když se „něco“ blíží? Normálně mám strach, nemám s dětma radši zalést někde do sklepa. CO myslíte? :nevim: :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LouLou
30.6.12 11:57

@Katka86 copak to…tady hroooozne cvrlikaj ptaci. mam se prestehovat? :nevim: :nevim: poradte!

• Citovat
  • Upravit
20662
30.6.12 11:58
@LouLou píše:
@Katka86 copak to…tady hroooozne cvrlikaj ptaci. mam se prestehovat? :nevim: :nevim: poradte!

sbal se rychle vypadní s baráku,já se přídám :?  :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
30.6.12 11:58

Kliiiid holky, to je jenom konec světa :mrgreen: Sklep ani přestěhování nepomůže :P :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
30.6.12 11:59

@LouLou být tebou balím kufry…asi se k tobě ještě nedostalo toto: http://www.csfd.cz/…/4352-ptaci/ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
30.6.12 11:59
@Kallkapa píše:
Kliiiid holky, to je jenom konec světa :mrgreen: Sklep ani přestěhování nepomůže :P :P :lol:

nestrašššššš 8o 8o 8o 8o :? :? :? :? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
30.6.12 12:00
@Katka86 píše:
Holky prosím vás, mám otevřené balkonovky a sousedovic slepice šíleně kdákají 8o 8o Kurna, že by cítily nějaké nebezpečí? Co když se „něco“ blíží? Normálně mám strach, nemám s dětma radši zalést někde do sklepa. CO myslíte? :nevim: :nevim: :mrgreen:

Tak u slepic jsou dvě možnosti: buď je jim tak strašné vedro nebo potřebujou poskákat od kohouta… Co si pamatuju z dětství u babičky, tak spíš to druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
30.6.12 12:00

A nejsou třeba jen hladové, žíznivé nebo nechybí jim kohout? :mrgreen: neboj, slepice asi nejsou úplně radar na pohromy :mrgreen: ale pokud vám ulicí prosviští zástup zvířat různého druhy, tak to jo, to běž s nima… :mrgreen: zkus se zeptat souseda, teda jeslti máte vztahy ok…ale možná ze sebe uděláš hlupáka.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
30.6.12 12:02

@zolycka už vidím, jak se jde zeptat souseda, jestli nemá pocit, že by ty jeho slepice potřebovaly poskákat od kohouta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
30.6.12 12:03
@Katka86 píše:
Holky prosím vás, mám otevřené balkonovky a sousedovic slepice šíleně kdákají 8o 8o Kurna, že by cítily nějaké nebezpečí? Co když se „něco“ blíží? Normálně mám strach, nemám s dětma radši zalést někde do sklepa. CO myslíte? :nevim: :nevim: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
30.6.12 12:03
@rosslyn píše:
@zolycka už vidím, jak se jde zeptat souseda, jestli nemá pocit, že by ty jeho slepice potřebovaly poskákat od kohouta :mrgreen:

o což o to,já se ho klidně zeptám,ale kohouta tam mají.ted po jedné tak divně skákal,to se mi nějak nezdá,proč to jako dělá? :think: :think: :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
30.6.12 12:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
30.6.12 12:05

Být tebou, zeptám se přímo těch slepic, co se jim nezdá nebo co jim schází. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
@1simona1 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jako ty se mi posmíváš, nebo co? :cert: :cert: :cert: to je vážná věc, původně jsem to chtěla napsat jako anonym :nevim: :nevim: :nevim: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15110

To hrajou panáka, sis nevšimla? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie