Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky prosím vás, mám otevřené balkonovky a sousedovic slepice šíleně kdákají
Kurna, že by cítily nějaké nebezpečí? Co když se „něco“ blíží? Normálně mám strach, nemám s dětma radši zalést někde do sklepa. CO myslíte?
![]()
@Katka86 copak to…tady hroooozne cvrlikaj ptaci. mam se prestehovat?
poradte!
@LouLou píše:
@Katka86 copak to…tady hroooozne cvrlikaj ptaci. mam se prestehovat?![]()
poradte!
sbal se rychle vypadní s baráku,já se přídám
![]()
Kliiiid holky, to je jenom konec světa
Sklep ani přestěhování nepomůže
![]()
@LouLou být tebou balím kufry…asi se k tobě ještě nedostalo toto: http://www.csfd.cz/…/4352-ptaci/ ![]()
@Kallkapa píše:
Kliiiid holky, to je jenom konec světaSklep ani přestěhování nepomůže
![]()
![]()
nestrašššššš
![]()
@Katka86 píše:
Holky prosím vás, mám otevřené balkonovky a sousedovic slepice šíleně kdákají![]()
Kurna, že by cítily nějaké nebezpečí? Co když se „něco“ blíží? Normálně mám strach, nemám s dětma radši zalést někde do sklepa. CO myslíte?
![]()
![]()
Tak u slepic jsou dvě možnosti: buď je jim tak strašné vedro nebo potřebujou poskákat od kohouta… Co si pamatuju z dětství u babičky, tak spíš to druhé.
A nejsou třeba jen hladové, žíznivé nebo nechybí jim kohout?
neboj, slepice asi nejsou úplně radar na pohromy
ale pokud vám ulicí prosviští zástup zvířat různého druhy, tak to jo, to běž s nima…
zkus se zeptat souseda, teda jeslti máte vztahy ok…ale možná ze sebe uděláš hlupáka.. ![]()
@zolycka už vidím, jak se jde zeptat souseda, jestli nemá pocit, že by ty jeho slepice potřebovaly poskákat od kohouta ![]()
@Katka86 píše:
Holky prosím vás, mám otevřené balkonovky a sousedovic slepice šíleně kdákají![]()
![]()
![]()
@rosslyn píše:
@zolycka už vidím, jak se jde zeptat souseda, jestli nemá pocit, že by ty jeho slepice potřebovaly poskákat od kohouta
o což o to,já se ho klidně zeptám,ale kohouta tam mají.ted po jedné tak divně skákal,to se mi nějak nezdá,proč to jako dělá?
![]()
Být tebou, zeptám se přímo těch slepic, co se jim nezdá nebo co jim schází.
![]()
@1simona1 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()