Slepice šíleně kdákají

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20662
30.6.12 21:11

A pejsánek už zase začíná zpívat, huráááááá :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.6.12 21:17
Ty jo, to je na ránu, my máme centrální, takovou tu co má venku tu jednotku a vevnitř jsou ty vnitřní jednotky u stropu, jako na dovolených v hotelech, ale do jedné místnosti by vám v klidu stačila taková ta mobilní, jen koukej na spotřebu, ty levnější žerou jako krá…
@Katka86 píše:
A pejsánek už zase začíná zpívat, huráááááá :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
30.6.12 21:18
@terinka4444 píše:
Ty jo, to je na ránu, my máme centrální, takovou tu co má venku tu jednotku a vevnitř jsou ty vnitřní jednotky u stropu, jako na dovolených v hotelech, ale do jedné místnosti by vám v klidu stačila taková ta mobilní, jen koukej na spotřebu, ty levnější žerou jako krá…

asi zavolám do providentu, že chci klimu :pankac: :pankac: :pankac: :lol: :lol: :lol: oni přeci vždycky pomůžou, ne :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.6.12 21:19
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak leda exekutorovi do chřtánu
@Katka86 píše:
asi zavolám do providentu, že chci klimu :pankac: :pankac: :pankac: :lol: :lol: :lol: oni přeci vždycky pomůžou, ne :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
30.6.12 21:21
@terinka4444 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak leda exekutorovi do chřtánu

víš jak, koukám stará klima, koukám nová klima :lol: :lol: :lol: :lol: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
30.6.12 21:25

Jsem u této diskuze pobavila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak sousedovic psům bych taky nejraděli hodila otrávenýho buřta :cert: a když jsem ještě bydlela u našich, musel táta podžíznout kouhouta :jazyk:, páč kokrhání od čtyř od rána den co den přímo pod oknem bylo nesnesitelné.
Léto nemusím, ale spát u nás doma při otevřeném okně je katastrofa :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30631
30.6.12 21:48

Wartner…zbaví vás kuřích ok
U nás chodíme spát se slepicemi…Müller mix

Zrovna běží v reklamě, když si čtu tuhle diskuzi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
30.6.12 21:50
@cimbík píše:Léto nemusím, ale spát u nás doma při otevřeném okně je katastrofa :roll: :oops:

Všude stejný, ted si tady všude okolo všichni grilujou. Všichni řvou, do toho už začal hejkat i čokl. A v ložnici kde spí malej, krásných 27 stupňů. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.6.12 21:51

Jo jo, holky, vám říkám, plasťáky a klííííma, a všichni sousedi mi můžou políbit zadel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
30.6.12 21:52
@veny1 píše:
Všude stejný, ted si tady všude okolo všichni grilujou. Všichni řvou, do toho už začal hejkat i čokl. A v ložnici kde spí malej, krásných 27 stupňů. :zed: :zed:

my máme v pokojíku a v ložnici ještě krásnějších 29 stupnů :zed: :zed: :zed: a venku hauuuuuuuuuuu hauuuuuuuuuuuuuu haffffffff haffffffffff :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
30.6.12 21:55
@terinka4444 píše:
Jo jo, holky, vám říkám, plasťáky a klííííma, a všichni sousedi mi můžou políbit zadel.

Asi to tak budem muset taky udělat, jestli se chceme vyspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
30.6.12 21:57
@Katka86 píše:
my máme v pokojíku a v ložnici ještě krásnějších 29 stupnů :zed: :zed: :zed: a venku hauuuuuuuuuuu hauuuuuuuuuuuuuu haffffffff haffffffffff :cert: :cert: :cert:

Pěkná práce, při tom se dá ještě spát? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
30.6.12 21:58
@veny1 píše:
Pěkná práce, při tom se dá ještě spát? :nevim:

kdyby aspon mohl člověk vyvětrat :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit