Zlevněné UM - proč ne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.4.17 13:26

@Šmoulice
A ja si treba nestezuju, ze je to drahe, pocitala jsem s tim. Jen nechapu ten natlak na matky jakoze - nekojis, jsi spatna matka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15482
13.4.17 13:33
@Kočičí duše píše:
@Šmoulice
A ja si treba nestezuju, ze je to drahe, pocitala jsem s tim. Jen nechapu ten natlak na matky jakoze - nekojis, jsi spatna matka  :nevim:

To právě vymyslel nějakej ten vykojenej mozek :roll:
Protože většina těch zarytých dojnic, co kojí dítě pomalu ještě ve školce, tvrdí, jak kojit může každý :mrgreen: :mrgreen: Se těm výrokům vždy musím smát :mrgreen: Je toho plnej fb :mrgreen:
Dokonce píšou kraviny i na stránky UM. Na jedné stránce ( už nevím které značky přesně ) psali jak správně UM připravit… A nějaká dojnice tam napsala, že stačí vytáhnout prso, na co Um :mrgreen: :mrgreen: No a už to jelo. Zhádaly se tam pěkně :mrgreen:

Jo a co teprve, když někdo kojit nechce a nechá si laktaci v porodnici rovnou zastavit :mrgreen: :mrgreen: To je pak něco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
13.4.17 15:17

@Kočičí duše Cely system je v tomhle postaveny na hlavu.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.4.17 17:06
@Anonymní píše:
Zdravím maminky,
mám takový dotaz. Jak dcerka přešla úplně na UM, tak jsem si všimla, že slevy jsou vždycky JEN na mlíčka 2-3, ale na počáteční 1 jsem slevu snad nikde nezaznamenala a to samé je to i na internetu, jaký to má význam? Víte nějaká? :kytka:

nepodporuje to kojení, je to snad aji dané zákonem, že na jedničku sleva být nesmí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová