Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Petrulíno píše: Více
https://mpo.gov.cz/…odu--289453/
Aspoň si ty podvody kontrolujte boha jeho. Nebo počkat. Lidi jsou vlastně úplně dementní…
Takže ještě jednou pro ty úplně mega pomalé.
Jedná se o podvod, neboli scam. ![]()
Já se jenom ptala jestli je to reálný.. Nic víc, nic míň.. Takže si laskavě nechte ty vaše chytrý komentáře.. Děkuji.. ![]()
No ne. Hnedka ses mě hrnula přesvědčovat, že je to pravda a já nemám pravdu.
Pak už bych ti jen pogratuloval k životní koupi a šíleně bych litoval, že já tuto možnost bohužel neměl.
Myslím si, že nějaký hlupák, který na tento podvod skočí a bude se radovat z výhodné koupě, se zcela jistě najde ![]()
haló.. Já jsem nikoho nepřesvědčovala o tom, že je to pravda.. Asi tady někdo nerozuměl otázce.. Nic končím diskusi.. To nemá cenu.. Stačila krátká odpověď, je to podvod.. Hezký večer ![]()
Nevidím záhlaví stránky jaká je adresa, ale takhle amazon nevypadá.
Pokud to není fejk, jako ze tohle fejk je, tak kdyz byla nízká cena tak pak třeba chtějí tisícovku a víc za dopravu
Zdravím
Chtěla jsem se zeptat.. Mám staženou aplikaci Pinterest, ráda jí procházím.. Jsou tam někdy fakt super nápady.. Ale o to teď nejde.. Už víc jak týden na mě skáčou výprodeje z Amazonu, Calvin Klein, Miu Miu a sto dalších..Tak jsem koukla na ten Amazon, je možný aby tam tak ŠÍLENÝ slevy? Je to reálný? Nebo si jen dělají z lidí srandu? Nic ve zlým, ale ratanová sedmi dílná souprava na zahradu za 5 Kč!!! To by se mi taky líbilo.. Co myslíte??