Šli by jste do této nabídky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Mrkvička900 píše:
Ahoj, pracuji jako zástupce vedoucího v jedné firmě už 5 let a včera mi nabídl manažer, který bude povýšen na oblastního vedoucího, že ze mě udělá manažerku, pokud s ním začnu spát, je to sympaťák? Nikoho nemám ale přijde mi to pod úroveň, být povýšena za ‚tohle‘. Plat by byl vyšší
o 12 tis. Co vy na to?
To je zoufalec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mrkvička900 píše:
Ahoj, pracuji jako zástupce vedoucího v jedné firmě už 5 let a včera mi nabídl manažer, který bude povýšen na oblastního vedoucího, že ze mě udělá manažerku, pokud s ním začnu spát, je to sympaťák? Nikoho nemám ale přijde mi to pod úroveň, být povýšena za ‚tohle‘. Plat by byl vyšší
o 12 tis. Co vy na to?
Mrkvičko, beztak jsi troll - ale 12 tisíc je 12 tisíc - to na ulici nenajdeš, za rok je to 144 tisíc a když je hezký ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znovu bych se ho na to zeptala a tajně si ho nahrála a pak s tím šla za vedením. Že chceš to místo a 20tis navrch, jinak to dáš k soudu jako sexuální obtěžování na pracovišti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše:
Znovu bych se ho na to zeptala a tajně si ho nahrála a pak s tím šla za vedením. Že chceš to místo a 20tis navrch, jinak to dáš k soudu jako sexuální obtěžování na pracovišti.
a pak si budou posilat pohledy z vezeni. On za sexualni obtezovani a ona za vydírání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mrkvička900 píše:
o 12 tis. Co vy na to?
To si na private vydelas za den, ne
? A bez zodpovednosti, kdyz uz se chces prodavat.
- Citovat
- Upravit
@JancaS84 on to neřekl přímo, jen, že bych na to ‚místo měla i po jiné strance‘
- Citovat
- Upravit
Nahrej si ho a pak mu to dej vyzrat, jeste te bude prosit nakonec…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mrkvička900 píše:
@stinga troll? Proč mě urazis? Myslím, že jsem docela hezká
ale trollit může i hezká osoba, troll znamená, že je to vymyšlené ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mrkvička900 Že bych odmítl a se zájmem si počkal, která tu nabídku přijme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mrkvička900 píše:
o 12 tis. Co vy na to?
Myslím, že má na to každý svůj názor a stejně si musíš vybrat sama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
o 12 tis. Co vy na to?