Šli by jste do této nabídky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Mrkvička900
24.8.23 14:38

Šli by jste do této nabídky?

Ahoj, pracuji jako zástupce vedoucího v jedné firmě už 5 let a včera mi nabídl manažer, který bude povýšen na oblastního vedoucího, že ze mě udělá manažerku, pokud s ním začnu spát, je to sympaťák? Nikoho nemám ale přijde mi to pod úroveň, být povýšena za ‚tohle‘. Plat by byl vyšší
o 12 tis. Co vy na to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
24.8.23 14:43
@Mrkvička900 píše:
Ahoj, pracuji jako zástupce vedoucího v jedné firmě už 5 let a včera mi nabídl manažer, který bude povýšen na oblastního vedoucího, že ze mě udělá manažerku, pokud s ním začnu spát, je to sympaťák? Nikoho nemám ale přijde mi to pod úroveň, být povýšena za ‚tohle‘. Plat by byl vyšší
o 12 tis. Co vy na to?

To je zoufalec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76159
24.8.23 14:46
@Mrkvička900 píše:
o 12 tis. Co vy na to?

Mrkvičko, beztak jsi troll - ale 12 tisíc je 12 tisíc - to na ulici nenajdeš, za rok je to 144 tisíc a když je hezký :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35575
24.8.23 14:46

Znovu bych se ho na to zeptala a tajně si ho nahrála a pak s tím šla za vedením. Že chceš to místo a 20tis navrch, jinak to dáš k soudu jako sexuální obtěžování na pracovišti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10831
24.8.23 14:49
@JancaS84 píše:
Znovu bych se ho na to zeptala a tajně si ho nahrála a pak s tím šla za vedením. Že chceš to místo a 20tis navrch, jinak to dáš k soudu jako sexuální obtěžování na pracovišti.

a pak si budou posilat pohledy z vezeni. On za sexualni obtezovani a ona za vydírání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
24.8.23 14:50
@Mrkvička900 píše:
o 12 tis
. Co vy na to?

To si na private vydelas za den, ne :mrgreen:? A bez zodpovednosti, kdyz uz se chces prodavat.

• Citovat
  • Upravit
7205
24.8.23 14:51

Ber to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrkvička900
24.8.23 14:53

@stinga troll? Proč mě urazis? Myslím, že jsem docela hezká

• Citovat
  • Upravit
Mrkvička900
24.8.23 14:54

@JancaS84 on to neřekl přímo, jen, že bych na to ‚místo měla i po jiné strance‘

• Citovat
  • Upravit
5683
24.8.23 14:55

Nahrej si ho a pak mu to dej vyzrat, jeste te bude prosit nakonec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76159
24.8.23 14:57
@Mrkvička900 píše:
@stinga troll? Proč mě urazis? Myslím, že jsem docela hezká

ale trollit může i hezká osoba, troll znamená, že je to vymyšlené :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10243
24.8.23 15:03

@Mrkvička900 Že bych odmítl a se zájmem si počkal, která tu nabídku přijme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42228
24.8.23 15:06
@Mrkvička900 píše:
@stinga troll? Proč mě urazis? Myslím, že jsem docela hezká
:mrgreen: :mrgreen: :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrkvička900
24.8.23 15:07

@Premek_Orac jsem jediná zástupce vedoucího z tohoto oddělení

• Citovat
  • Upravit
16184
24.8.23 15:08
@Mrkvička900 píše:
o 12 tis. Co vy na to?

Myslím, že má na to každý svůj názor a stejně si musíš vybrat sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat