Dusno ve výpovědní lhůtě. Šly byste marodit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Mladší má 5,5 a je ještě ve školce, tak aspoň nezamešká učení. Docela mi bodlo, jak se to všechno sešlo. V klidu si pořeším cukroví, užiju atmosféru, děti, odpočinu si. V pátek už mi bylo v práci špatně od žaludku, opravdu jsem čekala, že budu každou chvíli zvracet.
jako jestli je ti takhle tak bez za doktorem, v klidu mu to vsechno rekni a taky bych mu povedela, ze se bojis aby ses z toho tlaku tam neslozila, ze sice zvladnes hodne, ale tohle je na tebe prece jen prilis…kazdej normalni obvodak by tohle mel pochopit snad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady je videt, ze jsme kazdy jiny a mame ruzne nazory.
Nevim, jakou napise dr. diagnozu na to, ze si chce nekdo v klidu poresit cukrovi a uzit si stmosferu
.
Pred Vanoci toho maji hodne vsichni a odpocinek by si zaslouzili, ale copak se vsichni muzeme hodit marod?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakl. Tak jsem se dozvěděla, že si na mě vymýšlí nová kolegyně. Která to tady pomlouvá už od začátku.
Jen doufám, že boží mlýny budou mlýt pořádně.
- Citovat
- Upravit
@pedigka nebuď hnidopich - když u doktora řekneš, že na tebe vlezla chřipka (nevypadáš na to, protože si nadopovaná práčkama)
nebo že sis namohla záda, tak tě každej nechá pár dní doma (nikdo nebude riskovat, že nekecáš a v práci se nesložíš, když jde o pár dní nemocenské
).
Já sice také nejsem zastáncem podvodů se sociálními dávkami nebo půlroční rizikové těhotenství, protože „se mi nechce“, ale tak zase pokud taková situace nastane jednou za uherskej rok… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, ja se rozhodla, že to tady ještě vydržím.
Uvidim, jak se bude chovat.
Ale buzerovat se Nenechám.
- Citovat
- Upravit
@Mar__tanka1983
Je rozdil, jestli reknu dr., ze me neco boli/je mi spatne nebo jestli reknu, ze v praci je spatny kolektiv a doma si chci napect cukrovi a uzit si atmosferu.
Je mi to fuk. I kdyby se zakl. rozhodla pro neschopenku, tak ma pravdu v tom, ze si alespon uzije deti a oni ji.
Kazdopadne ja bych se zachovaka jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pedigka Zakladatelka se rozhodla v práci vydržet, já jsem posílala odkaz na jinou diskusi a psala jsem, že jsem se rozhodla zůstat doma. V práci se mi opravdu dělalo fyzicky špatně, odnášela to moje rodina, nevidím důvod dál chodit do práce, když jde o dva týdny, pak dovyberu dovolenou a končím. A ano, přijde mi fajn, že se to svezlo s Vánocemi, děti mám malé jen jednou, obě dvě dcery ocení, že s nimi budu víc dom, že budu klidná. Práce pro mě není a nikdy nebude na prvním místě.
- Citovat
- Upravit
Proc pises anonymne? Kdyz najdete dr., ktery napise neschopenku na peceni cukrovi a uziti atmosfery, tak me je to burt.
@Anonymní píše:
@pedigka Zakladatelka se rozhodla v práci vydržet, já jsem posílala odkaz na jinou diskusi a psala jsem, že jsem se rozhodla zůstat doma. V práci se mi opravdu dělalo fyzicky špatně, odnášela to moje rodina, nevidím důvod dál chodit do práce, když jde o dva týdny, pak dovyberu dovolenou a končím. A ano, přijde mi fajn, že se to svezlo s Vánocemi, děti mám malé jen jednou, obě dvě dcery ocení, že s nimi budu víc dom, že budu klidná. Práce pro mě není a nikdy nebude na prvním místě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pedigka píše:
Proc pises anonymne? Kdyz najdete dr., ktery napise neschopenku na peceni cukrovi a uziti atmosfery, tak me je to burt.
Víš, možná kvůli takovým ostrým komentářům. Zakladatelka píše, že má dusno v práci a nyní neví, jak to řešit. Pečení cukroví je až vedlejší činnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muze si dovybrat dovolenou, pokud ma a nebo at ukonci prac. pomer dohodou jeste driv nez na konci mesice. Pokud ji vedouci nemusi, tak ji treba jeste rad vyhovi. Byly by spokojene obe strany.
Ptala se na nazor a ja rikam, ze neschopenkou bych to neresila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit