Dusno ve výpovědní lhůtě. Šly byste marodit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Řekla bych sefovy ať si chladí žáhu na někom jiným a s úsměvem to doklepala. Nakazila bych si zbytečně výplatu marodkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to já bych zase klidně marodit šla, než po sobě nechat takhle dupat a ničit si nervy, který máme taky jenom jedny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak záleží na nátuře. Buď jsi nervák a trémař a pak je lepší jít raději na neschopenku (počítat s tím, že ale nebudeš mít neomezené vycházky a budeš mít malý příjem), nebo to umíš hodit za hlavu a víceméně si z šéfové už nemusíš nic dělat. Ber to tak, že ona už ti těžko může dělat něco jiného, než dusno, takže jí to můžeš elegantně vracet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jestliže končíš koncem prosince, zkusila bych to vydržet. Vánoce máš za chvíli. Chceš být doma tři dny zadarmo a omezená vycházkami? Neblázni. V lednu si řekneš, že ti ńjaká kráva může políbit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takhle jsem jednou skoncila v praci po 14ti dnech (pisna na to nejsem) ale ten kolektiv byl opravdu tragedie a vsichni se tam pomlouvali az hruza.
Sefova se pak domakla ze chci odejit a jecela tam po me, co si jako o sobe myslim, ze takovou nabidku uz nikdy nedostanu (financni ucetni plat 12tis hrubeho) apod s tim ze teda vypoved do konce mesice - zbyvalo tedy 14 dni.
Sefova nasrana, vozila se po me - ale ja s usmevem stale chodila do prace, jeji kecy mi byly ukradeny a to ji mozna stvalo jeste vic ![]()
Ale zalezi jaka jsi povaha…mam kamaradku a vim ze ta by se z teto situace psychicky slozila a nejlepsi by pro ni bylo jit na nemocenskou - alenja osobne ani nemam takove doktora ktery by mi nemocenskou vypsal jen tak ![]()
- Citovat
- Upravit
Tvuj text je nesrozumitelny
.
Jestli to dobre chapu, tak se chces „hodit marod“. Doktor ti to napise, kdyz ti nic neni? ![]()
Nepsala jsi vcera do diskuze o Albertu? Mas uplne stejne vyjadrovani jako jedna uzivatelka ve zminene diskuzi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, ja jsem právě docela nervak. Vlastně to není šéfová, spíš samozvana provozní. Byvala kolegyně na mateřské. Pomáhá s nákupy a tak.
Ja už se delší dobu cítím vyčerpaná, takže by mi být doma a mít vycházky ani nevadilo.
- Citovat
- Upravit
Já od dnešního dne šla…
- Citovat
- Upravit
@pedigka píše:
Tvuj text je nesrozumitelny.
Jestli to dobre chapu, tak se chces „hodit marod“. Doktor ti to napise, kdyz ti nic neni?
Nepsala jsi vcera do diskuze o Albertu? Mas uplne stejne vyjadrovani jako jedna uzivatelka ve zminene diskuzi.
Jo to je možné, v noci jsem spala asi 2 h.
Tak již delší dobu na tom nejsem psychicky dobře. Ale nevím.
Ne nepsala.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já od dnešního dne šla…https://www.emimino.cz/…hutu-275437/
A s čím? Jestli se mohu zeptat.
- Citovat
- Upravit
Šla jsem s mladší dcerou na OČR, jsme obě nachlazený, ve školce toho taky dost lítá, tak budeme spolu až do Vánoc doma a starší bude chodit ze školy po obědě. Oceníme to celá rodina, užiju si holky a ony mě.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Šla jsem s mladší dcerou na OČR, jsme obě nachlazený, ve školce toho taky dost lítá, tak budeme spolu až do Vánoc doma a starší bude chodit ze školy po obědě. Oceníme to celá rodina, užiju si holky a ony mě.
Aha, máš asi dítě do 4 let vid. Ja už 6.
Myslela jsem, že bych šla s nohou, měla jsem na 3× zlomený kotník, tak bych řekla, že jsem spadla a boli me. V práci jsem 14 h na nohou.
Ale dnes ještě jdu a uvidim. Jestli něco řekne tak okamžitě jdu.
- Citovat
- Upravit
Já bych asi šla marodit, nevydržela bych to. Moje mamka teď taky dala výpověď po 6 letech (změnili vedoucího a tento je fakt idiot) a měla nahlášenou dovolenou už od minulého týdne. Má ještě hodně dovolené. Už si myslela, že je tam poslední den a vedoucí jí dovolenou zrušil, že bude chodit až do konce roku. Divím se, že ona nešla marodit. Hrůza, co změnili toho vedoucího tak každý odchází
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mladší má 5,5 a je ještě ve školce, tak aspoň nezamešká učení. Docela mi bodlo, jak se to všechno sešlo. V klidu si pořeším cukroví, užiju atmosféru, děti, odpočinu si. V pátek už mi bylo v práci špatně od žaludku, opravdu jsem čekala, že budu každou chvíli zvracet.
- Citovat
- Upravit
Dobré ráno. Chtěla bych znát váš názor.
V práci mám být do konce roku, ale čím více se blíží můj odchod, tím více na mě najednou dusí naše ''provozni"
Např, včera mi napsala, že si píšu jinou prac. dobu než tam jsem, což není pravda, pak, že nic nedělám, najednou. Atd… mám z toho opravdu nervy. Ráno se mi nechce ani vstát z postele. Nemůžu ani spát.
A teď tam mám být 14 h.
Myslela jsem, že odejdu v klidu a teď tohle.
Jsem tu skoro 2 roky. A nikdy ani slovo.
Co by jste dělali vy?
Prosím anonym, je možné, že sem chodí.