Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
to míváme taky když márýmu..jakoby takové kyselo, smrádek..a vetšinou má zarudlý krk jak dýchá pusou..jednou to mela u angíny
dzarunko,nema afty ani opary.
petro.lovosice,no prave kyselo to neni,je to proste divny zapach,horsi.
tak když nemá aftíky tak by to mohla být ta angína,je to vlastně zánět tak by tomu ten zápach odpovídal i ta nechuť
ještě mě napadá zánět dásně jestli mu třeba neroste zubík a nemá to nějak zanícené
dzarunko,myslela jsem na tu anginu,kazdopadne jdu zitra k dr.,to je samozrejme,ale chtela jsem vedet,zda nemate nektera zkusenost.
dceři zápachalo s pusinky při aftech,žádný nebyl vidět a pak se to nějak rozjelo a měla jich snad 20
dzarunko,zub mu roste,vzadu stolicka,vcera jsem ji nasla,ale po dnesnim dni,kdy jsem ho porad mucila odsavackou,utirala nudle,do toho 2Okrat spadnul,nasilim dostal leky,protoze pusu neotevrel se k zubu nedostanu,neotevre pusu,boji se,co mu budu zase delat.Nasilim nechci,jsem ted rada,ze nebreci a kouka na pohadku.Jinak vsem diky
.
tak je možný že to bude i tím zubíkem,když nám roste zub tak je taky zahleněnej......každopádně zítra uvidíte a dejte vědět jak jste dopadli
Taky mě hned napadl zub. Natálce když roste, tak jí je taky divně cítit z pusinky, hlavně teda po spaní. Přijde mi to jako by jí to třeba trošku krvácelo a pak to ve slinách na vzduchu zoxiduje,když spí s otevřenou pusou. A jinak když je nemocná, taky z ní citím „něco divnýho“
Ahoj,malemu jsou dva roky.Ma teplotu,rymu,dost zacal slintat (to prisuzuji te ryme,nemuze dychat nosem) a zapacha mu z pusy.Neji,jen trochu pije (caj a mleko rano a vecer).Nevite prosim co to muze byt?Nemate nektera zkusenost?Je mi divny ten zapach z ust
.Dekuji za kazdou odpoved.