Slineni,teplota,zapach z ust

Anonymní
3.10.10 19:49

Slineni,teplota,zapach z ust

Ahoj,malemu jsou dva roky.Ma teplotu,rymu,dost zacal slintat (to prisuzuji te ryme,nemuze dychat nosem) a zapacha mu z pusy.Neji,jen trochu pije (caj a mleko rano a vecer).Nevite prosim co to muze byt?Nemate nektera zkusenost?Je mi divny ten zapach z ust :-? .Dekuji za kazdou odpoved.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15054
3.10.10 19:50

nemá v pusince aftíky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
3.10.10 19:55

to míváme taky když márýmu..jakoby takové kyselo, smrádek..a vetšinou má zarudlý krk jak dýchá pusou..jednou to mela u angíny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zakladatelka
3.10.10 19:58

dzarunko,nema afty ani opary.

petro.lovosice,no prave kyselo to neni,je to proste divny zapach,horsi.

• Citovat
  • Upravit
15054
3.10.10 20:01

tak když nemá aftíky tak by to mohla být ta angína,je to vlastně zánět tak by tomu ten zápach odpovídal i ta nechuť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
3.10.10 20:02

nám ted taky trochu smrdí z pusiny, ale nevím čím to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.10.10 20:08

ještě mě napadá zánět dásně jestli mu třeba neroste zubík a nemá to nějak zanícené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zakladatelka
3.10.10 20:08

dzarunko,myslela jsem na tu anginu,kazdopadne jdu zitra k dr.,to je samozrejme,ale chtela jsem vedet,zda nemate nektera zkusenost.

• Citovat
  • Upravit
15054
3.10.10 20:12

dceři zápachalo s pusinky při aftech,žádný nebyl vidět a pak se to nějak rozjelo a měla jich snad 20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zakladatelka
3.10.10 20:12

dzarunko,zub mu roste,vzadu stolicka,vcera jsem ji nasla,ale po dnesnim dni,kdy jsem ho porad mucila odsavackou,utirala nudle,do toho 2Okrat spadnul,nasilim dostal leky,protoze pusu neotevrel se k zubu nedostanu,neotevre pusu,boji se,co mu budu zase delat.Nasilim nechci,jsem ted rada,ze nebreci a kouka na pohadku.Jinak vsem diky :kytka: .

• Citovat
  • Upravit
15054
3.10.10 20:14

tak je možný že to bude i tím zubíkem,když nám roste zub tak je taky zahleněnej......každopádně zítra uvidíte a dejte vědět jak jste dopadli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
3.10.10 20:41

Taky mě hned napadl zub. Natálce když roste, tak jí je taky divně cítit z pusinky, hlavně teda po spaní. Přijde mi to jako by jí to třeba trošku krvácelo a pak to ve slinách na vzduchu zoxiduje,když spí s otevřenou pusou. A jinak když je nemocná, taky z ní citím „něco divnýho“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
4.10.10 21:05

jak jste dopadli u dr :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie