Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
No potřebuješ počkat, až se zahojí. Dávej s třeba priessntzův obklad na krk, pij beznkový čaj a/nebo cumlej bonbony s islandským lišejníkem. A co se týče dutin - jestli chceš něco dělat, tak zvaž konvičku neti a proplachuj to buď mírně slanou vlažnou vodou a nebo vincentkou.
Ale primárně prostě potřebuješ počkat, až se tělo zotaví, trvá to po covidu déle, než po běžném nachlazení.
Ano mela jsem to po covidu hodně dlouho nez se mi to srovnalo i když to pořád není ono. Uz je to pres 3 měsíce. Hodně dlouho me trápila zadní rýma ke které se potom ještě pridaly další divný priznaky. Je to opravdu hnusná nemoc, urputná a dlouhá. Hnus, uz to nechci
@Alinois píše:
Ano mela jsem to po covidu hodně dlouho nez se mi to srovnalo i když to pořád není ono. Uz je to pres 3 měsíce. Hodně dlouho me trápila zadní rýma ke které se potom ještě pridaly další divný priznaky. Je to opravdu hnusná nemoc, urputná a dlouhá. Hnus, uz to nechci
Presne, hnus
Ja jsem mela kovid v cervenci letosniho roku a porad se nemuzu zbavit „divne“ rymy a mam dostipany nos vevnitr, mazu si to Framykoinem, ale jen se to stehuje a nemuzu se toho zbavit
A to uz je tak dlouho
Nevim co to je ![]()
Mě zase buď škrábe v krku, nebo lechtá nebo pálí, na pohled krk čistý ![]()
Jsem cerstve po covidu, ted nos a krk proste nejsou jako drive, neumim popsat, mel jste nekdo stejny problem?