Sliznice krk, nos po covidu

Anonymní
20.11.22 13:47

Sliznice krk, nos po covidu

Jsem cerstve po covidu, ted nos a krk proste nejsou jako drive, neumim popsat, mel jste nekdo stejny problem?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
20.11.22 14:04

No potřebuješ počkat, až se zahojí. Dávej s třeba priessntzův obklad na krk, pij beznkový čaj a/nebo cumlej bonbony s islandským lišejníkem. A co se týče dutin - jestli chceš něco dělat, tak zvaž konvičku neti a proplachuj to buď mírně slanou vlažnou vodou a nebo vincentkou.

Ale primárně prostě potřebuješ počkat, až se tělo zotaví, trvá to po covidu déle, než po běžném nachlazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alinois
20.11.22 14:06

Ano mela jsem to po covidu hodně dlouho nez se mi to srovnalo i když to pořád není ono. Uz je to pres 3 měsíce. Hodně dlouho me trápila zadní rýma ke které se potom ještě pridaly další divný priznaky. Je to opravdu hnusná nemoc, urputná a dlouhá. Hnus, uz to nechci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.22 14:11
@Alinois píše:
Ano mela jsem to po covidu hodně dlouho nez se mi to srovnalo i když to pořád není ono. Uz je to pres 3 měsíce. Hodně dlouho me trápila zadní rýma ke které se potom ještě pridaly další divný priznaky. Je to opravdu hnusná nemoc, urputná a dlouhá. Hnus, uz to nechci

Presne, hnus

• Citovat
  • Upravit
331
20.11.22 14:19

Ja jsem mela kovid v cervenci letosniho roku a porad se nemuzu zbavit „divne“ rymy a mam dostipany nos vevnitr, mazu si to Framykoinem, ale jen se to stehuje a nemuzu se toho zbavit :roll: A to uz je tak dlouho :roll: Nevim co to je 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
20.11.22 14:34

Mě zase buď škrábe v krku, nebo lechtá nebo pálí, na pohled krk čistý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie